Yeme & İçme Size aşure yapar mıydım söyleyeyim mi? Uğultu Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu arada efsane aşure yaparım. Parmaklarınızı yersiniz.Hemde inciri bool. Size aşure yapar mıydım söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Evet söyle 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Olur söyle 0 2 Yorumla Uğultu +1 yıl Kendime yaptığımdan 1 tabak veririm Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
burhansoruyor Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Knk güzel olacağına emin miyiz fhjdjff 0 2 Yorumla Uğultu +1 yıl Efsane yaparım, 10 parmağımda 10 marifet :D Yorumla burhansoruyor +1 yıl Jdhhjsnx Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Uğultu +1 yıl Sana olur :D Yorumla Boavistaa +1 yıl Teşekkürler kanka :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biz incir koymuyoruz içine 0 8 Yorumla Uğultu +1 yıl Buda biz akdenizlilerin farkı :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende Akdenizdeyim ama bizde yok😂 Yorumla Uğultu +1 yıl Siz hangi akdenizden sjsjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mersin 😂 Akdeniz de ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen daha çok ege ye yakın bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzmir Aydın falan mi Yorumla Uğultu +1 yıl Antalya ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm anladım 😊 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Kesin yapardn 0 1 Yorumla Uğultu +1 yıl Sana yapmazdım, çok negatifsin Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Söyle 0 5 Yorumla Uğultu +1 yıl Sana yok şişmanlarsın sjsjsj Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl la bak döverim he djsnd Yorumla Uğultu +1 yıl Karşim seni düşündüğümden sjsjsj Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl lan uzaktan Burak güngör varya ona benziyon xjsncjndc Yorumla Uğultu +1 yıl Övdün mü sövdün mü sjsjsj Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla Uğultu +1 yıl Yapıyım bari, ama az veririm Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevemem ama söyle 0 1 Yorumla Uğultu +1 yıl Sevmiyorsan yapmam, israf edemem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet söyle
Olur söyle
Kendime yaptığımdan 1 tabak veririm
Teşekkürler
Knk güzel olacağına emin miyiz fhjdjff
Efsane yaparım, 10 parmağımda 10 marifet :D
Jdhhjsnx
Olur
Sana olur :D