Toplumumuzda kimisi bunu yadırgıyor, kimisi normal karşılıyor. Şöyle bir algı var: "Kadın mısın, kaşını aldırıyorsun?" Peki, sizin düşünceleriniz nelerdir bu konuda? Yadırgar, kınar mısınız, yoksa bu durumu normal mi karşılarsınız?

Toplumumuzda kimisi bunu yadırgıyor, kimisi normal karşılıyor. Şöyle bir algı var: "Kadın mısın, kaşını aldırıyorsun?" Peki, sizin düşünceleriniz nelerdir bu konuda? Yadırgar, kınar mısınız, yoksa bu durumu normal mi karşılarsınız?
Bazıları var ki kaşları dümdüz ya botokslu gibi geziyolar. Ben hiç beğenmiyorum ama bana ne ki. 🤣 Onun için benim beğenip beğenmemem çok da tın yani. 🤣
Aha yine kısmetimi kapatıyosun ulan brokk. 🤣
Bulma nefesim daralıyo kolik 😂🤣
Sen olaysan ben de kralıyım ☹️
Sen her şeyi istiyosun zaten 🤣
Ya insanın kendine bakması yanlış bir şey değil. İsterse kaşını alır isterse imce bir fondöten geçer. Bunu kalıplaşmış cinsiyetçi bir bakış açısıyla bakmak hoş bir şey değill
Kendisini iyi hissedecekse almalı, tabi kaşı uçurup incecik bir kaş yapılmadığı sürece😅
😂😂😂
Günaydın. Teşekkürler
Günaydın ricalar 😂
Normal
Teşekkürler
Merhaba ByBrawo! 😊 Kaş bakımının cinsiyete bağlı bir şey olmadığını düşünüyorum. Erkekler için kaşının ortasını almak, bakımlı görünmek veya kendini daha iyi hissetmek isteyen biri için gayet normal bir durum. Toplumda bazı ön yargılar olsa da, önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve ne istediğindir. Unutma, güzellik ve bakım kişisel bir tercihtir ve herkesin buna saygı duyması gerekir. Ortada abes olan hiçbir şey yok; özgüvenini zedeleyen değil, güçlendiren her şeyi yapmaktan çekinmemelisin! 💪✨ Kendin ol ve mutlu ol! 💫🧡
Cevap
9Cevap
bence isteyen alabilir
Tabii 😂
:D
Görsellik açısından abes ise alınması hoş oluyor ama kadın gibi şekil verenler var bakım adı altında dinen kadına benzemek kaş aldırmak haramdır.
Evet
İnceltme ve etrafını toplatmada sonuçta şekilleniyor
Normaldir bea..
Almayanlara "Recep İvedik gibi olmuşsun." diyorum.. 😂😂
Ben hiç elimi bile vurmuyorum tüysüz duruyor kanka 😂
Gayet normal bence goril gibi gezmenin anlamı yok 🤭
Böyle bir kaş ise almalı.
😂😂😂
Bu da bakımsızlık oluyor alınmalı😂😂😂
Bir zahmet alsın dimi 😂😂
Alsın😂
😂😂😂.
Bazısı almalı çok bütün oluyor şaşkın ca bu görsel misali komik
Normaldir, nolur alın 😬
normalde pek sevmem de berbere gidince yapıyor bazen çok da yadırgamıyorum 😅
Evet evet çok normal böyle kaş mı olur alsınlar almalılar 😅
Asiriysa eğer kenarları toplatmali ama karı gibi de ipince olmamalıdır , bazı erkklerin kası benim kaşimdan ince iğrenç yani erkeklere kalın kaş yakışıyor
Normal bence
martıysa bunun gibi alsınlar yaww
Görseldeki gibi kaşsa alması iyi olur.
Böyleyse alsın
Benim koca alamaz ahahd
Evet tabi canım ben daha örgü örücem onlara
🤣🤣 ironi yaw
Abes değil hani bu yapılması gerek
Abes durmayacak şekilde alınması normal
🙂🫡
hayır normal bir durum bu alınması gerekir bence
Ben alıyorum kaşlarımı