Erkekler, sevgiliniz/eşiniz tüylerinizi almanızı istese alır mısınız?

Biriyle gorusuyorum bir suredir. Arkadas vasitasi ile tanistik ama o gorucu usulu gibi olsun dedi ve aileleri de en basta tanistirdik, tanistik hepimiz.

Her neyse bu gecenlerde onlarin evindeyken gomlegimi degistireyim musaadenle diye kalkti, ayakta da kardesi lafa tuttu birkac saniye, o sirada da birkac dugmesini açtı. Gogsunun kıllı oldugunu gordum.

Eski kadinlar belki seviyordu ama ben döşü kıllı sevmiyorum. Artik erkekte de belli bölgelerde puruzsuzluk, kılsızlık aranıyor. Bu bolgeleri alan, temizleyen cok erkek var. Hatta hic aklima bu devirde, ozellikle biraz daha genc nesilde döşü kıllı erkek göreceğimi dusunmemistim.

Gencler kıl tuy islerine daha dikkat ediyor gibi gelmisti ama dikkat etmeyende var demek ki. Benim icinde erkekte bazi bolgelerde puruzsuzluk onemli. Gordugum goruntu hosuma gitmedi.

Simdi ben bu adama ya da herhangi bir adama , is ciddiye binerse, nişan vs olursa, esim olacak kisiye bundan rahatsiz oldugumu, kılsız gormek istedigimi soylesem ne olur?

(erkeklerim genital bolge ve koltuk altini aldıklarıni varsayıyorum, buralar fix aliniyordur herhalde, rica etmeme gerek yok ama göğüs bolgesi falan bazi erkeklere demek gerekiyor sanirim)

Yani sizde mesela size bu talep gelse, kabul eder kılları alır mısınız? Hanım/mustakbel hanım boyle seviyormuş, boyle talep ediyor, belki boyle gozune hos geliyor, yukseliyor vs diye dusunup tuylerin icabina bakar misiniz?

Erkekler, sevgiliniz/eşiniz tüylerinizi almanızı istese alır mısınız?