AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
20-25 cm
Ay valla ben 1.70 sevgilim 1.90
Umarım anıt sayaca yazılırsın
20 iyi ya
165 kıza 180 erkek gibi olmalı
@yagmur_yagmurr
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
ne alaka lan
@yagmur_yagmurr
Çok alaka
dedigin seyler cok bagimsiz bi kere farkindaysan bi taraf cinsel durtulerden kaynakli diger taraf insani yasamla alakali burada sorun ney senin acindan tam olarak cozemedim
@yagmur_yagmurr
Gayet birbiriyle alakalı. Dürtülerde insani yaşamın bir parçasıdır.
5-10 cm
10 cm uzun ideal
20 cmm guzel duruyo
@Seda23344
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Neşe hanım gereken cevabı vermiş
15 cm
İdal boy 1.70 olmalı galiba
5-7cm
Erkek uzun olmalı
@Yagmurrrr-_-
1.80den de uzun olmalı değil mi?
10 cm bence
@99bondagegirl
Ve erkek 1.80 den uzun olmalı değil mi?
15 20
@Memati_BAŞ_diceksin
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
175le aramda 15 20 cm mesafe yok çünkü
@Memati_BAŞ_diceksin
1.55 olsanda 1.75 erkeği kısa diyerek reddederdin
Hayır abla ne alaka
@memati_bas_diceksin 155 kızların sevgililerine bak bakalım hepsi 185 190 adamlar
Napim onlarda onların seçimi , minyon kız seven çok
@Memati_BAŞ_diceksin
Ama kısa erkek seven yok
Benden 15 20 cm uzun olsun severim ben
O zaman gel senin boyunu 1.55 yapayım bu sayede 1.75 erkeklerle olabilirsin
Yaaaa benim boyumu niye cüce yapiyosun giiitttttt
Öyle olması lazım
Hayır ne munasebet
Benden kısa olmasın da
En az 7 cm
10 cm
20 30
Aynen kanka sensin
@Hmrcn ney anlamadım
boş ver
@Hmrcn ok
@Yapmağyanarız
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
@türk5561 kadın erkek eşit diyen ben miyim git öyle soyleyenlere yargı dağıt
@Yapmağyanarız
Ben burada söyleyene kadar öyle diyordun muhtemelen
@türk5561 söyleyeceklerimi sana göre belirlemem ben sen kimsinki
@Yapmağyanarız
Ben söyledikten sonra feminist değilim dersiniz.
10-15
5 7 cm yeter li?
175 yeter
20 15 cm
5. 10 cm arası
5 cm ne ya kanka gibi dururuz öyle en az 10
Tamam ben de 10 dedim zaten
Bizde 10 gayet uyumlu
Her açıdan😜😅
1 metre olsun yeter
Bizim 25🤭🤭
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
ĞWLDŞEFOĞEDLWĞFOĞW iyi misin kanka? Sevdik ve umrumuzda değil napalım yani boy farkını gidermek için?
1.70 olsa sevecek miydin acaba
150 olsa da severdim ben onu.
Bacaklarını keserek boy farkını giderebilirsin mesela
Gerek yok mesela
Gerek var kısa olsa da onu severdim demişsin keselim bacaklarını lafta kalmasın icraat görelim
ĞWLSĞWKDWPKD
Bak ben doktorum istersen boy kısaltma ameliyatını ben yapabilirim
Beyinsiz misin acaba? Nerenden çıkarıyorsun bu saçmalıkları? Çok düşünmüyorsun umarım. Gerçekten ülkenin bu halde olmasının tek sebebi sizin gibi aptallar.
25 cm boy farkı kötü gel kapatayım aranizdaki farkı
hadi ordan git aq
Kudurma hemen
Ağlama sen de
Hala kuduruyorsun 👍
Ağlamaya devam ediyorsun🦶🏿
Offf çok sıkıcısın eğlenmem için sizin boylarınızı eşitlemem lazım
Eğlenmen için bacagımı popona sokabilirim😝
Yok ben onu sana sokacam domal bakalım
Sana rahat girer ama alışıksın sen
Yok bebeğim ben sokucuyum çok nazlandın sen domal da bir rahatlatim seni
OMG cok havalısın bebegim falan oldum bittim😍😍 ucubesin.
