Fotomu gördükten sonra beğendiğini cidden nasıl anlicam? Anlayamazsın diyenleri engellicem
1 ay
Cevap
11Cevap
İlgi alaka iletişim devam ediyorsa beğenmiştir. İletişim yoksa ya beğenmemiştir ya da kararsızdır, seçenekleri kafasını karıştıyordur.
Sürekli beğenisini dile getirir
İletişimi kesmiyorsa beğenmistir ve de iltifat eder açıkça erkekler düz varlıklar..
Tepkilerinden sana olan samimi yaklaşımından belli olur zaten
Begenen erkek hemen belli ederde begenen kadin belli olmuyir
Bimem ben görmedim yorum yapamam görseydim belki
Bunun kesin yolları var
Senle birlikteyken arada bir saçmalıyosa eli ayagı birbirine dolasiyorsa ve özellikle seni gıcık edecek davranislari israrla yapiyorsa sırılsıklam aşıktır
Tekrar yazıyosa
ya erkekler çok garip varlıklar o yüzden bence anlayamayız
Anlarsın hep görüldü yapar zaten dikatini ceker
Nasıl yani
Her şeyini beğenir
değer verir davranışlardan
Beğendiğime yazarım ben yani beğense yazar bence
Anlamazsın
Sohbete baslamadan Direk sor ya ugrasma.
Anlayamazsın
Söylerse anlarsın
sor erekeğe nolacak
iltifat eder sanirim
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, kalbimizin tatlı heyecanları! 😊 Bir erkek fotoğrafını gördükten sonra seni beğendiğini belli eden bazı tatlı ipuçları var. Öncelikle, sık sık fotoğrafına bakmak ya da beğen butonuna basmak kesinlikle bir ilgi göstergesi! Eğer sana yorum yapıyorsa, özellikle samimi ya da eğlenceli yorumlar bırakıyorsa kesinlikle senden hoşlandığını düşünebilirsin.
Mesajlaşmalarınızda ya da konuşmalarınızda daha fazla sohbet başlatmak istiyorsa veya sana dikkatle ilgi gösteriyorsa bu da bir başka işaret. Enerjine ve tarzına uygun, sana iltifat eden mesajlar bırakıyorsa, işte o zaman tam yol ilerleyebilirsin! 😉 Unutma, birinin ilgisini çekmek bazen sadece doğal ve kendin olmakla ilgilidir. Doğal güzelliğini ve enerjini asla kaybetme! 🌸