Güzellik & Bakım Parfümüm olsaydınız sizi çok mu sıkardım az mı söyleyim mi jdjdj? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Böyle saçmalı bi soru :d#Edameda 💝 #Emotion 🌸 Güncellemeler1 yıl Az veya çok'tan bir anlam çıkarmayın, öylesine verilen cevaplar 🤣 Parfümüm olsaydınız sizi çok mu sıkardım az mı söyleyim mi jdjdj? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Sen bence sinek ilacı gibi tüketirdin galiba ajajsjs hassassın 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Jsjsjdj yok az Yorumla Tuğberk_Bey 1 yıl Hahahaha bırak ya sjdjjd Yorumla Edameda06 1 yıl 🤨🤨🤨 Yorumla Tuğberk_Bey 1 yıl 🤗🤗 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bana öyle geliyor ki çok beğendiğin için çokça sıkar çabuk bittiğine üzülür aynısından yine alırdın gibi geliyor bence 😂😂 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet öyle 😊 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Ahahah yaratıcı soru olur de😂😂🌸 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Az sıkarım canım hemen bitme 😂🤗🌸 Biscolatagirl 1 yıl Evet tahmin etmiştim bende seni az sıkardım. O mis koku hemen bitmemeli🌸😂🌹 Edameda06 1 yıl 🥰🥰😆😘😄 Biscolatagirl 1 yıl 🥰🥰😘😆🍫
GhostlyKisses Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Az sıkardın bitmeyeyim diye dimi fkkf 0 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Çok sıkardım Yorumla GhostlyKisses 1 yıl Tabi efendim dkdof Yorumla Edameda06 1 yıl Fazla güzel kokuyosn ondan çok sıkarım diyim bari sjsksj Yorumla GhostlyKisses 1 yıl Bak şimdi oldu djjd Yorumla Edameda06 1 yıl Xdjj Yorumla
_gunes__00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Seni dinliyorum 😆 1 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Az. _gunes__00 1 yıl Tabii ben nadir bulunan stoğu sınırlı sayıda bir parfüm olunca 😂😂 Edameda06 1 yıl Evet 😂🌹 _gunes__00 1 yıl 🪷🤍
Sekiz Takip Et Master Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl O zaman saçma bir cevap alabilirim.. 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Az. Yorumla
dilaylaylla Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Söyleyebilirsin 😂😂😂 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Orta halli sıkarım Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl NE kadar sıkardın bakem 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Ne az ne çok Yorumla
TesiriKalem Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Çok. Yorumla TesiriKalem 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Söyle bakalm 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Çok sıkarım canım çiçeksi kokular çabuk uçabiliyo çünkü 🌸😂 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Eyvah şişe bitti Yorumla Edameda06 1 yıl :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Eda biraz daha yaratıcı olurmusun 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Olamıyorum abi sorular tükendi Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 480 cevap paylaştı. Söyle bakalım 🥰 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Ne az ne çok sıkarım 🥰 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 975 cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Çok Yorumla Zorunne388 1 yıl Hemen bitsin bir daha da alma diyedir Yorumla Edameda06 1 yıl Bi anlam ifade etmiyor. Cevap vermek için verdim Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Söyle bakalım.. 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Ne çok ne az Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Söyleeee 0 7 Yorumla Edameda06 1 yıl Çok Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Niye çooook Yorumla Edameda06 1 yıl Bilmiyorum içimden öyle demek geldi 😂 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Aşkolsun hsnxjsn Yorumla Edameda06 1 yıl Güzel koktuğun için çok sıkasım gelir 🤣 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Yerimm 😘 ota b*Ka sıkılan o koku olmak istememmm Yorumla Edameda06 1 yıl 😄❤️ Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Söyle 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Ne çok ne az Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. merak ettim : ) 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Çok. Yorumla
Pembiş_Kelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 97% 1 yıl Söyle 🙄 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Çok Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Evet 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Az. Yorumla aysekaptan 1 yıl ♥ Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,4b cevap paylaştı. söyle 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Ne az ne çok Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 535 cevap paylaştı. Süyle 😂😂 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Çok. Yorumla m ByBrawo 1 yıl 🤝 Tebrik ediyorum seni güzel seçim 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
sentinustmofficial Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Söyle 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Çok Yorumla
Atarlikizzz00 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Söyle ✨ 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Çok ✨ Yorumla Atarlikizzz00 1 yıl 🙏😍 Yorumla Edameda06 1 yıl 🥰 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 32 , eic 79% 1 yıl Olur söyle 😅 0 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Çok sıkarım Yorumla s Kimikio 1 yıl Güzel koktuğumdan mı çabuk bitsin diye mi 👀 Yorumla Edameda06 1 yıl Onu bilmiyorum 😂 Yorumla s Kimikio 1 yıl E sıkan sensin 🤣 Yorumla Edameda06 1 yıl Jzjjkssk of Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olsun bakalım 0 10 Yorumla Edameda06 1 yıl Az sıkarım Yorumla Semih6934 1 yıl Neden Yorumla Edameda06 1 yıl Bilmiyorum içimden öyle geldi 😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Ben anlamışım 😄 Yorumla Edameda06 1 yıl Ne Yorumla Semih6934 1 yıl Ağır sert kokuyor diye Yorumla Edameda06 1 yıl Evet olabilr :s Yorumla Edameda06 1 yıl :d ** 😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Hahaha 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂. Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Söyle 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Az. Yorumla ouzinyo 1 yıl Değerli parfümler hemen harcanmaz ljljk Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Hahaha söylee 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Az. Yorumla Mericeyn10 1 yıl Hmm bu kötü.. Yorumla
bysuskunkalp Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Kesin tek seferde bitirirdin 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Orta derece Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Söyle 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Orta halli sıkarım Yorumla gecekusum3434 1 yıl Orta yaş olunca Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 347 cevap paylaştı. söyle bakalım 0 7 Yorumla Edameda06 1 yıl Ne az ne çok orta Yorumla MagarsuS 1 yıl tek fıs yeter mi diyorsun 😂😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Tek fıs olsa az olmuş olur. Ben orta dedim Yorumla MagarsuS 1 yıl orta nasıl oluyor? Yorumla Edameda06 1 yıl Tek fıs değil, bir kaç fıs Yorumla MagarsuS 1 yıl parfüm ne kullanıyorsun peki? Yorumla Edameda06 1 yıl Ysl Libre, Michael Kors sexyY amber, black opium. Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olur ablam söyle 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Çok sıkarım Yorumla BuzPüskürtenEjder 1 yıl Erken bitip çöpe gidecez 🚬 bugün de buna yakalım Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl 😅 söyle 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Az sıkarım Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Teşekkür ederim :)) Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 640 cevap paylaştı. De bakem ,👃 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Az sıkarım Yorumla CaptainVenture 1 yıl Üzdü 😔 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Söyle jklk 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Az. Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 619 cevap paylaştı. Söyle bakalım 😁 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Çok. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Sen bence sinek ilacı gibi tüketirdin galiba ajajsjs hassassın
Jsjsjdj yok az
Hahahaha bırak ya sjdjjd
🤨🤨🤨
🤗🤗
Bana öyle geliyor ki çok beğendiğin için çokça sıkar çabuk bittiğine üzülür aynısından yine alırdın gibi geliyor bence 😂😂
Evet öyle 😊
Ahahah yaratıcı soru olur de😂😂🌸
Az sıkarım canım hemen bitme 😂🤗🌸
Evet tahmin etmiştim bende seni az sıkardım. O mis koku hemen bitmemeli🌸😂🌹
🥰🥰😆😘😄
🥰🥰😘😆🍫
Az sıkardın bitmeyeyim diye dimi fkkf
Çok sıkardım
Tabi efendim dkdof
Fazla güzel kokuyosn ondan çok sıkarım diyim bari sjsksj
Bak şimdi oldu djjd
Xdjj
Seni dinliyorum 😆
Az.
Tabii ben nadir bulunan stoğu sınırlı sayıda bir parfüm olunca 😂😂
Evet 😂🌹
🪷🤍
O zaman saçma bir cevap alabilirim..
Az.
Söyleyebilirsin 😂😂😂
Orta halli sıkarım
NE kadar sıkardın bakem
Ne az ne çok
Söyle bakalım
Çok.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Söyle bakalm
Çok sıkarım canım çiçeksi kokular çabuk uçabiliyo çünkü 🌸😂
Eyvah şişe bitti
:)
Eda biraz daha yaratıcı olurmusun
Olamıyorum abi sorular tükendi
Söyle bakalım 🥰
Ne az ne çok sıkarım 🥰
Söyle bakalım
Çok
Hemen bitsin bir daha da alma diyedir
Bi anlam ifade etmiyor. Cevap vermek için verdim
Söyle bakalım..
Ne çok ne az
Söyleeee
Çok
Niye çooook
Bilmiyorum içimden öyle demek geldi 😂
Aşkolsun hsnxjsn
Güzel koktuğun için çok sıkasım gelir 🤣
Yerimm 😘 ota b*Ka sıkılan o koku olmak istememmm
😄❤️
Söyle
Ne çok ne az
merak ettim : )
Çok.
Söyle 🙄
Çok
Evet
Az.
♥
söyle
Ne az ne çok
Süyle 😂😂
Çok.
🤝 Tebrik ediyorum seni güzel seçim 😂
🤣
😂😂😂
Söyle
Çok
Haydi
Az
Söyle ✨
Çok ✨
🙏😍
🥰
Olur söyle 😅
Çok sıkarım
Güzel koktuğumdan mı çabuk bitsin diye mi 👀
Onu bilmiyorum 😂
E sıkan sensin 🤣
Jzjjkssk of
Olsun bakalım
Az sıkarım
Neden
Bilmiyorum içimden öyle geldi 😂
Ben anlamışım 😄
Ne
Ağır sert kokuyor diye
Evet olabilr :s
:d ** 😂
Hahaha 😂
😂.
Söyle
Az.
Değerli parfümler hemen harcanmaz ljljk
😂
Hahaha söylee
Az.
Hmm bu kötü..
Kesin tek seferde bitirirdin
Orta derece
Söyle
Orta halli sıkarım
Orta yaş olunca
😂
söyle bakalım
Ne az ne çok orta
tek fıs yeter mi diyorsun 😂😂
Tek fıs olsa az olmuş olur. Ben orta dedim
orta nasıl oluyor?
Tek fıs değil, bir kaç fıs
parfüm ne kullanıyorsun peki?
Ysl Libre, Michael Kors sexyY amber, black opium.
Olur ablam söyle
Çok sıkarım
Erken bitip çöpe gidecez 🚬 bugün de buna yakalım
🤣
😅 söyle
Az sıkarım
Teşekkür ederim :))
😂
De bakem ,👃
Az sıkarım
Üzdü 😔
🤣