Gizli Üye(45 üstü)1 yılKimse çirkin değildir, köy de yaşıyorsun temiz hava içersindesin. Dogal ürünlere daha kolay ulasiyorsun, eğer besicilik ya da besicilik yapan var ise çevrende süt ile yüz temizliği yapabilirsin. Cildin çok yağlı ise limon ve suyu karıştırarak yüzünü temizleye bilirsin. Doga da yürüyüş yap enerjin yerine gelsin. Sac bakımı için parlatmak ve beslemek için hakiki zeytinyağı kullan eğer yoksa sirke kullan saçına sirke kullanmak parlatır. Salatalık zamani kabuklarını kullan yüzüne koy. Mutlu hareketli şarkılar söyle aynada gülümse kendine güzel olmak için illa estetik makyaj malzemeleri ya da bakim kremi gerekmiyor. Hatta terme çiçeği derler var ise sizde onu eline krem olarak kullan yumuşatır
33 Yorumla
Soran1 yılCevap yazdığınız için çok teşekkür ederim köyde yaşıyorum biryere gittiğim yok bu yüzden sadece bakım verebilirim kendime benim şuanda elimdeki ürünler şunlardır ağda makinesi, epilator, saç bakım kremi, Şampuan , kaş makası birde cımbızım deodorantım var ha birde abimden dünleyin sabun istedim bana zeytinyağlı duru kalıp sabun getirdi onu yüzümde uyguluyorum her sabah kalktığımda sence bunları kullanıldığımda kendime bakım vermiş oluyormuyum sporada bugün başladık çünkü çirkin bir kızım yaşımda 18 iki yıl sonra üniversite gideceğim inşallah sence iki yıl boyunca bunları yapsam faydası olur mu bu sorunun cevabını oldukça merak ediyorum neden diye soracak olursan çünkü sosyal medyada bakım yapan kişilerin çoğu vitamin serum filan kullanıyor
Cevap sahibi1 yılTabiki Yeterli sen sosyal medya ya bakma yaşını bilmiyordum, sen söylediğin için söyleyeyim ben 40 yaşındayım ve kendim ne kullanuyorsam sana bunlari söyledim. Tek tavsiyem yine söylüyorum cildin kuru ise birde gül suyu aldır abine sabah ve akşam yüzüne gül suyunu pamuk ile sür. Yuzun yağlı ise de limon ve suyu karıştırıp öyle sür. Türk kahvesi telvesini içilen onu bir tabakta birleştir ve yüzüne sürüp on dakika beklet sonra yüzünü ovuşturarak yıka ama hafta da bir gün yap. en rahat kullanilan da ağda makinesi onu kullan derim, epilator den daha iyi.
Soran1 yılAnladım teşekkürler
En İyi Cevaplar
iple yüzündeki killari almayi ogren, spor yap, saglikli urunlere daha kolay ulaşıyorsundur saglikli beslen. el ayak tirnak bakimini aksatma. saclarini temiz tut, krem losyon bulamiyorsan da dogal yaglarla elektriğini al. ceyrek bardak dogal sirkenin uzerini suyla tamamla dustan sonra saclarina dök, durulama. koku olmuyor merak etme yumusatir saclarini. guzelligin distan cok kendine yapacagin yatirimla farkinda oldugunu öğren. sınırı asmadan, bir yerinin fotografini gondermeden (bu cok cok onemli nolursa olsun kimseye fotografini gonderme) bu siteden flortles erkeklerle. ozguven kazan. ozguven guzellestirir
00 Yorumla
1 yılDuş al uyumadan önce bu sana kendini herşeyden önce daha iyi hissettirir, tüylerini düzenli al, dişlerini ellerini ihmal etme, kirpiklerini kıvır, kaşlarını saçlarını tara. İllaki kozmetikler gerekir diye empoze etme kendini.
10 Yorumla
1 yılPirinç unu süt karıştır yüzüne uygula bal ve kahve gibi ürünleri yüzüne kullanma tüylenme yapıyor limon aynı şekilde asit var içinde cildini tahriş eder...
