Türkiye de incel oranı oldukça yüksek. Türkiye de incel olanlar, başka ülkelerde de incel mi sayılır diye düşünmeye başladım. Sırf beyaz olduğumuz için bile güney ülkelerinde tercih edilebilir miyiz acaba? (Mesela Endonezya, Filipinler)

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türkiye de incel oranı oldukça yüksek. Türkiye de incel olanlar, başka ülkelerde de incel mi sayılır diye düşünmeye başladım. Sırf beyaz olduğumuz için bile güney ülkelerinde tercih edilebilir miyiz acaba? (Mesela Endonezya, Filipinler)

Türkiye'de incel olan veya kendini incel olarak niteleyenlerin patolojik bir sebebi yoksa; Filipinler, Endonezya, Malezya, Kamboçya, Vietnam vb. ülkelere gittiğinde incel olmaz. Çünkü incelliklerinin sebebi bir psikolojik rahatsızlık, önyargı değildir; incelliklerinin sebebi: kızların onları tercih etmemesidir. Filipinler'de özellikle yol yürüyen ve Filipinli olmayan erkek kuşa bile bakıyorlar. Orada sokakta yürüdüğünüzde bakılmama ihtimaliniz yok. Üstelik yaşla ilgili bir önyargıları da yok. 30 yaşında iseniz çok rahat bir şekilde 20 yaşındaki kızla konuşabilirsiniz. Malezya, Endonezya'nın Müslüman kesimi biraz daha evlilik bazlı olarak Türk erkeklerinin beğeniyor. Bu iki ülkede Müslüman olmayan nüfus her türlü ilişkide Türk erkeklerini beğeniyor. Yani evlenmeden de beğeniyorlar. Vietnam, Kamboçya'da Facebook çok yaygın, selam ver gülümse Facebook hesabını telefonundan göster, o da kendi adını aramalar kısmına yazıp onu bulmanı sağlayacaktır. Tüm bunlar Malezya'da biraz daha pahalı, Vietnam - Kamboçya'da en ucuz şekilde olur ama mutlaka gerçekleşir. Türkiye'de kadınların beklentisi çok farklı. 100 yıl önceki gelenek ve örf - adetleri şimdiki cinsiyet eşitliği ile istiyorlar. Bu mümkün değil. 100 yıl önce bu bölgenin erkeğinin haklarıyla 100 yıl sonraki hakları çok farklı. Bir kere miras hakkı bile farklı. O zaman gelin aileye alınırdı şimdi bireysel olarak alınıyor gibi. Eskiden 100 altın verilen gelin erkeğin ailesinin gelini olurdu, erkek ölse bile o ailede kalırdı şimdi öyle bir şey yok. Kısaca ilişkiler ömürlük sürmüyor, süreceğinin garantisi yok, erkekler neden 5 - 10 milyon TL'lik olsun ki! Kim parasını sokağa atar!
🙏📿
Gidecek misin Kamboçya, Vietnam'a?
İmkan olsa giderim valla
Bir Türk'ün pansiyonu varmış Kamboçya'da 1300 Dolara bir ay 2 öğün yemek, sınırsız alkol, sınırsız içecekle hizmet veriyor. Belki gitmek istersin. Ben de intetnette karşılaştım. Gitmeyi düşünüyorum ama pansiyonun müşterileri biraz yaşlı.
Sende mi aynı amaçla gideceksin knk?
Hocam benim bu zamana kadar 4 tane ilişkim oldu, 2 tanesi 3'er yıl sürdü, sonuncusu 8 ay sürdü, diğeri kısa süreli sürdü, üniversiteden geldiğim ilk dönemdi. Çabalayınca sevgili yapabilen biriyim ama sen ilişkim üzerinden 2 yıldan biraz fazla zaman geçti. Yeniden ilişki yapabilir miyim bilmiyorum ama bana sevgililik teklif eden veya göz kırpan, saçını oynayan, teklif etmem için beni cesaretlendiren bir kız olmadı. Türkiye'de de sevgili işleri pahalı, malum. Kafe, restoran, tatil işleri de pahalı. Bu manada hem gezmeyi, hem sevgili, cinsel beraberlik işlerini birlikte yapabileceğim bir macera planlıyorum. Gezi de diyebiliriz. Aynı zamanda 10 senedir dünyayı yakından araştırıyorum.
