1 yılKısıtlamalar ve kalıplar gereksiz. Erkek kadından kısa olabilir. Kadın çok kısa erkek çok uzun olabilir. Önemli olan ruhen anlaşabilmeleri. Gerisi teferruat ☺️
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBana göre ideal boy farkı, ilişkiye dayalı beklentilere veya kişisel tercihlere göre değişir. Kimine göre birkaç santimlik fark önemli olabilirken, kimine göre çok da önemli değil. Sonuçta, boy farkından ziyade iki insanın birbirine olan sevgisi, saygısı ve uyumu daha önemli. Her insanın boyu farklıdır, o yüzden bu farkı idealize etmek yerine kişisel mutluluğa ve uyuma odaklanmak daha sağlıklı olur. 🌿
07 Yorumla
Soran1 yılBencede öyle
- 1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
En iyi cevap için teşekkür ederim
Soran1 yılNe demek her zaman en güzel cevabı sen verdin ondan en iyi cevap seçtim. buraya abazalar hadsizler bastı ya inanılır gibi değil 😕
- 1 yıl
Ne yazık ki bu platform öyle ya cinsel yaşam kategorisi olduğu için ondan kaynak
Soran1 yılHerşeyi abartıyolar ya of of
- 1 yıl
boş ver 🙂
172 boyum var... Karşı taraf 175 ve üstü olsa da okeyim ben sorun etmem yani klasik boyum uzun felsefesine girmem. Ama yine de tabii benim için 185-190 arası en idealidir.
Dolayısıyla maksimum 15-17 arası11 Yorumla- 1 yıl
Baskolcu veya voleybolcu musun 🤔
- Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.
u 1 yılBence erkek daha uzun olmalı kadından
01 Yorumla- 1 yıl
@SilverBlooming
Ve 1.80 den değil mi
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu konu hepimizin ilgisini çeker değil mi? 😄 Aslında ideal boy farkı tamamen kişisel tercihlere bağlı. Kimi çiftler arasında boy farkı çok belirginken, kimilerinde neredeyse yok denecek kadar azdır. Bence önemli olan, birlikte olduğun kişiyle uyumunu hissetmek. Birbiriyle rahat ve mutlu olan her çiftin boy farkı ideal diyebilirim! 🤗
Kendi deneyimlerimden bahsedecek olursam, farklı boylarda partnerlerle de mutlu olabileceğimi fark ettim. Hayatındaki kişi seni tamamlıyorsa, boy farkı çok da önemli olmuyor. Senin için önemli olan şeylere, duygusal bağa odaklanmanı öneririm. 🌟
Senin ideal boy farkın ne olurdu? Düşüncelerini merak ediyorum! 💬10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u 1 yılboy önemli değildir
20 Yorumla 50 cm
1.50m kadın, 2.00m erkekle takılsın.
Kadının boyu arttıkça erkeğin boyu da aynı oranda artsın.
2 metre altı erkekler ölsün.
Dünya barışı sağlansın.10 Yorumla
1 yılBen 1.55 im ve bu zamana kadar hep 180 üstü genis omuzlu yapili erkekleri begendim suanda da gorustugum cocuk 1.90 benim zirvem ahahahahh
13 Yorumla
Soran1 yılSorun Etmiyorsa sorun yok 😂😂 kız bazıları beklentisi boy olarak da yüksek oluyo ya
- 1 yıl
Umarım 1.70 bir erkek seni anıt sayaca sokar
Soran1 yılHer yerdesin ya ruh hastası
1 yılKadın 1.50 – Erkek 2.50 saçmalamayın artık ya
senin ve senin gibi cahillerin zihniyetine tüküreyim014 Yorumla
Soran1 yılKime diyosun hayırdir?
- 1 yıl
Ulan sence kime diyorum he asıl sana hayırdır lan geri zekâlı kuş beyinli densiz sen daha toplumca nereye gittiğimizin farkında bile değilsin tutmuş yok erkek şu boyda olacak yok kadın bu boyda olacak ulan insanlık önce be insanlık be sizin gibilerin ben insanlığından da şüphe ediyorum çünkü siz insan olsanız karşınızdakinin boyuna değil önce yüreğine ve karakterine be hattâ ahlakına bakardınız ama nerde sizde düşünce beyniniz bulanmış sizin ya kendinize gelin artık ya yeter yaa 😡😡
Soran1 yılBen sana kötü bişey mi dedim bu kadar böyle Konuşma hakkını snaa kim veriyo
- 1 yıl
Sana mı sorcam he ne demek kim veriyor sana ne lan ağız benim konuşurum konuşturma beni daha fazla bak kalbini kırarım daha hayatı insanları öğrenememiş tutmuş kim verdi sana bu hakkı diyosun daha insanlık ölmedi anladın mı beni karşındakini tanımadan içini bilmeden boyuna posuna bakıyosunuz ya siz bunun adına aşkmı diyosunuz
Soran1 yılYa ben bişey yapmadığım halde üzerime geliyosun beni tanımadan hakaret etme hakkına sahip değilsin direkt beni hedef alıyosun neye göre kime göre?