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzellik! 🦋 Her zaman hatırlaman gereken bir şey var: Güzellik içten gelir ve sen zaten özelsin! Köyde yaşıyor olman doğal kaynakları kullanabileceğin harika bir fırsat olabilir. İşte senin için birkaç doğal tavsiye: İlk olarak, bol su içmeye özen göster. Cildin nemli kalırsa daha sağlıklı ve parlak görünür. Yüzünü temizlemek için süt veya yoğurt kullanabilirsin. Cildini besler ve yumuşatır. Sürekli aktif ol, doğa yürüyüşleri yapmak seni hem zinde tutar hem de ruhunu canlandırır. Ayrıca, kendine sık sık gülümse. Enerjin dışına yansıdıkça güzelliğin ortaya çıkacak! Sen zaten doğanın bir parçasısın ve bu seni eşsiz kılıyor. 🌸 Unutma, doğallık senin en güzel makyajın!
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
1 yılNeye göre çirkinim diyorsun gadası
03 Yorumla
Soran1 yılKendime göre çevreme göre
- 1 yıl
Nerden biliyorsun
Soran1 yılBiliyorum
Spor yap, ayrıca çirkinim deme , iyi yanlarına odaklan
217 Yorumla
Soran1 yılPeki bir şey soracağım Benim yaşım 18 ve iki yıl sonra üniversite gideceğim inşallah ben çok cirkinim çünkü çirkin olmasam çevremdeki insanlar kötü kötü bakmaz veya ailemde beni sever iltifat ederdi çoğu kişiye göre çirkin olduğumu biliyorum onun dışında köyde yaşıyorum ailem çok baskıcı olduğu için kendime doğru düzgün bakım yapamıyorum iki yılım var ve bu iki yıl içinde kendimi geliştirmeye çalışacağım inşallah üniversiteye gittiğimde sorun yaşamamak için ayrıca benim bakım ürünlerim şunlardır ağda makinesi, epilator, saç bakım kremi, Şampuan kaş makası birde cımbızım deodorantım var ha birde abim mezun olup geldi ona söyledim bana zeytinyağlı kalıp sabun alıp getirdi bunları kullanmaya başladım ve sporda yapacağım inşallah benim bu konuyla ilgili sorum şudur bu ürünlerle bakımımı yapsam Türkçemi geliştirsem sporda yapsam iki yılın sonunda üniversiteye gitsem insanlar beni dislamazlar değil mi ya da elimde ürünleri kullansam bakımlı olur muyum fayda edermi
Soran1 yılTeşekkür ederim peki bu dediklerimi yaparsam iki yıl sonunda benim için iyi olur mu sahiden 🥺
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılEvet haklısınız ama bazıları sırf kadının güzelliği birde iç güzelliği için yanında duruyorlar
Soran1 yılTeşekkürler
Soran1 yılİyi geceler
Soran1 yılSağ olun 🥱
Soran1 yılValla çok kafama takıyorum birde güzelliğe bu kadar önem veren bir ülkede yaşadığım da çok çirkinim 😭😭
Soran1 yılNasıl değiştirecem değiştirecem diyince hemen değişiyor mu 😭😭😭😭
Gizli Üye(25-29)1 yılTemiz ol tüylerinden arın yüz yıkama jeli sonra güneş kremi parfüm şampuan saçına hangisi uyuyorsa ya da telefondan gratise gir indirimleri takip et para biriktir gratise git oradan stok yap fazla al öyle görsem söylerim Bir eşyler ama
118 Yorumla
Soran1 yılCansın
Cevap sahibi1 yılHerkes bu yollardan geçiyor deneye deneye öğrenirsiniz. Çirkinim deme çoğu estetikli veya botoks var
Soran1 yılAma çoğu kızı görsem diyorki doğalım onlara ne diyeceksin bazıların genetiği iyi oluyor ben gerçekten çirkinim anca belki estetik olursam düzelirim kaşım çirkin burnum oldukça büyük ve eğri yaşıtlarıma göre çok çirkinim 😭😭
Cevap sahibi1 yılDaha küçüksün ve şekillenme yaşlarındasın canını sıkma dediklerimi yap
