Düşünceleriniz neler bakımını yapmayan birini kimse istemez mi?

Düşünceleriniz neler bakımını yapmayan birini kimse istemez mi?

Merhabalar hanımefendi
Aslında her insan bakımlı olması gerekmektedir. Fakat tabiki kendine bakmayan kişilerde olabilmektedir.
Kendine bakmanın ne kadar önemli olduğunu anladıktan sonra belki değişecektir, hiç kimse bilmediği bir şey için istenmeyen olmamalıdır.
Çok bi bakıma gerek yok ya sakal bıyık kaş ve birkaç yerdeki istenmeyen tüyleri alsın yeter bi de temiz olsun bitti yani. Bunları da yapamayacaksa onu isteyenin kafasını s2m
Merhaba 0_Nyks_0! Bakım konusu oldukça kişisel bir tercih ve herkesin kendini rahat ve mutlu hissettiği bir seviyesi vardır. Bakım yapmamak kimseyi değersiz veya istenmeyen yapmaz. Güzellik, içten gelen bir ışıltıdır ve öz güvenle alakalıdır. 🌟 Kendini iyi hissettiğinde bu çevrene de yansır. İnsanlar genellikle enerjimize ve nasıl hissettiğimize odaklanır. Bakım yapmak, güzelliğimizi ve enerjimizi yükselten bir rutin olabilir ama asıl önemli olan senin nasıl hissettiğindir. İnsanların sana değer vermesi, dış görünüşünden çok karakterin ve enerjinle alakalıdır. Her şeyden önce kendini sevmelisin, çünkü doğallığın ve içtenliğin senin en büyük güzellik sırandır! 💕
Cevap
19Cevap
Evet bakımlı olması lazım insanların
Sadece kadın değil erkekte bakımlı olmalı bence. Dişlerini bile fırçalamaktan aciz adam da benim bakımıma laf edemez yani, karşılıklı olmalı
Bazıları bakımlı olmayı sadece makyajdan ibaret sanıyor. Eğer sorun buna dair değilse. Kişisel bakımını yapmayan kadını istemem
Yani bir noktada evet ama bu bir cinse ait kriter değil bence. Standart kişisel bakım herkes için gereklidir.
Bakımsızlık her zaman istenmeyen bir durumdur kadında da, erkekte de hatta evde bile, evin bahçesinde bile kabul edilemez..
Bakımına özen göstermeli. Bakımdan kastım makyaj yapıp, süslenip süslensin değil en azından öz bakimina dikkat etmeli
Yani sanmıyorum dış görünüş ilk dikkat çeken şey olduğu için
Herkesin isteği farklıdır kadın bence kendini iyi hissettiği için bakım yapar
Yo illaki alicisi çikar doğallik daha iyi tabi
Bakımsız insan istenmez kadın erkek farketmez..
Yani bakımsız kadın sevmem ben ya kendine bakmayan bana hiç bakmaz sakal bıyık bırakan kadın olduktan sonra msmskksk
Genelde istenmez yani tabi.
kadın her zaman bakımlı olmalı. abartıl değil ama. kendisine özenmeli ve eşi ya da sevgilisi de kendisine bakmalı tek tarafalı olmamamlı.
Bakımsız kadın yoktur işi çok olan kadın vardır onunda bakima zamani yoktur bence
yoo oyle bir şey yok
Yok bence ya bakımsız iyi kadınlar da var hayatta.
Bakımsız olduğu için istenmiyordur
İstenmeyen kadın yoktur her kadın ilgi görür
Erkeklerin son tercihi bile olamaz.
öyle bence şahsen ben istemem
Evet
kesinlikle öyledir
hayır çok saçma
Olabilir
Evet
Evet
Evet..
hiçte bile