Tabi canım. Eminim severdin.
Evet severdim. Yerine dön ve ağla. Ayrıca ettiğin muameleye bak sanki 150 boyun var da wpmdpwfjwpdn uzunum ve uzun birini tercih ettim gayet doğal.
1.60 olsanda 1.80 den kısa erkeği reddederdin.
1.60 olsaydında erkek arkadaşın 1.80 den kısa olsa reddederdin.
168 im ve sevgilim 190. 180 olsa da kabulümdü. Aşk boya da bakmaz yaşa da. Kısasınız diye uzunların seçilmesi girmesin size.
Getir sevgilini 1.80 yapayım o zaman istersen seni de kısaltabilirim 😂
Ne saçma bi muhabbet ya her kızın yorumunda varsınız ya bu ne ya böyle
Aşk boya bakmaz diyip uzunları seçilmesi size girmesin diye k4ncık k4ncık konuşursan böyle yorumlar yaparız biz de öyle dünya yok dışarıda uzunlarla rahat rahat gezmek yok artık size mesela dışarıda sürekli yanında uzun erkek olan kızlara omuz atıyorum kimse de bir b0k diyemiyor 😂
Lan ne diyosun ya alt tarafı boy farkı olmalı mi diye sordum benim bi beklentim yok neden böyle saçma sapan düşüncelere giriyosun sen herks fikrini belirtmekte özgür ama siz bildiğiniz her kızın yorumun altinda varsınız benim sorum da değil senin aklında sorun var bence
Neyse gidim de uzun erkekle sevgili olan kızlara omuz atayım 😂
Ya*şama millete rahat bırak ya
Uzun erkeklerle olan kızlara rahat yok herşeyin bir bedeli var
Sen kendin gibi cüce birini bul😃
Seni cüce yapayım o daha kolay 😂
Beyinsizsin gerçekten. Seninle konuşunca dalga geçmeme rağmen utanıyorum. Ülkedeki insanlar böyle mi acaba diye düşünüyorum. Umarım senin gibi varlık seviyesi azalır ve yok olur
Geçen yanında 1.90 biri olan kıza bir omuz attım kız neredeyse yere düşüyordu yanındaki eleman da gıkını bile çıkaramadı 😂 umarım denk geliriz de bir de sana omuz atarım yanınızdaki 1.90 ların hepsi fos mk bir b0k diyemiyorlar
Senin kuyruk acın mi var acaba taktın boya sen heralde kısasın
ĞWLSWŞDKEPDLEŞF bence o kadar miniksindir ki farkına bile varmaz. Ya da tek yumrukluk veya tekmelik karakterin kadar zayıf bir vücudun vardır😃 daha fazla ağlama seni kabul etmeyen kızların acısını tanımadıklarından cıkarmaya calısma. Bi de becerebilsen Ağwşsğwkdğwkdepkf
Ahahaha çok iyi cevap 😂😂
Anana sor anan bilir yazdıklarıma kudurdugunu belli ediyorsun
Cidden umarım senin gibiler olur de ülke aydınlanır. Laf sokmak desen bilmez, karşılık veremez, hiçbir şey yapamıyorsun ne boka yaşıyorsun ki sen? Kudurma cücesin işte. Benim sevgilim senin 3 4 katın diye neden ağlıyorsun ki?