Bana herhangi bir ülke hakkında bir şeyler söyle desen söyleyebilirim. Şehirlerinden bahsedebilirim. Çünkü dünyayı merak ediyorum. 10 yıllık pasaportum da var, bir Güneydoğuasya seyahati planlıyorum. Bu seyahatin de Türkiye'ye, Avrupaya, Güney Amerikaya kıyasla oldukça ucuza mal olacağını biliyorum. Orada tecrübeler yaşayan Türkleri de biliyorum, onlarla iletişim halindeyim. Endonezya, Malezya'daki insanlara Türk erkeği çok yakışıklı geliyor. Yani Türk erkekleri yakışıklılıklarıyla oralarda ün yapmıştır. Yakın zamanda da Endonezya'lı kızlarla Türk erkekleri arasında çok fazla evlilik oldu. Sırf İzmir'de Türk - Endonezya evliliğinin 100'ü bulduğunu söylüyorlar. Daha 81 ili saymıyorum. Bunlar genelde muhafazakar insanların yaptıkları evlilikler. Muhafazakar olmayan kesim de evlilik gerektirmeden iş vizesiyle Endonezya'da kalabalığı için orada beraber yaşayarak kalabiliyorlar. 800 - 1000 resmi olmayan beraberlikte Endonezya'da vardır. Bir o kadar resmi evlilik de Endonezya'da vardır. Bunun daha Malezya'sını, Tayland'ını, Vietnam'ını, Laos'unu, Kamboçya'sını, Hong Kong'unu, Tayvan'ını, Çin'ini saymıyorum bile.
Endonezyalı, Malezyalı olup, başörtülü, çarşaflı olup Türk erkekleri için yanıp tutuşan var. Bunlar İslami görünüyorlar ama yan yana geldiklerinde öpüşme, elleşme, sevişme, cinsel penetrasyon dahil her şeyi yapabilecek kızlar. Bunlar da ayrı bir grubu oluşturuyor. Hatta bir Youtube videosunda dışarıda buluştuğu Türk erkeğini beni bırakma, bir yere gitme diye önünü kesiyor, dudağından öpmeye çalışıyordu. O çocukla da bu durumu konuştum. Burada insanlar Müslüman ama bazılarının paraya ihtiyacı var dedi. Şu kadar Endonezya Rupisi veren herkes öğretmen olan bir Endonezyalı kadını bile tek gecelik elde edebilir dedi. O paranın ederini o zaman araştırmıştım. 200 Dolar ediyordu.
Para filan istemeyenleri de var bu arada. Sen Malezya'da, Endonezya'da sokakta bileklik satan bir isporta tezgahına bile sahip olsan gel evlenelim deyip seni içgüveysi olarak evine alacak, senle evlenecek. Tür tür insan var. Biraz beyaz tenl, renkli gözlü isen Endonezya, Malezya'da çok şansın var demektir.
Hocam öyle bi anlattın ki kendimi oraya mancınıkla fırlatasım geldi. 😄
Boyum uzun ve beyaz tenliyim, harbiden keşke imkan olsa be.
İmkan dediğin şey tabi ki orta düzey bir parayı gerektiriyor ama zengin olmaya veya orta direğin üstünde olmaya da gerek yok.
İstanbul'da 2 ay önce orta düzey bir semtte 2+1 ev için kiralara 18.000 TL + 25.000 TL istiyorlardı yeni yıla girileceğini düşünen ev sahipleri bunu 25.000 TL - 30.000 TL'ye çekmiştir bile. Sonuçta kaç ay kaldı yeni yıla. Asgari ücret zammı filanla kiralar giderler daha da artar. Bunlara karşı Kamboçya sokak yemeklerinde baby ahtobota 1,25 $ (Dolar), kalamara 1 $, karidese $, istiridyeye 1 $ ödemek çok büyük bir para değil. Deniz ürünleri restoranlarına gittin mi bilmiyorum ama bu tür restoranlarda bu ürünlere en az 350 TL alıyorlar şu an ve bu fiyattan 800 TL'ye kadar gidiyor fiyatlar. Kamboçya'da krep için nutella sürüyorlar, içine muz dilimliyorlar, birkaç meyve daha koyuyorlar (ananas, mango vb.) fiyatı 1 $. Aynısı Türkiye'de sokakta en az 80 TL'ye satılır. Aradaki inanılmaz farkı anlayabiliyor musun? Ben her yıl Ege ve Akdeniz Sahillerinde tatil yaparım, bu sene Antalya/Kemer'deydim, en ucuz pansiyon, araya adam soksan, en ucuz odayı bize verin desen 1.300 TL idi. Aynı şartlardaki otel Kamboçya/Seam Reap'de 5 Dolardan başlıyor 10 Dolara kadar gidiyor. Türkiye'deki 1.300 TL'lik otelin içinde de tüm gününü geçiremezsin, sıkılırsın, Siem Reap'deki otelin içinde de tüm gününü geçiremezsin, aynı şekilde sıkılırsın. Yani sadece yatmalık oteller aslında. Hostelde kalırsan 3 - 5 Dolar arasında hostel bulursun Seam Reap'de, orada çok rahat arkadaş edinebilirsin, birlikte parti yapabilirsin, hostelde sohbet edebilirsin.