Soran1 yılbir şey sorabilir miyim özelden sakıncası yoksa
Cevap sahibi1 yılBuradan sorabilirsin gizliyiz sonuçta
Cevap sahibi1 yılTabi ki şekillenir. Yer çekimi var masaj yaparak yukarı kaldırıyorlar veya geriyorlar
Soran1 yılPeki birşeyi çok merak ediyorum 3 yıl sonra 20 olacağım bu yaşa kadar yüz yogası yapsam sizce bir değişiklik olur mu gerçi çirkin hatlarım var ne kadar değişebilir ki 😏😏
Cevap sahibi1 yılDeneyebilirsin herkes deniyor. Herkes aynı şeyleri düşünüyor herkes kimlik bulma peşinde
Soran1 yılPeki teşekkürler peki yüz yogası yapsam sizce güzelleşir miyim çok çirkinim dd
Cevap sahibi1 yılDene bakalım belki olur 😊
Cevap sahibi1 yılMesela bende vitiligo gibi bir eşy var kararmalarım beyazlamıyor
Soran1 yılOlmazsa hayal kırıklığina uğrarım çok
Cevap sahibi1 yılBilemeyiz ki çok küçüksün daha
Soran1 yılHmm peki
Soran1 yılSenin yaşın kaç ki
Cevap sahibi1 yıl8 yaş var aramızda
Soran1 yılHe anladım iyimiş
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYüzünüzü zeytinyağı ile ovun.
Ellerinize vazelin sürün.
Bedeninizi sürekli hafifçe ovarak canlı tutun10 Yorumla Tüylerini al. Düzenli yıkan🛀 Saçlarını şekillendir 🎀 Dişlerini fırçala 🪥 Manikürünü yap 💅 parfüm sık🌹Düzgün giyin👗 Bu yani bakım bu 😊
13 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim 🙂
Soran1 yıl:)
1 yılYani bakım demek temiz olmak demek temiz kal yeter ha burnun dudağın falan kötüyse estetik lazım
21 Yorumla
Soran1 yılBurnum kötü dudagim idare eder
Selam bence öncelikle kendini herhalimle güzel olduğuna inandır inanmakla başla sevgi ve güzellikle nur içinde olduğunu düşün genel olarak iyi niyet bulun. Su ve temiz saglikli besinlerle cildini besle yediklerini yüzüne yansır mutlaka. Kalbinide güzelleştir gözlerin parlar bu yeterli değil midir. ?
00 Yorumla
1 yılSaçlarını uzatman çok önemli. Internetten evde yapilan dogal maskelerden yapabilirsin. Az bir miktar ve sirkeden fazla bir karisim aknelere iyi gelir mesela. Bol bol hareket uyku duzeni. Sivilceler ve kilo icin gayet iyi gider. En onemlisi kendine deger vermek. Çirkinim diyorsun ama bu kendini sevmene engel degil <3
Görünüş açısından avantajlı olmayanlar icin özgüven her seydir 😂✌🏻00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTemiz ol yeter kız bende köylüyum kendimi beğeniyorum. İyi bir sabun ve nemlendirici bir kram. Makyaj malzemeleri kullaniyormusun
12 Yorumla
Soran1 yılSaydığım ürünlerin hepsi bende var fakat ailem baskıcı ve çok dindar olduğu için mankyaj yapmama izin vermezler ki zaten köyde yaşıyorum biryere gittiğim de yok bu yüzden sadece bakım verebilirim kendime benim şuanda elimdeki ürünler şunlardır ağda makinesi, epilator, saç bakım kremi, Şampuan , kaş makası birde cımbızım deodorantım var ha birde abimden dünleyin sabun istedim bana zeytinyağlı duru kalıp sabun getirdi onu yüzümde uyguluyorum her sabah kalktığımda sence bunları kullanıldığımda kendime bakım vermiş oluyormuyum sporada bugün başladık çünkü çirkin bir kızım yaşımda 18 iki yıl sonra üniversite gideceğim inşallah sence iki yıl boyunca bunları yapsam faydası olur mu bu sorunun cevabını oldukça merak ediyorum neden diye soracak olursan çünkü sosyal medyada bakım yapan kişilerin çoğu vitamin serum filan kullanıyor.
Cevap sahibi1 yılSenin bu sandıklarıni ben de kullanıyorum yıllardır. güneş insanin tenini çabuk yipratiyor mutlaka bir güneş kramin olmalı önemli olan bunlar zatten, elinden ne geliyorsa onu yapıyorsun yani hiç bakim vermesen tenin yıpranır. Bakımda en önemli onanı, iyi tenine uygun sabun nemlendirici ve güneş kremi. Birde yaşına küçük daha senin için en uygun olan bunlar zatten. Yakin zamanda Üniversite ye gideceğim diyorsun o zaman eksiklerini tamamlansın makyaj olur serum olur, ve dediğim gibi yaşın daha küçük çok fazla bişeyler sürme. Bu saydığım üç şey sana yeter bence
1 yılgüzel giyin saçlarını düz tara
110 Yorumla
Soran1 yılSaçlarım dalgalı
- 1 yıl
dalgalı saçta güzeldir sana hediye makyaj seti alıp göndersem kabul edermiydin
Soran1 yılEdemezdim çünkü ziyan olirdu ailem karşı
- 1 yıl
üzüldüm ailen herşeyine karışıyormu özgür değilmisin
- 1 yıl
evlenip köyden kurtulup gitmek istermiydin
Soran1 yılHayır değilim. kendi başıma değilim iki yıl sonra üniversite gideceğim inşallah işte o zaman hafif bir mankyaj yaparsam kimse bir şey diyemez birde ben Benim yaşım 18 ve iki yıl sonra üniversite gideceğim inşallah ben çok cirkinim çünkü çirkin olmasam çevremdeki insanlar kötü kötü bakmaz veya ailemde beni sever iltifat ederdi çoğu kişiye göre çirkin olduğumu biliyorum onun dışında köyde yaşıyorum ailem çok baskıcı olduğu için kendime doğru düzgün bakım yapamıyorum iki yılım var ve bu iki yıl içinde kendimi geliştirmeye çalışacağım inşallah üniversiteye gittiğimde sorun yaşamamak için ayrıca benim bakım ürünlerim şunlardır ağda makinesi, epilator, saç bakım kremi, Şampuan kaş makası birde cımbızım deodorantım var ha birde abim mezun olup geldi ona söyledim bana zeytinyağlı kalıp sabun alıp getirdi bunları kullanmaya başladım ve sporda yapacağım inşallah benim bu konuyla ilgili sorum şudur bu ürünlerle bakımımı yapsam Türkçemi geliştirsem sporda yapsam iki yılın sonunda üniversiteye gitsem insanlar beni dislamazlar değil mi ya da elimde ürünleri kullansam bakımlı olur muyum fayda edermi?
- 1 yıl
mutlaka kendini geliştir hepsinin sana faydası olur üniversitede özgür olursun makyaj yapabilirsin
- 1 yıl
iki yıl daha sabret her şey gönlünce olsun
Soran1 yılTeşekkürler sağ olun
- 1 yıl
rica ederim kendine iyi bak
Canım yani sende nasıl güzelleşiceksin ya bu işle zeytinyağıyla olmaz sen kaç yaşındasın?
03 Yorumla
Soran1 yılBurdan söyleyemem 😭😭😭😭😭😭
Soran1 yılTamam geliyorum ama xper yetiyor takip isteği atcam o yüzden
Saçına şekil ver. Temizlik en büyük bakım.
10 Yorumla
1 yılWikihow da tavsiyeler var bununla ilgili
05 Yorumla
Soran1 yılŞöyle
Soran1 yılÇok teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
Düzelmez doğuştan geliyor
01 Yorumla
Soran1 yılAnladım
kliniğime bi uğrasan değişip çıkarsın
02 Yorumla
Soran1 yıl@kafkass31 olmaz
1 yılYüzünü soğuk suyla yıkadığında çok faydası olur.