Etkiye tepki sen bu kadar böyle yazarken iyi biz bişey dıyınce kötu olmuyoruz yalnız
Kız cevapların çok iyi djdjdj
Puhahahah delirtmişim seni neyse gideyim de çiftlere satasım 1.78 im 85 kiloyum vücudum da var senin sevgilinin zargana olduğuna eminim iki vuruşluk isi var
Sürekli bi laf atma çabası ya erkeklerin de kızların da beklentileri oluyo ya tamamen kişiden kişiye değişir bunu anla yani boyu sorun eden var etmeyen var eğer seviyorsan boyunu da sorun etmezsin
Her şeyin bir bedeli var uzun erkekle olan kızlar rahatsız edilmeyi göze alacak
Senin sevgilini de rahatsız etseler hoşuna gitçek mi ya da kız kardesini bak yaptığın saçma sapan şeyleri bırak herks kimle oluyosa olsun
Kız kardeşim yok bra sıkıntı yok o yüzden herkes kimle oluyorsa olsun da yok her şeyin bedeli var tabi olabilirler de bedelini ödeyerek olabilirler
Senin belli ki çok canın yanmis senin yerine başkasını tercih etmişler ondan yaran var bence
Anıt sayaca yazılan hemcinslerin de öyle konuşuyordu
Haddini aşma cidden ne desem snaa boş bu kadar da değil hiçbir kadına laf edemezsin sen
Sevgilim 190 ve spor antrenörü😝 maddi açıdan da extra gelir kaynakları var😽 bana gelecek olursak sen bulunduğum sokaklarda bile olamazsın gelip kürdan kolunu omzuma atman fazlasıyla zor wğöswşjdwwpöspwd kaldı ki şu ana kadar kızlar tarafından reddedilmenin, sevilmemenin, istenmemenin acısını seninle paylaşıp bunlarla hiçbir alaka m olmadığını bilmeni isterim 😔 senin gibi aç köpeklere sık sık rastlarım ama hiçbiri senin kadar ucuz laflar edip bununla övünmedi wğözwğkdğwsöwğd her laf soktuğunu zannedip popo olsunundan bir haber olusun fazlasıyla komik wğxöwşkdepsöwşdk bu ülkenin cahil kesiminde en başı çekiyorsun. Yazık kafana.
Tabi tabi eminim öyledir sevgilinin zargananın teki olduğuna senin de b0ktan hallice bir suratın olduğuna eminim neyse reelde karşılaşırız umarım o zaman görürsün
Umarım karşılaşırız😃
Twda ağlarsın sonra kadına şiddet diye 😂
Niye annen çok mu ağladı?
Sik kafalı kopek bir 170 boyla neyin artistliği bu?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Oeosbu çocuğu
Ağla 😂😂😂😂
Bence sen ağlıyorsun cüce olduğun için ama 🙃
Yok bu yorumları kudura kudura yazan sen ağlıyorsun
AĞXÖWPDKWPDM anıra anıra yazıyorum desek? Çünkü cüce olduğum için ben ağlamıyorum sevgilimin boyu bile seni kudurttu rezil.
Tabi tabi o yüzden sabahtan beri paragraf yazıp duruyorsun
Anırman normal arkadan skiyorum çünkü seni
AĞSÇEŞDKWPDLWŞDKFPELDLEFK p bamyanla elini bile skemezsin kardesim. Kıt olduğun için anca anlarsin diye düşünmüştüm yine anlamıyormuşsun😃
Bu kadar yeterli gidebilirsin paran komidinin üstünde
Yazmayı da bilmiyor WĞSLWĞDPWĞSŞWĞDLWĞDLWĞFLEĞDŞWĞDLEĞF komidin kanka aynen🦶🏿🦶🏿
Al paranı çık artık folloş oldun iyice
Cahil köpek yazmaktan bile acizsin..🤮🦶🏿
Folloş olmuş bir 🧀sın
Annendir o. Sümüğünü sil ve otur kuzum evladı seni
Ya ne lanet bi adamsın bi türlü gitmedin ya
Sen önce suratındaki döllerimi sil
Ya ne kadar saçma sapan bi insansın ya yeter yani yeterrrr senin durma noktan yokmu
Soruyu siler misin lütfen bur tatlım çocuğuna 190 girmiş 😻
Oorrpsu cocugu😝
silemiyorim ya senin yorumu da silemiyorim öylece kaldı
Bunla uğraşılmıyo ya
Engelle yazamasın wosmwodjw
folloş ettim ikinizi de domalın mk
Ananı * bak
WPDÖŞWDKWĞDLWPDJ
tedaviye direnme şok tedavi yapıyorum
Folloş etmismis 170 boyla o minik bamyayla elini edemiyorsun bizi mi edeceksin PWLSPWKDWPDKWPDKWPKZWPDK