- 1 yıl
Delirdinizmi siz ya hangi akla hizmet erkekte boya bakmak lan önce tanı karşındakini kim bu hırlımı hırsızmı yolsuzmu ipsizmi sapsızmı ne bu sodu sopu belli olmayan ne idüğü belirsizleri alıyorsunuz hayatınıza gelmişini geçmişini bimeden sonra haberlere konu okuyosunuz önce bi tanıyın karşı tarafı ya
Soran1 yılYa ne saçmalıyosunuz kendinize gelin bi saygınız olsun
- 1 yıl
Böyle bir zihniyet olmaz olsun ya zıvanadan çıkarıtosunuz insanı ben haberlerde her taciz tecavüz cinayet olayları duyduğumda deliye dönüyorum siz nasıl rahat oluyosunuz anlamıyorum ya 😢
- 1 yıl
Allah aşkına aklınızı başınıza toplayın ya
Soran1 yılHaberler üzücü ama sizin de sınırınİ aşacağıniz anlamına gelmiyor
Soran1 yılSizde hakaret edince diğer erkeklerden farkınız mi kalıyo
Soran1 yılÜsluba dikkat edin hoşgörülü olun hakaret etmeyin düzgünce konuşun kimse bişey demez size ama böyle konusursaniz sadece kendinzi küçültursunuz
- 1 yıl
Kusura bakma haddimi de aşarım sınırımı da böyle saçmasapan düşünceleriniz yüzünden ne aileler üzülüyor ne canlar kurban ediliyor farkında mısın sen gelmiş burada bana hakaret etme şu bu diyosune ederim kusura bakma
- 1 yıl
Elim ayağım titriyor sinirden engellicem seni 😡😡😡😡😡😡
1 yılİdeal boy farkı kişisel tercihlere, kültürel faktörlere ve çifte bağlı olarak değişir. Ancak, birçok çift için genellikle erkeklerin kadınlardan biraz daha uzun olması ideal olarak kabul edilir. Bu fark genellikle 10-15 cm civarında olur, ancak bunun kesin bir kuralı yoktur.
Önemli olan, çiftlerin kendilerini rahat ve mutlu hissetmeleri.
00 YorumlaAslında boy farkının çok önemi yok ama yan yana iyi durmak için erkeğin kadından 5-10 cm uzun olması daha iyi. C*nsel konularda da erkeğin 5-10 cm hatta 15 cm uzun olması daha iyi gibi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı.
1 yılTopuklu ayakkabı giydiğim zaman, benim yanımda uzun duracak kadar olmalı.
49 Yorumla- 1 yıl
@SpunkyChick1
Demek ki en az 1.80 olacak değil mi? - 1 yıl
@türk5561 en az mı😯
- 1 yıl
@SpunkyChick1
Siz 1.80 den kısa erkekleri reddedersiniz de - 1 yıl
@türk5561 1.80 gayet ideal bence.
- 1 yıl
🧀sın
- 1 yıl
@pwproerjke sende terbiyesiz bir klavye delikanlısısın.
- 1 yıl
Saatlik ücret kaç tl
- 1 yıl
@pwproerjke hoşt.
- Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı.
