Sizce metroseksüellik erkek adamı bozar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yüzünde sivilce çıkmışsa bunu geçirmeye çalışması çok normal.
Deodorant kullanması çok normal.
Diş fırçalamak çok normal.
Saç sakal düzenine önem vermesi çok normal.
Parfüm sıkması çok normal.
Ama keyfi olarak fondöten falan kullanıyorsa hoş olmaz bence :)
Bozmaz, hijyenik açısından, cilt açısından daha iyidir.
Yani bir erkek temiz, olmalı mutlaka bakımlı olmalı.
Sadece abartılacak bakımlar yapılmamalı.
O zaman ona erkek denmez.
Erkekler bakımlı oldukça tıpkı kadınlar gibi kendini beğenmiş egoist ve bencil hale geliyor. Bakımlı olmak güzel şey elbette bu insanı daha çekici ve ilgi odağı yapıyor ancak beraberinde getirdiği davranışlar da bir o kadar itici olmasını sağlıyor.
Demek ki bakımlı kadınlar, bencil, kendini beğenmiş ve egoist oluyor.
Yalnız sizin de bakımlı bir kadın olarak bunları söylemeniz büyük bir cesaret ne diyim, tebrik ederim sizi.
@CaptaiinBIack ne söylersem söylim anladığın kadarından fazlasını algına sokamam. O yüzden sadece teşekkür edicem...
Erkek ürünlerini kullanıp yapıyorsa bakımını sorun yok..
Amaaa ‘yüzümün rengini eşitleyim’ diye biraz fondöten biraz da allık kullanıyorsa büyük bozar 😅
Cevap
36Cevap
Erkeğin fazla bakımlısı güzel değil. Genel hijyeni olsun. Tırnaklar kısa temiz, dişler temiz, Allah aşkına kulaklarda temiz olsun, ayaklarda bakımlı olsun, ense traşı, kaşlar sadece aşırı fazlaysa temizlensin ama şekil vermeyin, kol altı tüyler alınmasada olur erkek adam kılsız olmasın bir zahmet Barbie Ken oyuncağımı atalı çok oldu.
Bence erkeklerin makyaj yapmasında sıkıntı yok. Şu çok beğendiğimiz manken arkadaşlar da makyaj yapıyor şimdilerde çok popüler olan K– pop şarkıcılarında da makyaj var. Ama bu makyaj Gay olmaya doğru gidiyorsa o zaman işler değişir. Ona da bir şey diyemem. Ama bakımlı–Özellikle sakalsız– erkek bence hoş...
tamam bakımlı erkek severim bakımsız erkek arkadaşım bile olamaz ama bazıları abartıyo kız gibi hareketlerde bulunuyo ay manikürüm pedikürüm geldii düşman başına yarabbim :D
Makyaj yapıyorsa ona adam bile demem, dünya ahiret bacımdır. Onun dışında no problem. :)
Bacınım o zaman 👸👸
😂😂
Benlik sorun yok canım pasifim zaten. Kombin önerisinde bile bulunurum merak etme 👸
@Gülsümx evet efendim ciddiyim feminen pasif köleyim eski sahibeme kölelik yaparken beni süsleyip giydirirdi öğrendim bir şeyler kadın ruhundan anlayan bir pasifim 👸👸👸
@Gülsümx küçüklüğümden beri böyleyim efendim çok kız kankam oldu hiç sevgilim olmadı kızlardan hoşlanıyorum ama sevgili olma gözüyle bakmadım hiç. Bir kadın tarafından kısıtlanmak maddi ve manevi olarak ihtiyaçlarını gidermek hizmet etmek beni tatmin ediyor feminen pasif köleyim bikaç bayana kölelik deneyimim oldu efendim bunun da etkisi var diyebilirim efendim benim için sorun değil ben halimden memnunum 👸👸
Zaten ağdam gelince geçirmiyorum kıl tüy sevmiyorum ve arada sahibe bir bayanın istemesi duruumudna bayan kıyafetleri giyiyorum 👸👸
@Gülsümx efendim detayı merak ederseniz burdan açık açık anlatamam ama bir kadının bir erkeğe karşı olması gereken rolü ben kadına yatakta üstleniyorum yani bikaç kez strapon ile eski sahibelerime yani kölesi olduğum bayanlar tarafından becerildim efendim
Yine pasifim ama sadece bayanlara efendim
@Gülsümx efendim size mesaj attım istediğiniz soruyu ordan sorabilir misiniz lütfen
@Gülsümx evet efendim öyle de denebilir
Neler okudum böyle aman tanrım 😂
@Gülsümx gayet normal efendim bu şekilde düşünmeniz sonuçta köle sahibe ilişkisi var bu bir gerçek 7-8 bayana kölelik deneyimim oldu efendim karşınızda bir köle varken köle diye hitap edebilirsiniz efendim bunda bir sakınca yok
Abartmadan pratik bir şekilde yapıyorsa şahane. Saatlerce bir erkeğin saçına şekil vermesini beklemek can sıkıcı.