Lan sktr git ya seni şikayet etmekten engelemkyen kotam doldu yoksa seni sorudaan atardım
Benim 1.63 dolmuş şöförü dayım var 1.70 boyunda psikoloji okuyan kızla sevgili her gün mercimeği fırına veriyorlar boyla alakası yok o işin
Oyüzden ruh hastası gibi taktın boya sorun boyda değil sorun senin beynindee
Değil zaten sorun boy olsa 1.63 dayım 1.70 kıza nasıl saplayacaktı :d
Oeosbu evladi yerden bitme bununla gururlanıp kosene cekil
Sen neden hala konuşuyosun ya gitsene Oğlım yeter ya sen sanki 150 kızla konuşcan ya kadın böyleyse erkek de boyu uzun kadin istiyor hala laf kalabalıgi yapıyosun terbiyesiz
yerden bitme olandan korkacaksın :d
Ya senin işin yok mu hep burdasın ya
Soran 150 olduğun için değil karaktersiz olduğun için erkekler senle konuşmuyor biraz sokağa çık 150 kızlar 190 sevgilileri ile geziyor etrafına bak
Benim insanların boyları ile problemim yok 150 boyum olsa nolur olmasa nolur 170 olmuş ne farkeder erkeğin ya sen bakış açini değiştir önce sen 145 150 kızla konuşmuyosam başkasının da 190 erkekle konuşmasına karışamazsin kız adamı boyu için sevmiyo ya aşk boydan alakasız çünkü
Evet yerden bitme olandan korkacaksın çünkü yürürken takılıp yere düşebilirsin😃
Boyuna kafayı takmışsın git kendini geliştir 145 150 olduğun için özgüvenin yok kendini eziyorsun
Sevgilimle de 4 yıldır beraberiz ister boyu için onunla olurum ister kası için ister kara kaşı kara gözü için bunda senin dolu yerlerini rahatsız edecek bir şey var mı ucube?
Sen hala doyamadın mı skilmeye iyi tamam domal biraz daha skim seni
Mutluluğun bozulmasın knk inşallah
Böyle edepsizleer anca laf yapar
Soran boyunla barış sen de erkekler 150 kıza bakmıyor diye ağlama
@pwproerjke ya özelden yazsam dibin düşecek gelmis burada artistlik taslıyorsun PWLDPEKDWPDKEPKF sevgisiz saygısız büyümüşsün. Annen bile sevmiyordur seni wğzleğdjepslwğkdwğdöşekf
Cok tesekkur ederim askimm
Ne demek canım 🥰
Aynen knk o yüzden gizli hesaptan yazıyorsun bir ton makyaja rağmen b0ka benziyor çoğunuz iki abaza yazdı diye gtünüz kalkıyor
Gizliden senin gibi oeosbu evlatlari yazip rahatsiz etmesin diye yaziyorum at yaragi
Sana da yazsınlar seninki de kalksın. Hoş senin gibi cuceyle kimin ne işi olur ki😃
Aynen b0k torbası öyledir
Git ötede ağla dol israfı🦶🏿
Yapma ya demin aşkın boyla ilgisi yok diyordun fikrin değişti mi
Evet🚮🦶🏿
O zaman bir daha aşkın boyla alakası yok demezsin ok
🦶🏿🦶🏿🦶🏿
Adamsan, kaybol burdan ya ne illet bişeysin ya
Yine azdın mı skilmeye doymuyorsun ama
Ozele gel lan cesaretin varsa
Karın agrn neymiş bakalım
gizli hesapsın mk nereye gelim
Mesaj kısmını aç gizli soru benim ki
Cevap veren kızı da rahat bırak
açtım
Bu kıza bulaşma bi'daha
bulaşırsam nolur
Cevap ver mesaja
Sende beyin olsa zaten ugrasmazsin bizle
10 …………………………………………….(6)655;(66,)?)&?(((,(?
8 cm
20 cm
20cm ideal
🤷♀️
30 bile olur
Ama 1.80 den kısa olmaz değil mi
@türk5561 ben 158 im 175 üstü olsa yeterli
5-15
19 - 20 benim
10-15
Senin kaç boyun peki
157.
Hm ne guzel
Ohhhhh 157 boya 175. Ben tipsizim boyum kısa diye beni kimse sevmiyor beni görünce kızların midesi bulanıyor kusmaya gidiyo benle tokalaşinca elim necasete değdi diyor bana bukalemunun bokbocegine benzeyen mutanti diyor
165 e 180
15cm fark
10-15 cm olmalı
20 cm
Ne yapiyorsun
Oturuyo sen.
@Salakmısnıcemile bende öyle
Kac yasindasin
Oooo hızlıyız nasılsın bu arada?
Bilmem
15 cm en az
10cm