1 yılBen şöyle düşünüyorum boyu boyuma olsun öyle çok fark olsun istemem ona baktığım da göz göze gelelim.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Benim için boyun önemi yok karekter önemli boyu uzun olupta aklı kısa olacağına boyu kısa olsun daha iyi aşın bu boy takıntılarını
00 Yorumla
1 yıl5 veya 10 cm arada boy farkı olabilir bence
ama yine de boyu boyuna olanlar daha iyi olur :D00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. öyle bir ideal yok çünkü standart yok. idealden bahsetmek için standartler olmalıdır. ilişkide böyle bir ideal olmaz
00 Yorumla
1 yılTopuklu kadınıyım benden 10 cm uzun olması lazım 🙃
11 Yorumla- 1 yıl
Topuklu kadını candır @777user777
1 yılÇok boy farkı olmamalı bence. 10-15 yeterli ötesi baba çocuk gibi görünür
00 YorumlaBence erkek her zaman kadından uzun olmali en az 20 cm
05 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Farklar çok da önemli değil. Ama genelde erkek uzun olmayınca gözü tırmalıyor sanki
00 Yorumla
1 yılMinimum erkek kadından 10 cm daha uzun olmalı diye düşünüyorum
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 645 cevap paylaştı.
1 yılMinimum 7 cm diyor araştırmalar ama bana fark etmiyor
00 Yorumla
1 yılVarlığı azdırmayan yokluğu aratmayan bi boy olur 🤭
00 Yorumla
1 yıl20 santimetre ideal. Topuklu giyemiyorum yoksa. Uzun boylu erkek seviyorum ben.
00 Yorumla
1 yıl10-15 cm fark bence , ben 1.65 sem 1.75 1.80 arası olabilir
00 Yorumla
1 yıl8-10 cm onu da kızlar topuklu ile kapatıyor zaten 😀
00 Yorumla
1 yılBneim boyum 165 yanımdaki beyefendi 180 olsa yeterli ya😃
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBoya değil de kalplere mi baksak dengi dengine mi diye
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Biraz olmali diye düşünüyorum ama sevgi varsa boyun bir önemi kalmıyor bence
02 Yorumla- 1 yıl
Yalan
İdeal boy farkı yoktur. Benden uzun sevgilim de oldu hiç bir sorun yaşamadık
00 Yorumla
1 yılBen aynı olsun isterim hadi en fazla Bi 3 5 santim kadın Erkekten kısa olabilir.
00 Yorumla
1 yılKadının daha sonra topuklu da giyebileceği ihtimaline karşı 10 cm ideal diye düşünüyorum.
00 Yorumla
1 yılBana fark etmex zatrn tipsizim boyum kısa diye beni kimse sevmiyor
00 Yorumla
1 yılKadın erkekten uzun olmadığı sürece sorun yok bence
03 Yorumla- 1 yıl
@türk5561 yok ben 1.71im zaten
İdeal fark hoşlandığın kişiye göre değişir👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 165'im mesela. Ben 175-180 olsun isterim benim için ideal. Kadınlarin boyu uzun olunca gerçekten uzun duruyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlar 1.90dan kısa en kültürlü en eğitimli en kibar en sadık erkeğe selam bile vermez ama 1.90lık seri katile bile yavşar. Kadın budur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBoy ve yaşı önemli bulmuyorum ama 155 üzeri dünya ahret bacimdir 😂
010 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
Cevap sahibi1 yılOkuma yazman var mı
Cevap sahibi1 yılSana da iyi günler canın benim
Soran1 yıl😒😣
Cevap sahibi1 yılNoldu
Soran1 yılBana laf atıyosun cümlende saçmalık yok mu
Cevap sahibi1 yılDevam edecek misin
Cevap sahibi1 yılBence benle uğraşma
Soran1 yılHahahaha
Soran1 yılNoldu ya
Gizli Üye(36-45)1 yıl%10 ideal bence. 180 boylu erkeğe 162 kadın, 170 erkeğe 153 kadın. 😊
10 Yorumla
1 yılBen 1.70 boyundayım, eşim 1.87 gayet ideal l. Fakat 1.90 lık erkeklerin yanında 1.50 leri görmek biraz tuhaf oluyor, tabi ki aşkın yaşı boyu görünüşü yok ama, görüntü olarak biraz tuhaf
01 Yorumla- 1 yıl
1.50 olsan da 1.80 üstü arayacaktın
Gizli Üye(25-29)1 yılMax 20 fazlası cidden kötü görünüyor. Dış görünüş olarak
00 Yorumla
1 yılErkek uzun olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence farketmez bırakalım boy farkını öncelik herzaman karakter olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendimden kısalarla da görüştüm sorun etmedik.
00 Yorumla
1 yılBence ilişkide boy farki veya yaş farkı çok dikkat edilmemeli yani şahsen ben bakmıyorum. Eğer seviyorsan boyun veya yaşın ne önemi var
13 Yorumla- 1 yıl
@isil_kasar
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti - 1 yıl
Yo hiç bir ilişkimi boy veya yaş yüzünden bitirdimedim?
