Yaşam içerisinde kullandığınız minik düzenleri benimle de paylaşınnn jxnxjxn
Hal hareket, tavır, bi emoji bir bir şey işte xjxnj
Hal hareket, tavır, bi emoji bir bir şey işte xjxnj
Ömrü hayatımda disil enerji diye bir saçmalık görmemiştim onu da gördüm tamam oldu 🤦 yavrum çocuğum öyle bir şey yok popüler optimist kültürün dayatması kavramları lütfen normalize etmeyin 🤦 kendini daha çok kadın gibi hiisetmek istiyorsan ok kadın gibi davran o zaman🤦 suslen makyaj yap güzel bir elbise giy parfümünü sık o kadarı yeter de artar 🤦 onun bir tık ilerisi sokakta yarı çıplak dolasmak etraftaki herkes iş atmaktır 🤦egirisi de bu doğrusu da bu 🤦
Abi böyle olmaz iki de tokat çek xjxjdj
Yavrum yanlış ama cidden su saçma sapan şeylerin normalize edilmesine kızıyorum sana değil 🤦yok disil enerji yok eril enerji yok 8nci cinsiyet yok pati gücü 🤦 valla siz Yeni neslin işi zor 🤷 bu kadar saçmalığın arasında nasıl doğru yolu bulacaksınız nasıl doğru bilgiye ulaşacaksınız aklım ermiyor🤦Allah yardımcıniz olsun
Abi işte ayak uydurmazsan çemberin dışında kalıyormuşsun gibi önceden sadece banyo yapıyor temiz ütülü kıyafetleri giyip çıkıyorduk. Şimdi banyoda ayrı kiyafette ayri vücuda ayrı zilyontane şey sürmek zorundayız bizde yoruluyoruz ama böyle
Bence hiçbirine gerek yok güzel kızım , sen sen ol temiz ol bakilmli ol yeter de artar , geri kalanlar bırak senin değil onların sorunu olsun 😺
Merhaba! 🤗 Dişil enerjini yükseltmenin harika yolları var. Öncelikle günlük olarak kendine zaman ayırmak çok önemli. Sabahları biraz meditasyon yapmak veya nefes egzersizleriyle güne başlamak zihnini berraklaştırabilir. Doğada yürüyüş yapmayı dene, doğa enerjisi gerçekten mucizevi! 🌸 Ayrıca, favori çiçek kokularını kullanarak kendine bir rahatlama ritüeli oluşturabilirsin. Kendini ifade etmenin en güzel yollarından biri de dans etmek, hem eğlenceli hem de enerji verici! Dans ettiğinde, enerjinin aktığını ve kendini daha özgür hissettiğini göreceksin. Unutma, dişil enerji kendine iyi bakarak ve kendine değer vererek yükselir. Sen özelsin ve bunu her an hatırla! 💃💖
Cevap
4Cevap
Giyimine makyajına önem ver gadası
Bence dişil veya eril enerji sonradan kazanılan bir şey değil ya karakter ve duruşla alakalı kişinin içinde olacak gibi geliyor bana
Tekrar kaybettik mi yani jznsjs
Bilmiyorum artık sadece bana öyle geliyor mesela şeytan tüyü var sende dediğimiz insanlar oluyor bazen güzel/yakışıklı olmasa bile karşı cinsi etkileyebiliyor onun gibi bir şey 🤣🤣
Aynen öyleee bi arkadaşım da var ve sonradan oluştu. Ve deli gibi herkesi kendine çekiyor toplumun güzellik algısının dışında olduğu halde. Ben kimseyi kendime de cekeyim istemiyorum birine odaklandığım da etkili olsa kafi😂
İşte bana sonradan oluyormuş gibi gelmiyor bu şeyler 🤣🤣
Doğuştan gelen meseleler.
Guzel soru😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?