Kadının full bakımlısı çok güzek ve çekici oluyor ama erkek full bakımlı olunca fazlaya kaçıyor gerektiği kadar bakımlı olsun temiz olsun :)
Bence her insan bakımlı olmalı kendisi için bir başkası için değil insan kendini daha mutlu hissediyor
Bakım güzel birşey fakat egoist ve bencil olması itici yapıyor. Ben şuna şu kadar harcadım tarzı maddi konular açması can sıkıcı durum. Bakımlı ve ince düşünen erkekler her zaman iyidir..
Bence bozmaz insanın kendine bakım yapması özsaygısını gösterir ama partalatici rimel kapatici fontodeten gibi malzemeler kullaniyosa bozar tabi ki
bence illada erkelerimize ya da kadınlarımıza neden birşeyler takmalıyız bırakın insanlar istedikleri gibi davransın sorduğun soruya gelince önce metroseksuelin ne anlama geldiğine bakmaklazım herkes birşey uydurmuş gidiyor işte
Hımm.
Burada ince bir ayar var.
Bakımlı olmak farklı metroseksüel farklı.
Herkes bakımlıdır.
Ama metroseksüellik abartı.
Eğer sadece fiziksel anlamda bir bakım söz konusuysa bozmaz. Fakat davranışlara dökülen bir şeyse o biraz sıkıntı.
bu ülkede saçın 3 numara ya da kısa olacak, sakalın olacak, nargile tüttüreceksin, mutlaka bir dizi karakterine bürüneceksin kasıla kasıla yürüyeceksin yoksa erkek gözüyle bakmazlar
Bakımlı olmak güzeldir de feminene kaçmamak lazım maskülende kalmak en iyisi.. bir erkek düzenli saç traşını olmalı dişlerini fırçalamalı güzel kokmalı parfüm sıkmalı güzel giyinmeli v. s. v s. Maskülende kalıp yapılabilcek şeyler bu
Bakımlı olmak illa kadınsı hamlelerle mi açıklanıyor. İnsan temiz, kendine saygısı olan bir şekilde yaşamalı. Eli yüzü giyimi kokusu her cinsiyette önemli. Kçbu hassasiyet kimseyi bozmamalı
Kas aldirmadikca sikinti yok. O kasini aldiranlar lolipop gibi oluyo
Hayır bozmaz erkekler de en az kadınlar kadar bakımlı olmalı💫
Metro sekseelligin varsigi sonuclardan birisi transliga dogru gidiyor onyol bozar tabi bozuyoda
Annamını bilmiyorum ://
Alakasız görüş buda şey diyeyim nefes alan herkes adamdır asdfjskf
bence her birey kendine bakmalı sadece kadınlar bakimli olmamali, erkekler de bakmalı. Bizim de bakimlı erkek gormeye ihtiyacımız var.
Dişini fırçala, banyonu yap, pis kokma yeter erkeğin bakımı bu kadar fazlasına gerek yok.
Bakım yapması güzel ama makyaj yapıyorsa aniden soğurum ve erkek olarak pek bakamıyorum
Neden adamı bozsun ki? Kızlar da bıyıklarını alıyorlar? O zaman onların da (mecazi anlamda) kızlıkları mı bozuluyor? Kişisel bakım herkes içindir ;) ve soruya cevabım tabii ki hayır, yani bozmaz :)
Yani kişinin kendi bileceği is ama ben bazilarini çok semlatik buluyorum niye oyle bilmiyorum ama mesela kerimcan durmaz falan hosuma gidiyor fjdmfndmjfjd
Gün içinde bindiğim metrobüste beraber seyahat ettiğimiz travestiler bile bu kadar rahat ken! Bakımlı ve temiz giyinen erkeğin derdi kime batıyor mana veremiyorum..