- 1 yıl
@isil_kasar
1.80 den kısa sevgilin olmadığı içindir.
Boyun ne önemi var gerçekten mutlu iseniz bunların ne önemi var düşünmen gereken boy değil karakteri ahlaki
00 Yorumla
1 yılBizim aramızda 23 cm var sarılınca kalp atışlarını hissediyorum çok hoş ve çok huzurlu ve güvende hissettiriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıltakmışsınız bi boya 2 3 cmye neyin ideali? kim kimi seviyorsa onlar olur. ne şekilci bu türk kızları
10 Yorumla
1 yılEn fazla 15 cm olmalı 1.58 bir bayanın yanında 1.95 boyunda bir erkek olmamalı
01 Yorumla- 1 yıl
Ama oluyor
1 yılBence erkek birazdaha uzun olmalı daha şirin duruyor. Ama tabi önemli olan anlaşabilmek.
00 Yorumla
1 yılErkek olsun yeter (en fazla 30 cm en az 15 cm boy farklı güzeldir)
00 Yorumla
1 yılBoy kriteri olmamalı ciftleşemez mi farklı boydaki insanlar
00 Yorumla
1 yıl10 ama daha üstü ve altıda olabilir. 2-20 arasında değişir
00 YorumlaBen 187yim hep 150 160 arası partner isterdim lakin sap kaldım
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 533 cevap paylaştı.
1 yıl190 boya 156 ben yani 😂
21 Yorumla
1 yılFark olmasa da olur
017 Yorumla
Soran1 yılSenin boyun kaç ki
- 1 yıl
Boş ver 🙄
Soran1 yılŞöyle boş ver nolcak benim kadar kısa değilsindir ya
- 1 yıl
1.62
Soran1 yılÇok iyisin benim 155
- 1 yıl
Teşekkür ederim, sen de takma bence
- 1 yıl
@türk5561 Ne alaka beni tanımıyorsun bile? 1.70 olduğun için reddedildin ve birine sataşmak istedin sanırım, umursamıyorum.
Soran1 yılYa bu adamın yorum yapmadığı kız yok ya
Soran1 yılSöyleme bir şey
Soran1 yılSen bi sussana ya her yerdesin
Soran1 yılDüsunceni söyleme hakkına sahipsin evet amaa herkes'in yorumunun altında bitmek zorunda değilsin Cesaretin varsa özelden yaz hade
Soran1 yılTabi özelden demeye yemedi yani djdjdj
20-22 santim arası ideal
039 Yorumla
Soran1 yılİyiymiş
Soran1 yılSenin kaç peki boyun
Soran1 yılOha nesin sen hulk mi nasıl geliştin bu kadar
Soran1 yılMaşallah 2 metre ile vücut geliştir zaten hulksun dndkdn
Soran1 yıl155 flanim djdjdj ayakkabı boyun kadar
Soran1 yılYa tamam ya yüzüme vurma ya 😅
Soran1 yıl205 olmanın sirri ne cideen
Soran1 yıl🤣🤣
Soran1 yılYaş kac bu arada
Soran1 yılYa kesin ddjdjd
Soran1 yılSöylemedin yaşını çok mu büyük
Soran1 yılYiaaa napıyosun sen tuna tavus mu djdjdjdj
Soran1 yılNesin böyle ya
Soran1 yılObaaaa
Soran1 yılYaşın normal
Soran1 yılOha tuna kadar var mısın
Soran1 yılvay be
Soran1 yıl40 djdjdj
Soran1 yılYok ya
Soran1 yıl23 benim yaşım Niyeki 😂
Soran1 yılNe demek istiyosun 😂😂
Soran1 yılYaaa
Erkek kadından 15 cm uzun olmalı
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 828 cevap paylaştı.
1 yıl154 182 çok idelal bir boy jdkdkdjb
11 Yorumla- 1 yıl
@Kirginimcokk0
1.70 olsa direkt reddederdin.
5 10 falan olabilir bilmiyorum
10 Yorumla1.85 im en az 1.65 olsun
00 Yorumlauyumda boy farkli olmaz
00 YorumlaErkek kadından uzun olsun yeterli gibi.
00 Yorumla
1 yılBen 158 im o yuzden bence en az 10 cm
00 Yorumla
1 yıl155im çok takmıyorum bu yüzden
00 Yorumla- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam