Güzellik & Bakım Vücudunuzu nemlendirmek için vücut sütü mü, krem mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha çok tercihiniz?#EdamedaVücutBakımı 🍂#L’Occitane ✨ Güncellemeler+1 yıl Günco Vücudunuzu nemlendirmek için vücut sütü mü, krem mi? Cevapla Krem Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Oto yıkama tabancası 🤤 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Senden beklediğim cevap 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Asla şaşırtmayan Gogo 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İkisi arasında ki fark nedir? 🤔 1 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Vücut sütü daha fazla nem sağlar, ayrıyeten nemlendirme ihtiyacı duyanlar kullanır mesela, içeriği daha yoğun, daha kremi falan. Ama vücut kremi losyonu daha hafif yapıya sahip olur. Günlük nemlendirme için yeterlidir. Yorumla Edameda06 +1 yıl Daha kremsi* Yorumla Cokkalmam +1 yıl Hmmm Yorumla Cokkalmam +1 yıl Sence hangisi? Yorumla Edameda06 +1 yıl Bana losyon yetiyor Yorumla Cokkalmam +1 yıl 👍👍👍 Yorumla
_İforyou_ Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Oo sütsüz olmaz, her gece yatmadan önce mutlaka süt banyosu yapıyoruz 😄 1 0 Yorumla
Bez_BheBek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Hangisi denk gelirse onu kullanırım. 1 1 Yorumla Userr21 +1 yıl İyimis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Oto yıkama tabancası 🤤
Senden beklediğim cevap 😂
Asla şaşırtmayan Gogo 😂
🤣
İkisi arasında ki fark nedir? 🤔
Vücut sütü daha fazla nem sağlar, ayrıyeten nemlendirme ihtiyacı duyanlar kullanır mesela, içeriği daha yoğun, daha kremi falan. Ama vücut kremi losyonu daha hafif yapıya sahip olur. Günlük nemlendirme için yeterlidir.
Daha kremsi*
Hmmm
Sence hangisi?
Bana losyon yetiyor
👍👍👍
Oo sütsüz olmaz, her gece yatmadan önce mutlaka süt banyosu yapıyoruz 😄
Hangisi denk gelirse onu kullanırım.
İyimis
Süt yararlı olabilir gibi 😂
krem yeterli benim için
Bence Krem daha güzel
Kullanmam