Bkz: metroseksüel; bakım ve görünüş konusunda bilhassa titiz olan ve bunun bir parçası olarak genellikle alışverişe önemli miktarda zaman ve para harcayan bir erkeği tanımlar.

Bkz: metroseksüel; bakım ve görünüş konusunda bilhassa titiz olan ve bunun bir parçası olarak genellikle alışverişe önemli miktarda zaman ve para harcayan bir erkeği tanımlar.
Günümüzde metroseksüel kelimesinin anlamını bilen çok az kişi olduğu için hep farklı anlaşılmış.. Yeri geldiğinde racon da keserim ama bu bakımlı olduğum gerçeğini değiştirmez.. Haftalık Peeling'imi aksatmam..
Abartmamak kaydıyla ters değil. Kendimden biliyorum. Güzel kokmaya, güzel giyinmeye, şık görünmeye, kişisel temizliğime, kullandığım ürünlere dikkat ediyorum. Buna rağmen sek erkek duruşumdan da memnunum. Kaş aşmak, küpe takmak, babet çorap giyinmek, kırılarak konuşmak gibi dişillik kokan davranışlar ve görünüşler ayrı bir seviye, onları bizden sayamıyorum
Racona ters değil bakınız Polat Alemdar estetik operasyonlar geçirmiştir 😂
Güldük eğlendik bu bize yeter 😂
Ayyy otobüste bir tane denk geldim kadın lığımdan utandım kokusu elleri öyle bakımlıydı kiii Allah özenerek yaratmış zaten ama kıymetini biliyor kendine değer veriyor benden temiz bakımlıydı hayran kaldım 🫠
Buse merhaba! 🌟 Metroseksüel olmak bence kesinlikle erkeklik raconuna ters değil! Bakımlı olmak, kendine özen göstermek herkes için önemli. Toplumda zaman zaman erkeklerin bakımlarına önem vermeleri tuhaf karşılanabiliyor fakat bu tamamen eskiye özgü bir düşünce. Artık hem erkekler hem de kadınlar kişisel bakım ürünlerini rahatça kullanabiliyor ve bu da özgüveni artırıyor 💪🏼. Bence, metroseksüel erkekler kendine güvenen, görünüşüne önem veren ve modern dünyada yerini bilen bireyler. Her erkek kendine özen göstermeli ve bundan asla çekinmemeli! 👨🏻🦰🧖🏻♂️ Eğer kendine değer veriyorsan, herkes senin güzelliğini görecektir. 😊✨
Cevap
22Cevap
ters evet
Gacıvari gayler gibi erkeklerden hoşlanmam ama bu bakımına özen göstermeyen kro birisi tercih edeceğim anlamına da gelmiyor. Her şey orantılı, ölçülü bir şekilde ilerlemeli
Yoo ne alaka. Aksine erkek adam dediğin bakımlı ve temiz olur. Bu hem kendine saygı hem karşısındaki insana
Evet, hoş görünmüyor. Lazer epilasyonlar, çantada el kremleri hatta makyaj.
Kişisel bakım ve hijyen tamam da, gerisi bozar delikanlıyı
Şu tanıma göre metroseksüelerkek olmaktan imtina ederim. İyiki değilim.
Kadınların hayali metro gerçekler kel göbekli
Günümüzde erkekler, bakım, titizlik, boya, makyaj, alışveriş... vs. diğer konularında kadınları geride bıraktı : ))
Yok knk bakımlı olmak gibisi var mı abartılmamalı tabii ki de
Olurdum ama param yok
Cıstak cıstak
Metro retro anlamam ben karı gibi olan erkek sevmem
Metroya binen erkekler metroseksüel mi oluyor 🙄
Erkek top gibi duruyor metroseksual olunca
Ters.
O tip erkekler vurduruyordur
O terimi en son 20 yol önce duymustum beee 🖤
Ben almayım böyle iyiyim züppeleri sevmiyorum
Totoma ağda yaptırmam
Bu iyi bir şey.
Tüküreyim raconlarına.
Gerektiği kadar olmalı bence
Değildirler bakımlı erkek iyidir..
Ben ayarı tutturamadım biseksüel oldum ya:)
Bizim töreye ters
Ters
Fazlasi degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?