Bakimli temiz guzel giyim olur ama dar paca giyen kafasini tavuz kusu gbi kestiren adam ya da cicekli gomlek giyeni biraz baci olarak goruyorum😃😃 iyk one yaa
Zaten erkeksin öyle olunca kadınmı olunuyo? Bırakın şunları ya erkek adam öyle yapmaz bunu yapmaz demeyi yakışan neyse onu yapmalı cro magnon gibi olmamalı bakımlı düzenli temiz efendi "erkek" olmalı diye düşünüyorum.
Ben pek haz etmiyorum yaa
Kas aldırmak saçını boyatmak ağda yapmak vs bana pek erkeksi gelmiyor
Ama kişi bunu sever yapar ayrı mesele ya da bazi kizlar bundan hoşlanır o da ayrı mesele
Abartılmadığı sürece makyaj olsun manikür olsun bunun dışında hoşuma bile gider
Ben bir bayan olarak makyaja karşı biriyim asla makyaj yapmam herzaman doğal biriyimdir hele erkeklerde makyajı düşünmek bile istemiyorum bu dünyanın sonu nereye gidiyor yaa
Herkesin yüzünde birer tane maske🤷♀️
Ter kokan iğrenç erkeklerden daha iyidir. Kendine bakmanın cinsiyeti olmaz.
Aslında bozmamalı ama manikür pedikür olayına karşıyım
Fıtratını aşacak davranışlarda bulunursa bozar 🥴bakımlı olmak için metroseksuel olarak açmaya gerek yok bakımlı bakımlıdır 🥴
Ben bakımlıyim ve bakımlı erkeğe bayılıyorum erkek dediğin azıcık güzel kokacak ya güzel giyinecek saçı başı düzgün olacak
Full bakım kesınlıkle bozmaz benı rahatsız etmez bakımsızdan ıyıdır. kendisini seviyor saygı duyuyor kımseyı umursamıyor derım
Erkek erkek gibi olacak en hafif tanimı tatli sert olacak azizim...
Kisisel temizligine dikkat edecek bu kadar.
Ayarinda olmali bakim ok ama makyaj manikür falan gerek yok 😀
Neden bozsun ki? Bence bir erkeğin de bakım yapmaya ihtiyacı vardır ve yapması da güzel bir şeydir
Metro seksüel olmakla ibnelik ği karıştırıyorlar :)
Birlikte kuafore gideriz bacı bacı😂
Sabah yüzünü yikayip disini fircalayip koltuk altini yikiyip cikican aga fazlasi topiq xd
Makyaj yapmıyorsa bakımlı erkek ideal, pis erkektense özbakımı olan erkek daha önde
yoo ben nişanlıma bakım yapıyorum hatta çok daha iyi oluyor yani
Kadınlar gibi erkeklerde kendine bakabilir ne var ki bunda
Metroseksüel'im bozmaz herhalde ama top damgası yiyebilirsiniz denendi onaylandı 😅
kişiden kişiye değişir ve abartılırsa işin b. ku çıkıyor yani o zaman olmuyor
Her şeyin fazlası zarar :) Çok fazla yapıyorsa bozar tabii ki
bir erkek olacaklar onu da beceremiyorlar he olsunlar, metroseksüelde ne yani Gay da olsunlar
En azından sizin gibi birbirimizi elleşmiyoruz canısı
Bakımlı olmak erkeği neden bozsun kendi kişisel bakımına özen gösteren erkek kaliteli erkektir
Bozar yer bitirir kimlik değiştirir en son iki ile vu... rddr
Tabi seviyesi de var bu işlerin ulan her soruda kendime R yapiom hayırdır neyse ben yatam iyi geceler
Bakımlı olsun tabiki ama Kerimcan Durmaz gibi de olmasın bir zahmet
Bakımlı olmak güzeldir insanıda güzelleştirir ama bakımlı olmayı ve nonoşluğu karıştırmamak gerek 😃
Adamlıgın bunla hiç bir alakası yok adamlık cok baska bisey
menikür pediküre gitmediği abartmadığı sürece herkes bakımnlı olmalıdır zaten.
bazı erkekler çok fazla kadın gibi işi abartıyo tuhaf gelir bana öylesi.
Bakımlı olması iyidir ama abartmamak lazım ozaman itici oluyo
Aşırıya kaçmadığı sürede severim bakımlı erkeği
Bozmaz. Nasılsa erkek bakımlı kadın sever kadında bakımlı erkek sever
Bence bozar, sevmiyorum ben
Erkeğin bakımlı olması neden onu bozsun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar