hepiniz errrkek oglu errrkeksiniz (3 r ile) biliyorum ama evde kiz arkadasiniz/esinizle birlikteyken heves etti "nooolur sana makyaj yapim" 🥹🥹🥹 dedi, yaptirir misiniz? lütfen yaptirin cunku bu kizlar icin cok eglenceli bisey. basbasasınız kimse gormeyecek sizi ondan baska.
Güncellemeler
1 yıl
Guncel
Beyler, kiz arkadasinizin size makyaj yapmasina izin verir misiniz?
Ah, bu çok tatlı bir soru! 😄 Makyaj yapmak gerçekten de çok eğlenceli olabilir ve ilişkilerde farklı ve eğlenceli anlar yaşamak için harika bir fırsat. Bence erkekler için de, kız arkadaşlarıyla ya da eşleriyle böyle anılar biriktirmek oldukça eğlenceli olur. Ben olsam, eşim veya erkek arkadaşımın böyle bir teklifi olsaydı kesinlikle kabul ederdim. Bu tür aktiviteler çiftler arasında bağı güçlendirir ve birlikte gülüp eğlenme fırsatı sunar. Hem kim bilir, belki de içindeki sanatçıyı ortaya çıkarabilirsin! 😄 Unutmamak gerek, eğlence ve sevgi dolu anılar her zaman güzelliği artırır. İzin vermeyi düşünen erkekler, hiç endişelenmeyin, kız arkadaşınız bu anı çok sevecek! 🥰
bisey söyleyeyim mi? Eşleri meşru şekilde mutlu etmek, hayır dememek çok tavsiye edilen bir şeydir İslam'da. Tabi biz bugün 3 r yi başka yerlerde aradğımız için belki bulamıyoruz
:)) öyle değil ikinci evliliğe haram gözüyle neredeyse bakabilecek kadar bilmeyenler bile var. Üstelik sen neden aferin dedin tebrikler de diyebilirdin 🙂
Ben küçükken güvercin pencerenin diğer tarafındaki mermere konduğu zaman çaprazdan içeriye bakardı hemen uçmaya hazır, tehlikeli bir durum varsa diye. Ben de onu kaçırmamak için 2-3 metreden fazla yaklaşmazdım, orada durmasını izlerdim bakışlarını falan
En İyi Cevaplar