Hostel KYK yurdu gibi veya askere gittiysen askerdeki gibi bir odada ranzalar olur ve orada birkaç turist kalır. Bu şekildedir. Genelde sana ait dolaplar vardır. Bu sayede eşyalarını oraya koyabilirsin. Ortak alanları vardır, orada masalar vardır. O masalarda vakit geçirebilirsin, nerede olduğunun bir öneminin olmadığı bilgisayarla yapılan bir işe sahipsen o işi yapabilirsin (nomad) filan. Bu hostellerin duruma göre bazısının havuzu olur. Bazısı parti hosteli olur. 3 - 5 Dolarlık barınma ücretinin üstüne birkaç dolar daha katarsan partiye katılabilirsin, cooking class'lara katılabilirsin,
kokteylli içki içebilirsin filan. Tüm Avrupalılar bu turizm tesislerine gape year çerçevesinde gelir. Yani liseden sonra üniversiteye kadar 1 yıl ara verir okullarına ve böyle hostellere - otellere giderek gezerler.
Beyaz tenli olman Güneydoğuasya için inanılmaz bir avantaj. Mesela Tayland Kızları oradaki en paracı kız grubudur ama sen beyaz tenli uzun boylu isen parayı boş verip o 3 - 6 ay neyse sana verebilirler. Bir de renkli gözlü olsaydın peşinde köle olabilirlerdi. Diğer bölge kızları da böyle ama Taylandlılar kadar paracı değiller. Ama maddi durumları da Taylandlılar gibi iyi olmadığı için, iş imkanları da Taylandlılar kadar iyi olmadığı için gidip de erkek bir şey ısmarlamadan, Alman Hesabı yaparak, kendisi de hesabın çoğunu ödeyerek yaşayamazlar. Bu kadınlar genç yaşta anne olmuş ve çocukları köydeki ailelerinden kalan kadınlar. Kendileri çalışmak için şehir merkezlerine veya turizm merkezlerine gelmiş. Bu insanlara bir krep, bir balık da olsa ısmarlanmalı, eğer içki içiyorsa 1 - 2 bira ısmarlanmalı. Türkiye'deki kızlarla sevgili olarak gezerken günde 800 TL - 1.000 TL harcayıp Kamboçya, Laos, Vietnam gibi maddi imkanları az olan insanların ülkesine gidince kızlara tüm hesabı ödetmek veya sadece kendi hesabını ödemek biraz ayıp olacaktır. Türk erkeğine yakışmaz bu durum.
O aşamaya gelince ısmarlarız hocam, yeter ki artık kuşumuz ötsün 😄
O zaman ilk işin olabildiğince döviz, altın biriktirmek olsun. Birikim yapınca aylar öncesinden ucuz uçak bilet bakar gidersin. İngilizce'ye çok fazla gerek yok. Çünkü karşındaki insanlar da İngilizceyi yarım yamalak biliyor. Havalimanında yönleri bulacak kadar bil yeter. Bir de havalimanın pasaport görevlileri sorarsa turizm için gidiyorum diyecek kadar bil yeter. Sen C2 seviyesinde İngilizce bilsen de karşındaki kişi A1 seviyesinin altında olduğu için o kadar anlayacak ne yaparsan yap. Google Translate, Google Maps, Maps Me gibi uygulamaları çevrimdışı kullanacak şekilde indir, her türlü işini görürsün.