02 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim birde bir şey söylemek istiyorum köyde yaşıyorum biryere gittiğim de yok bu yüzden sadece bakım verebilirim kendime benim şuanda elimdeki ürünler şunlardır ağda makinesi, epilator, saç bakım kremi, Şampuan , kaş makası birde cımbızım deodorantım var ha birde abimden dünleyin sabun istedim bana zeytinyağlı duru kalıp sabun getirdi onu yüzümde uyguluyorum her sabah kalktığımda sence bunları kullanıldığımda kendime bakım vermiş oluyormuyum sporada bugün başladık çünkü çirkin bir kızım yaşımda 18 iki yıl sonra üniversite gideceğim inşallah sence iki yıl boyunca bunları yapsam faydası olur mu bu sorunun cevabını oldukça merak ediyorum neden diye soracak olursan çünkü sosyal medyada bakım yapan kişilerin çoğu vitamin serum filan kullanıyor
- 1 yıl
Şahsım doğallığı sever. Onlarda işe yarar çünkü buradaki hava kirli ve güneş ışığı fazlasıyla etkiliyor. Keza buradaki akıllar çizgi filmlerdeki animeler gibi olmaya çalışıyor. Buna gerek yok. O yüzden normalde çirkin değilsin. Bunları uygularsan çok güzel olursun diye düşünüyorum.
- Güzellik & Bakım konusunda 929 cevap paylaştı.
1 yılZaten doğal güzelsin lütfen özenme böyle şeylere
01 Yorumla
Soran1 yılÖdenmek değil birkere sadece kendim için yapıyorum bakımlı olmak istiyorum ne sorsam hep yanlış anlıyorsunuz.
Güzellik & Bakım konusunda 442 cevap paylaştı. İlçeye de mi inmiyorsun arada
07 Yorumla
Soran1 yılHayır maalesef sadece sınava gittiğim de dışarı çıkıyorum ailem izin vermiyor 🤭
Soran1 yılEdebilirim ama makyaj ürünleri asla çünkü abim gidip alıyor
Soran1 yıl🤷🏻♀️🥺🥺
Soran1 yılHmm ne güzel
Kıl tüyü çöz güzel kok cildini nemlendir yeterli😂
03 Yorumla
Soran1 yılKomik olan ne?
Soran1 yılOk tsk
1 yılBakımsız kadın çirkindir
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bskıyım önce
01 Yorumla
Soran1 yılGerek yok
Kafa nakli
03 Yorumla
Soran1 yılNe
Soran1 yılDalga mı geçiyorsun dalga geçiyorsan hemen burayı yok et
1 yılhangi sehirdesinki
014 Yorumla
Soran1 yılDoğru bölgesinde olan bir şehir
- 1 yıl
tamam anladim dogu. sade dogal guzellik en guzeli
Soran1 yılBen çok çirkinim 😭😭😭
- 1 yıl
simdi bakimdan ziyade kiyafet giyim tarzin onemli ama koyde yasidigin icinde onuda degistirmemiz cok zor. unv. falan gitmixekmisin
- 1 yıl
yaaa dur aglamasana. ne çirkini. kime gore eye göre. allaa allaaa.
herkesin guzellik algisi farklidir. ben mesela kisa boylu dislek gozluklu kizlardan hoslaniyorum. bunun gibi herkesin farkli iste. ayrica yasin kacki. bazi kisiler sonradan guzellesiyor. - 1 yıl
sonuçta fizigin kotuyse spor yaparsin duzelir. yuzun kotuysede makyaj bakim falan yaparsin guzellesir. bu devirde okadar dert degilki
- 1 yıl
neden oyle cirkinim falan diyorsunki. millet cokmu guzel sanki. hek cirkin olabilirsin belki kendine gore ama tatlı ve sevimlisindir belki :)
Soran1 yılBenim yaşım 18 ve iki yıl sonra üniversite gideceğim inşallah ben çok cirkinim çünkü çirkin olmasam çevremdeki insanlar kötü kötü bakmaz veya ailemde beni sever iltifat ederdi çoğu kişiye göre çirkin olduğumu biliyorum onun dışında köyde yaşıyorum ailem çok baskıcı olduğu için kendime doğru düzgün bakım yapamıyorum iki yılım var ve bu iki yıl içinde kendimi geliştirmeye çalışacağım inşallah üniversiteye gittiğimde sorun yaşamamak için ayrıca benim bakım ürünlerim şunlardır ağda makinesi, epilator, saç bakım kremi, Şampuan kaş makası birde cımbızım deodorantım var ha birde abim mezun olup geldi ona söyledim bana zeytinyağlı kalıp sabun alıp getirdi bunları kullanmaya başladım ve sporda yapacağım inşallah benim bu konuyla ilgili sorum şudur bu ürünlerle bakımımı yapsam Türkçemi geliştirsem sporda yapsam iki yılın sonunda üniversiteye gitsem insanlar beni dislamazlar değil mi ya da elimde ürünleri kullansam bakımlı olur muyum fayda edermi 🥺🥺🥺
- 1 yıl
senin gibi sicakkanli birini neden dislasi larki. ama gidecegin sehir ve universite önemli. herkesin farkli yapisi ortami oluyor. iyi anlasabilecegin birileri elbette vardir. sitede Vanlı bir kız vardi. o sana yardimci olurdu aslinda
Soran1 yılAnladım teşekkürler kisme bana yardımcı olamaz kendi dertlerimi kendim çözmeyi öğreneceğim
- 1 yıl
hangi universiteyi istiyorsun. ben Ankara'da yasiyorum. birde buraya geliyormuşsun :)
Soran1 yılTam olarak belirlemedim hangi üniversite de okuyacağımı fakat köklü bir üniversite de okumak istiyorum ona göre çalışacağım.
- 1 yıl
universiteden çok bölüm daha onemli. bide meslek sahibi olabilecegin bölümler secmeye calis
Soran1 yılBiliyorum teşekkür ederim
1 yılBence olduğun gibi güzelsin makyaja gerek yok
02 Yorumla
Soran1 yılOlduğum gibi güzel değilim bana ezbere sözlerle gelmeyin ayrıca ben mankyaj yapmaktan bahsetmiyorum bakımdan siz ediyorum soruyu anlama probleminiz var sanırım.
- 1 yıl
Ok
- Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBıyıklardan başla
02 Yorumla
Soran1 yılAnladım teşekkürler birde bir şey soracağım köyde yaşıyorum biryere gittiğim de yok bu yüzden sadece bakım verebilirim kendime benim şuanda elimdeki ürünler şunlardır ağda makinesi, epilator, saç bakım kremi, Şampuan , kaş makası birde cımbızım deodorantım var ha birde abimden dünleyin sabun istedim bana zeytinyağlı duru kalıp sabun getirdi onu yüzümde uyguluyorum her sabah kalktığımda sence bunları kullanıldığımda kendime bakım vermiş oluyormuyum sporada bugün başladık çünkü çirkin bir kızım yaşımda 18 iki yıl sonra üniversite gideceğim inşallah sence iki yıl boyunca bunları yapsam faydası olur mu bu sorunun cevabını oldukça merak ediyorum neden diye soracak olursan çünkü sosyal medyada bakım yapan kişilerin çoğu vitamin serum filan kullanıyor
- 1 yıl
Sosyal medyadakiler reklam aldıkları ürünleri kullanıyor. Standart bakım için sendekiler yeterli. Soor ve özgüven sonrası başka bir ruh haline bürünürsün
Gizli Üye(45 üstü)1 yılimkan yok derken maddi mi yani
014 Yorumla
Soran1 yılHayır köyde yaşamam sorun
Cevap sahibi1 yılanladım. herkesin güzellik anlayışı farklı tabi. örneğin benim için güzel ayaklar çok ama çok önemli.
Soran1 yılAnladım
Cevap sahibi1 yılayaklarına gereken bakımı ve ilgiyi yapıyor musun?
Soran1 yılEvet yıkıyorum düzenli zaten abdeste alıyorum yıkanıyor öylede
Cevap sahibi1 yılanladım, güzel. oje falan sürer misin peki yoksa dinen caiz değil diye sürmez misin?
Soran1 yılSürmüyorum
Cevap sahibi1 yıl:(
Soran1 yıl😂
Cevap sahibi1 yılne o kız niye gülüyosun?
Soran1 yılSen niye üzülüyon
Cevap sahibi1 yılOje sürmeyen kadınlara genelde üzülür ve de ağlarım da ondan
Soran1 yılAnladım neyse
Cevap sahibi1 yılBye
Gizli Üye(25-29)1 yılÖzele gel
01 Yorumla
Soran1 yılSebep?
1 yılGüzelleşmezzin
01 Yorumla
Soran1 yılNeden
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!