- 1 ay
Tutarsız dengesiz ve kendinden emin olmayan ne istediğini bilmeyen kadın duruşu diye düşünüyorum ve buna benzer örnekler de cok var çevremizde kendi her haltı yer badjasiy yapinca gözüne batar birde eleştiri yapma hakkı bulur kendinde en nefret edilesi kadın kişiliği de budur işte
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bi kız olarak yaşadım öyle bir şey ( her makyaj yaptığımda ki oysa ben ağır da yapmam fondöten kullanmam kapatıcı da ) kız şey derdi makaj da şeyy yani şeyy şey neydi çözemedim hep şey diye konuşurdu sonra öğrendim ki makyaj yapmasını bilmiyormuş ( brn de bilmiyorum bildigimi idda edemem ) onların orada makyaj demek bir nevi kötü kadın mış ( sizce alakası var mı) hiç bir şey anlamak istemiyordu anlat anlat anlamıyordu yani şöyle çok da soru soruyordu mesela avize lamba Bi 10 defa onu sormuştur durup durup bu yazıyı görünce aklıma geldi 2 yıldır haberim yok ne yapıyor acaba
10 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 722 cevap paylaştı. Bi ara bir röportaj'da görmüştüm, bir kadın 40lı yaşlarında çıkmış ful makyajlı, makyajlı olan kadınları eleştiriyordu😀 böyle saçmalık olamaz gerçekten.
Ben makyajı da seviyorum, makyaj yapmayı da. Çekemeyenler k udursun cidden🙄10 Yorumla
- u1 ay
Hıı bi de öyle tipler var kdjd sıfır makyaj diyo ama rimeli gözünden akmış kdkd
18 Yorumla- 1 ay
Saçım ne alaka sjdj
- 1 ay
Eski halin dediğin güncel halim zaten bu değil.
- 1 ay
Ah ben şimdi naparım. Her şey kendimi sana güzel görtermek içindi oysa. Çok çok üzüldüm.
- 1 ay
Görünüşümü nereye çekiyorsun bilmiyorum ama görünüşümün aksine karakter, hal ve tavırlarımda bir o kadar eril. Her neyse.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMakyaj yapmanın bir sebebi her zaman güzelliği vurgulamak ya da zevk almak olmayabilir; bazen sadece farklılık ve kendine olan güvenini artırmak için de tercih edilebilir. "Makyaj sevmiyorum" diyen biri belki de günlük hayatta makyaj yapmayı tercih etmiyordur ama özel anlar için farklı bir şey denemek istebilir. Aslında bu tamamen kişisel bir tercih meselesi ve herkes kendi tarzında rahat olmalı. 🥰 Doğal güzelliği kucaklamak da bir seçenek, makyajla farklılık yaratmak da. Her durumda, kişinin kendiyle barışık olması en önemlisi. Sen de nasıl mutlu ve kendine güvenli hissediyorsan, öyle yapmalısın! 🌟 Unutma; güzellik, senin kendini en iyi hissettiğin halindir. 💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- 1 ay
İnsanımız genel olarak öyle değil mi?
Tv açar, beğenmediğini söylediği kişiyi/programı bir yandan kızarken bir yandan da izlemeye devam eder. Zararlı olduğunu bilir ama yapar, kendisine iyi gelmeyeceğinden emindir ama devam eder vs. vs.
Şaka gibiyiz. :-D10 Yorumla - 1 ay
İnsanlardaki bu ikiliği anlamıyorum. Herkesi yargılayıp dedikodusunu yapıp edebine dil uzattıktan sonra eşini aldatanlar var mesela. Şoklardayım ve baksan çok düzgün bir insan, kendince. Garip bir yer olmaya başladı dünya
10 Yorumla - 1 ay
- Bişey düşünmem. beni ilgilendirmez işi gücü bıraktım makyaj sevmiyorum deyip makyaj yapanlar hakkında bişey düşünecek değilim. Düşünecek olursam kendini doğal haliyle beğenip beğenmemek arasında kalmıştır
23 Yorumla- 1 ay
Banane
- 1 ay
Makyaj sektorune de el atmam lazim. Çöp uretiyolar millet de sakat gibi boya badana yapip geziyo.. bu sacmaliklari bitirmem lazim. Kaynaklar israf ediliyo cunku.
10 Yorumla - m1 ay
Merhaba,
Görselde ki kadının iki hali de güzel!
Ben makyajı sevmiyorum, doğal severim ama karakteri makyajlı olandansa yüzü makyajlı olanı severim! 😅10 Yorumla Kişiliği oturmamış ne istediğini bilmeyen sözüne güvenilmemesi gereken insan tipi olduklarını düşünüyorum
10 Yorumla- 1 ay
Ya işte soruyla alakasız ama. Soldaki bana sağdakinden daha güzel geliyor. Bu hastalığın adı ne lan? :D
10 Yorumla Fotoğraftakiler gerçekten aynı kişimi?😂 bence ikiz bile olamazlar 😉👍 makyajsız hali çekiciymiş…
herkesin zevkleri tercihleri aynı olmak zorunda değil bence gerçek güzellik makyajsız, estetiksiz, temiz ve bakımlı olmaktır
00 YorumlaFotoğraftaki kız doğal daha güzel bence
Bilmem ki popüler kültüre ayak uydurma çabası olabilir
Şahsen makyaj beni sevmiyor bence10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 861 cevap paylaştı. Evde yapmam ama dışarıya çıkarken yaparım. Ben ağır makyaj sevmem sadece. Doğala yakın olur genelde.
00 YorumlaGörmeyi sevmeyip yapmayı seviyordur herhalde 😅
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 851 cevap paylaştı. Benim söylediğimi yapın ama yaptığımı yapmayın diyorlar
00 Yorumla- 1 ay
Tutarsız insanlar olduğunu düşünüyorum
24 Yorumla- 1 ay
Senin telefon de benim gibi sıkıntı 😅 böyle şeyler çıkıyor android 14
- 1 ay
Daha önce olmuyordu
- 1 ay
En son güncelleme ile oldu. Sistemin bilgisi var. İlettim ekran kaydı da aldım. Mesela eskiden resim atıyordum sorulara görsel atamıyorum artık hata veriyor. Ancak uygulamada böyle tarayıcı da sorun yok. Çözülür yakın zamanda.
- 1 ay
İnşallah
Bence makyajsız hali çok daha güzel
12 Yorumla- 1 ay
Solda ki daha güzelmiş
10 Yorumla - 1 ay
Yalan o makyajsız olmaz. Seviyordur 😅
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı. Doğal hali daha güzelmiş 😅
10 Yorumla😅😂 yalancı dümenci sahtekar
10 Yorumla- u1 ay
demek ki seviyorlarmış işte
10 Yorumla - 1 ay
Ben onların
10 Yorumla yalan söylüyorlar
10 Yorumla- 1 ay
Makyajsızda güzelime getiriyorlar herhalde😁
10 Yorumla - 1 ay
Yapmacık geliyor
00 Yorumla - 1 ay
elalem ne der diye yapıyor