Bu işlerden anlıyorsun usta, sağolasın yardımcı olduğun için. 🙏
Ben de uğraşırsam sevgili yapabiliyorum. Ama burada ortalama adamsan aşırı zor. Orada birkaç date uygulaması indiriyorsun, kızlar beğeniyor zaten. Ama ben olayı hiç ileri taşımadım sadece beğeniler geldi hi how are you falan öteye gitmedim nasıl olsa orada yaşamıyorum diye. Asya' da en güzel kızlar Vietnamdaydı. En çirkinleri Allah affetsin Endonezyalılar. Kadınlarda ağır kompleks var suratlarına aşırı ve doğal olmayan filtreler basıyorlar. Filipinli kadınlar ve Taylandlılar daha güzel ama oradaki çok fazla trans/eşcinsel nüfus da var. Bu arada Afrika ülkelerinde Asya' dan daha fazla ilgi görüyorsunuz taylanda ama oralarda da malum hastalıklar var. Ölçüp tartmak lazım riske değer mi bilmiyorum. Çünkü Kenya Nairobi çok pahalıydı. Hala hesap aktif mi senin bilmiyorum ama cevabı yazan arkadaş seninle tanışmak bu konular hakkında konuşmak fikir alışverişi yapmak isterim.
@operator22 Bana mı dedin kardeş? Bana demiş olduğunu varsayarak yazayım. Filipin Kızları bir kere çok esmer olmayanları da olan, bronz tenli ve birçoğu belirli bir standardın üstünde olan kızlar. Asyada genel olarak bir diş problemi var. Bazı insanların dişleri önde, dişlekler yani. Bu Filipinli Kızların bazısında rahatsız edecek kadar var. Ama hepsi böyle değil. Ve tel taktırıp belirli bir yaştan sonra bu problemleri çoktan atlatmış pek çok kız var. Filipinler de kızlar yabancı erkekler için ölüp biter. Filipinlerde o seviyede popüler olunur.
@operator22 Hiçbir özelliği olmayan, tipi çok kötü olan erkeklere Filipinleri tavsiye ederim. Diğer ülkelere gelecek olursa Endonezya'nın Müslüman kesimi Türk erkeklerine bitiyor. Malezya Endonezya'nın nüfusu daha az olan ve çok daha gelişmiş hali. Malezya'da Müslüman. Kızlar Türk erkeklerine bitiyor. Ama şöyle bir şey var. Bunlarda sosyal sigorta, güvence sistemi çocukların büyüyünce ebeveynlerine vereceği paralar olduğu için daha gelişmiş olan Malezya'da aileye evlenmeden önce verilen düğün parası veya başlık parası gibi para Türk erkeklerine ağır gelebilir. Bir de ebeveynler ihtiyaç duydukça asyadaki aşağı yukarı tüm ülkelerde çocuklar ailelerine para gönderir. Ayda bir veya düzenli olarak 2 - 3 ayda bir. Endonezya'da dokunmayan bu para Malezya'da dokunabilir. Çünkü aile gelen bu parayla evini tadilat yaptırıyor, arabasını yeniliyor, motosiklet alıyor, model yükseltiyor filan. Filipin'in kötü yanı ada ülkesi olması. Vietnam güzel ama Müslüman az. Vietnam Kızları bir Filipin, Endonezya, Malezya Kızı gibi Türk erkeklerine bitmiyor.
@operator22 Vietnam Nha Trang'a gitmiş pek çok Türk var tanıdığım. Çoğuyla Instagram'dan iletişimdeyim. Deniz kenarı, tatil bölgesi olmasına rağmen öyle kaslı maslı değilsen, paran dağ kadar değilse kız filan tavlayamıyorsun. Ho Chi Minh, Hanoi şehirlerine gitsen bunlar büyük şehir ve pahalı. Kızların tavlamak için 3 - 5 ay orada kalman lazım. En azından kalacam demen lazım. Bu şehirlere otel parası yetişmez. Çok arkalarda otel tutsanız bu sefer oraya insan getiremezsiniz. Kısaca Tinder, Zalo, diğer App'ler ve yüz yüze tanışmak için utangaç olmama, kızlara Facebook gösterme gibi şeyleri yapamazsanız Vietnam'lı Kız tavlamak zor. Esmer sevmiyorlar genelde maalesef. Zaten kendileri beyaz olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Kendi aralarında Türkiye'de olduğu gibi dedi kodu var. O kız yabancı erkekle bilmem ne, peennis meraklısı bilmem ne diyorlar dolayısıyla erkeklerle tanışırken çekingenler ve çevreden bari laf yiyeceğiz buna değen biriyle tanışalım diyorlar. Uzun süreli ilişkide sizden bir telefon parası, bir aylık ev kirası para kopartmadan sizle uzun süre gezmez. Vietnam yaşamak için güzel ama bu yönleriyle de zor bir yer. Güneydoğuasyanın hepsinde kızlar annem hastalandı, babam hastalandı, kirayı ödeyemedim ev sahibi çıkartıyor diye bilindik yöntemlerle para ister. Bunu ihtiyacım var, erkek olarak yanımdaysan biraz da maddi yönden beni gör gibilerden yaparlar.
