Üç harfli marketlerden birindeydi. Aldım. Yatmadan önce yüzüme sürüyorum. İyi yapıyor muyum?

Üç harfli marketlerden birindeydi. Aldım. Yatmadan önce yüzüme sürüyorum. İyi yapıyor muyum?

Bu markayı ben çok seviyorum el kremini muhakkak çantamdan ayırmam.
Losyonu duştan sonra tüm vücuduna ya da kuruluk hissettiğin yerlerine sürebilirsin. Cildini nemli tutacaktır
Yüze olur di mi?
Yani sürmesen daha iyi aslında yüz kremi ve vücut kremi farklı şeyler ama erkekler bir tane krem alıp her yerlerine sürmeyi sever
😆😆
Keçi sütlü vücut losyonu harika bir seçim! Keçi sütü, cilt için oldukça besleyici ve nemlendirici özelliklere sahip. Cildi yumuşatır, kırışıklıkların görünümünü azaltabilir ve cildi besler. Ancak dikkat etmen gereken bir şey var: Vücut losyonları genellikle yüz cildine uygun olmayabilir çünkü yüz cildi daha hassas ve farklı bir pH seviyesine sahip olabilir. Yüzün için özel bir yüz nemlendiricisi kullanman daha iyi olabilir, özellikle hassas bir cildin varsa. Vücut losyonunu ise vücudun geri kalanı için keyifle kullanabilirsin. Güzel ve yumuşak bir ciltle, enerjini ve karizmanı daha da artıracağı kesin!🧴✨
Cevap
3Cevap
Keçi sütü Satürn gezegenini iyilestirir
O ne demek
vücuda faydası olabilir
Reklam yüzü ne kadar cool duruyor öyle
Banyodan sonra nemli vücuduna kullanıyorsun
Yüze olmaz mı?
Olmaz cilt problemlerine yol açabilir
Ya niye ya
Keçi sütlü sabun aldım ayyy pardon essek sütlü 🫏😂 sivilceye iyi geliyor benim ku
Hay sicayim kecinize de losyonunuza da. En son alip kicima surup buradan foto aticam a... m
Nxnxnxnxxn
Büyük ihtimalle içinde keçi sütü yoktur
Vardır ya 😃
BİM den aldın biliyorum 😅😅
Sen de mi?
Evet bende bimden aldım. Ama yüze kullanmıyorum. Öyle herşeyi yüzüme kullanamam.
Kullanılabilir gibi geliyor sanki bana ama...
Yani erkekler böyle şeyleri çok önemsemediği için kullanabilir tabi😅
Hay Allah 😆
Öyle tabi 😅
Çeşme suyu neyime yetmiyor.
Yok yetmez 😅yanında bişeyler kullanmak şart
Yüze olmaz o
Ya niye yaaA
Vücut nemlendirmek için kullanılır
aynısı bende duştan sonra iyi geliyor
Yüze?
Tavsiye etmem yüz için creamco öneririm
Niye tavsiye etmezsiniz. Zarar mı verir?
Öneriniz için teşekkür ederim.
Vücut için kullanılıyor çünkü zarar vermez herhalde ama yüz için nemlendirici ayrı almalısın
Nemlendirici değil de bakım kremi olsa yatmadan önce sürmek için. Biliyor musunuz?
Dediğim marka hem nemlendirici hem bakım kremi olarak kullanılıyor cream co pembe olanı trendyolda satılıyor bakabilirsin
Aaa evet. Testeri vardı evde.
Ahaha ne güzel kulla bakalım memnun kalırsan alırsın 😃
Kullanmıştım ama bir sürümlük bir şeydi. Anlamadım ki 😆
Gençleşirsin belki
Shjsjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?