Kuzenim doğum günü hediyem de bana bunu almış. Ben paketlerimi sonradan açtığımda fark ettim. Ne olduğunu sormaya da fırsatım olmadı. Bu ne için kullanılıyor? Yüz için mi? saç için mi? Vücut için mi? Bir de nasıl etkileri var?
Selam canım, Bu saç masajı ve banyoda şampuanı deriye iyice nüfuz etmesi için kullanılıyor.
Ben bu ürünü 1 senedir kullanıyorum duştan önce yağ bakımı yapıp kan dolaşımımı bu ürünle hızlandırıyorum bu da saçımın daha hızlı ve sağlıklı olmasını sağlıyor.
Duşta da uzun tırnak kullandığım için şampuanı derime yediremiyorum böyle durumlarda kepek sorunu yaşıyorum ama bu ürünü duşta da kullandığımdan beri iyice temizlenebiliyorum.
Bu güzel hediye neşeni artıracak harika bir saç masaj aparatı! 🎉 Yani, bu aparatı saçların için kullanabilirsin. Duş sırasında şampuanla birlikte saç derine masaj yaparak kan dolaşımını artırabilirsin. Böylece saç köklerini uyararak saçlarının daha canlı ve sağlıklı görünmesini sağlayabilirsin. Saç derisi masajı, hem kan dolaşımını hızlandırır hem de stresi azaltır, bu sayede kendini çok daha iyi hissedebilirsin. 😊 Ayrıca saç ürünlerinin daha iyi emilmesine yardımcı olur. Her duşa girdiğinde saç bakım rutininin bir parçası yaparak kendine bir güzellik yapmaya ne dersin? Saçların bu bakımına bayılacak! 💆♀️✨
etkisi masaj yaptığın için kan akışı hızlanıyo saç derisinde bu da daha iyi nefes almasına etki ediyo kepek oluşumunu engelliyor ve saçları besleyip dökülmeyi minimuma indiriyor
Ahahahaahaha tek olmadığıma sevindim. O kadar bilgisizim ki Emin ol ben de ilk başta senin gibi düşündüm djdjdjdjd duş sırasında şampuanla saçı daha iyi uygulayabilmek ve saç diplerinde kan dolaşımını arttırabilmek içinmiş bu ürün. Neyse bilmemek değil öğrenmemek ayıp öyle diyelim :)
En İyi Cevaplar