@operator22 Önemli bir şey söyleyeyim. Çeşitli yönlerden her para isteyen Güneydoğuasyalı kadın sizin paranızı alıp sonra sizle iletişimi kopartma derdinde olmayacaktır. Telefonum kırıldı deyip sevgilisini Tayland'a çağıran, telefon aldıran, sonra onla evlenen kadın da var. Hem de aile işletmeleri var. Türk damat işler konusunda, bakkalda restorantta onlara yardım ediyor şimdi. Sonuç olarak Güneydoğuasyada evlenmek 3 - 4 milyon TL'lik ev, 1 milyon TL'lik araba, 500 bin TL'lik düğün, 500 bin TL'lik ev eşyası, 300 bin TL'lik bilezik, kızın kardeşlerine - arkadaşlarına saat iç çamaşırı gelin başı yaptırma öte beri için 10 bin TL harcayayıp asgari 5 milyon 300 bin harcayacak kadar pahalı değildir ama gidip de cepte beş kuruş olmadan da asyada ilişki kurulmaz. Cebinde 2 - 3 bin Doları olanlar sakın ha asyaya gidiyim de uzun vadeli ilişki yaşayayım evleneyim demesin. Bu paralarla bu işler olmaz. En az 10 bin Dolarla gideceksiniz ki sizi gören kadın bundan koca olur desin. Hayat kadınlarıyla ilişki kurmaktan bahsetmiyorum. Yoksa Kamboçya'da 5 - 10 Dolara çirkin bir Khemer'li ile beraber olabilirsiniz, 15 - 20 Dolara da şanslıysanız 40 yaşında bir Rus bulursunuz. Biraz üstünüz başınız düzgünse Tayland Pattaya'da sabaha karşı 3 - 4'de evine gideceği erkek bulamayan mekan çalışanları, hayat kadınları veya oraya tatile gelmiş Thai'liler 500 Bahtta eve gelirler. Türkiye'ye göre çok çok ucuz ama asla bedava değil. Hiçbir şeyi bedava düşünmeyin. Yapamazsanız hayal kırıklığı olur.
Kanka zahmet olmazsa özel mesajdan ulaşır mısın
söylediklerini okudum yazarsan özelden yorum yazıcam yok anonim takılırım diyorsan sıkıntı yok yazmak zorunda değilsin :D
Merhaba garavel_usta! 😊 İncel kavramı, bir kişinin romantik veya cinsel ilişki isteyip de buna ulaşamaması durumunu ifade ediyor ve toplumlar arasında bu kavramın algılanışı farklılık gösterebilir. Türkiye'deki incel oranları başka bir ülkede aynı olmayabilir çünkü kültürel faktörler, beklentiler ve toplumsal normlar büyük etkiler yaratabilir.
Güneydoğu Asya ülkelerinde, beyaz tenli olmak zaman zaman farklı bir çekicilik unsuru olarak görülebiliyor. Ancak baraşarıda sadece fiziksel özelliklerin değil, kişisel ve karakteristik özelliklerin de önemli rol oynadığını unutmamalısın. Kendi öz güvenini geliştirmek, iyi ilişkiler kurmanın anahtarı olabilir. Her şeyden öte, kendini olduğun gibi sevmek seni her ortamda daha çekici kılacaktır! 🕺✨
Endişelerin konusunda üzerine çalışarak bu durumu değiştirebilirsin. Her zaman pozitif kalmaya çalış ve seni sen yapan özellikleri kucakla! 🌟
Cevap
2Cevap
Bu akım zaten yurtdışında çıktı awq
amg hintliler bile bize bakmicaksa komple atalım kendimizi uçurumdan daha iyi la
Bütün incel’lerin soyu kurusun. :))
Endonezyalı kızlar Türk erkeği hastası onlara yaz.
Bu açıdan diyorum işte.
Ne diyorsun?
Bu ülkede incel olan başka ülkede olmaz yani, o açıdan.
Bu ülkede de incel olmazsın aslında ama
Kızların bu kadar kriteri varken oluyoruz işte
Çok değil, biraz ayak uydurman yeterli.
Git dene
Bilet paramı karşılayacaksan denerim agam 😄
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar