Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. sorun sende:d hani o değillde bir erkeğin heleki sen alıcısının bayan olarak. bir erkeğin makyaj yapmasına böyle normalmiş seklinde bakısın bana garip geldi. erkekliğin sanındandır ya bazı seyler keza kadınların da vardır. naz cilve kadınlıgın sanındandır misal süslenmek vs. hani toplum olarak bence bu durumdan rahatsız olmalıyız. gerci bilim gaylıgı hastalık olarak kabul etmiyor artık. ama düne kadar ediyordu. ama hani bu tabi bu noktaki insanları da anlıyorum içinden geliyordur feminendir. penisinde iş yoktur erekte olmuyor kucuk vs dir. kızlara cinsel istek duymuyorda olabilir. kimi cinsellikten bagımsız kız gibi süslenmeyi giyinmeyi de isteyebilir ama bu mesru mu dogalmı normal mi. o kısımdayım. gay olsaydım acıkcası memnun olmazdım gbii geliyor. ya işte ne yapak derdim :D neyse psikolojilerini merak ediyorum. hangi sav bu durumdan beyni huzurlu kılar ki. görseldeki kız gibi de duruyor acıkcası. hani sacını uzatsın kız sanabiliriz.
neyse ben eski kafalıyım sizin tabiirnizle. bence balıksan yuzersin dogayla mücadeleye gerek yok. misyonun o. kussan ucarsın.
02 Yorumla- 1 yıl
Erkeğin makyaj yapmasına normal dediğimi sorunun hiç bir yerinde bulamaz ve sorudan bunu anlayamazsınız. Okuduğunu anlamayan insanlar beni iyice yormaya başladı.
- 1 yıl
sanırım yanlıs anlamıssınız. bu duruma tepkisiz kalarak olagan bir davranıs olarak algıladıgınız sonucuna vardım. erkekler ne ara benden daha iyi makyaj yapıyorlar diyen biri erkeklerin makyaj yapmalarına takılmamıs ondan daha iyi yapmalarına takılmıs demektir. sizin düşüncenize saygılıyım beni de ilgilendirmez tüm erkekler makyajda yapsa hepsi sizden kötü de iyi de yapsa benilk bi durum yok
size önerim yorulmayın benim yorumlarımı okumayın en güzeli.
En İyi Cevaplar
Kanka ülkede onlarca olay oldu her tarafı çok affedersiniz ama b** götürüyor, erkeklerin makyaj yapması mı sorun? moda değişebilen bir şeydir ve umurumda değil. Dünyada bu kadar kötülük varken senin bundan rahatsız olman seviyenin düşüklüğünü gösteriyor
012 Yorumla- 1 yıl
Hadi oturalım dünyadaki bütün kötülükleri kendimize dert edinip kanser olup erkenden gidelim🥰
- 1 yıl
Erkekler makyaj yapmasın demedim. Erkekler ne ara benden bile iyi makyaj yapar oldu dedim. Saldırgan tutumunuza bir göz gezdirin.
- 1 yıl
Ülkede onlarca olay olurken senin "birleşik krallığın siyasal yapısını" dert edinmende aynı kapıya çıkıyor.
Soruya başka türlü tepki versen hak verirdim ama, bu kadar alakasız bir yerden dalıp üstüne de daha beni tanımadan bana rezil, kalitesiz demen saldırgan tutumunu ortaya seriyor, daha ben ağzımı bozmamışken. - 1 yıl
Böyle çözemezsin ama neyse.
- 1 yıl
Yok tam tersi.
- 1 yıl
Gülümsettin😂
Sen daha önce kadınların erkeklerden daha iyi olduğu herhangi bir alan, iş kolu vesaire gördün mü? Adamlar cinsiyet değiştirip kadın olunca bile kadınlardan güzel oluyorlar, bırak da makyajı iyi yapsınlar :d
014 Yorumla- 1 yıl
Bu kırıcı oldu😦
- 1 yıl
2 Nobel ödülü alabilmiş başka hangi erkek var kadın dışında, marie aldı ama😒
- 1 yıl
Einstein'in çalışmalarında bile marie'nin izi vardır. Kadın Polonyum ve radyumu bulmuş, radyasyonu keşfetmiştir.
Doğrudan kadınları bu kadar aşağılamak sana yakışmıyor😒 tamam beceriksiz çok fazla kadın var maalesef, aklını kullanmayan çok fazla var ama, aklını kullanabilseydi kadın erkekten daha becerikli olurdu. - 1 yıl
Neyden bahsettiğimi anladın aslında, işi yokuşa sürüyorsun gibi :d
100 bilim insanı varsa 98'i erkektir, 100 yararlı insan varsa 98'i erkektir minvalinde konuştum. Assla başarılı kadın olamaz, zeki kadın olamaz demedim😬
Kaldı ki bu aşağılama maksadıyla da söylenmiş sözler değil, maksat protez tırnak modeli beğenmeyi bırakıp biraz insanlığa faydalı olmakla kafayı yormalarına vesile olmak. Bu durum hiç eleştirilmediği için kadınlar topluma erkekler kadar katkı sağlayamıyorlar, kim uyaracak onları? Bari ben uyarayım, belki bir kıvılcım ateşlerim😬 - 1 yıl
Heee öyle desene emmioğlu😂😂
Bi anda ilk cümleni okuyunca dedim noluyo biz bir şeyi de güzel yapamayan varlıklar mıyız😂
Şöyle açık desene jxkdj
İşte maalesef 98 i erkek. 2 si kadın. Bunun sebebi bence duygusal oluşumuz. Siz analog düz mantıksınız. Sizin için saatin rengi önemli değil çalışması yeterli. Biz tasarımsal dijital mantığız. Bizim için saatin rengi, süslemeleri, inceliği, kalınlığı, mavi eteğimizle uyumunun nasıl olduğu filan falan hepsi çok önemli 😒
Duygusal ve karmaşık oluşumuz bana kalırsa çoğu işte başarılı olmamızı engelliyor. Aksi takdirde bu kadar karmaşık çalışan bir beyinle erkekleri geçmemiz içten bile değildi.
Her gün değişen hormon döngüsüne sahibiz. Bu bizi çok geriye atıyor. Regl döngüsü çok etkiliyor, Mesela bir erkek 30 gün boyunca ders çalışabilirken benim yaklaşık 3 4 günüm kötü ve yoğun geçiyor regl yüzünden. Ders çalışasım gelmiyor. Bu bile beni erkek rakibimin gerisine atıyor. Anne oluyoruz sonra, Anne oldu diye kariyerini bırakan doktorlar, avukat kadınlar oluyor. Anne olmak bile bizi geriye atan sebepler arasında. Sonra narin oluşumuz, biyolojik fıtratımız, ataerkil düzen, sosyal ve popüler kültür, moda algıları derken biz kadınları bir çok etmen fazlasıyla geriye atıyor.
Etrafımdaki kadınların çoğu Gratis delisi, exi döner mi diye fal baktıran, instagramki beğenileri kontrol edip meme popo büyüterek nasıl erkek tavlarım derdine düşmüş değişik canlılardan ibaret.
Kültür sıfır, aşk romanlarından başka bir şey okumazlar. Gittikleri mekanlar tiktokta "şuraya gittik bunu yedik" demek için gidilmiş butik kafelerden ibaret.
Zeka desen, belki var, belki yok. Varsa da kullanılmıyor. Mesleğini yapmıyor bile çoğu.
- 1 yıl
Hadi tamam vasıfsız olmaya karar verdin olabilir. Bu da bir tercih.
Bari edepli ol, adap bil. Nerde nasıl oturulur, nasıl gülünür, nasıl yemek yenir, hanımefendi nasıl olunur? Bunları bil de, insanlar sende feyz alacak bir şey bulsun.
Ama yok. Hayatları Gratis ex sevgili ve story ler arasında boğulan kadınlar.
İnsanlığa nasıl bir eser bırakırım, veya en basidinden bugün nasıl bir insanın dikkatini iyi anlamda çekip ona bir şeyler katabilirim, veya ondan bir şeyler alabilir kendi bünyeme katabilirim diye düşünen o kadar az ki.
Uyarılmayı geçtim, silkelendirilip uyanmaları lazım. Popüler kültür onlara "nasıl obje olursun" u empoze ediyor, haberleri yok. - 1 yıl
Çok uzun oldu affet oku😂😂
- 1 yıl
Tespitlerin çok yerinde ve nokta atışı kesinlikle. Katılmadığım tek satır yok, alkışlıyorum seni ashjhg
Bir de pozitif ayrımcılık adı altında kadına dair negatif hiçbir eleştiri getiremediğin için, kendilerinin kusursuz olduğuna inanıyorlar. E doğal olarak ne bir gelişme arzusu, ne bir katkı sağlama arzusu oluyor çoğunda.
Mesela benim veya senin cümlelerini bir televizyon kanalında, bir dizide, bir filmde söylesen linç edilirsin. Dinler gibi eleştiriye kapalı bir statüye geldi bu kadın meselesi, gidişat en fazla kadınlara zarar veriyor farkında değiller.
Tabii öte yandan bunun sosyolojik nedenleri de var, toplum kadından iş güç beklemez, bekaretini korusun yeter. Ona erkeği bakar kafası vardır.
Fakat erkek için bu böyle değil, başarılı olmak zorundadır vesaire.
Hal böyle olunca suratımı boyayayım, bekaretimi koruyayım toplum beni bağrına basar, var olabilirim zaten kafasında oluyorlar ve moron gibi yaşıyorlar.
Bir 50 yılımız daha var, toparlanacak toplum ben inanıyorum ashsghf - 1 yıl
Feminist değilim, ve feminizmin artık battığını, düştüğünü düşünüyorum.
Linç hep olur, şuraya bile az sonra bi damlayan olacaktır.
Erkek olmak o dediğin açıdan daha zor. Erkeksen, 30 yaşına kadar gelip bir baltaya sap olamamışsan hayatı boşuna yaşıyorsun diye bakılır. Ama 30 yaşına kadar bir baltaya sap olamamış bir kadınsan.. Hayır, senin zarının bile değeri vardır. Hiç bir şey olamazsan birinin karısı olursun.
Takma tırnak bende takarım, ama önemli olan, takma tırnak modellerini inceliyor oluşumun benim zamanıma ve karakterime negatif bir getirisi var mı?
Eğer varsa, yavaş yavaş bende onlardan olmaya başlarım.
Eğer yoksa, sorun yoktur. Kişisel bakım kategorisine girer.
Adriana lima da o kızlar kadar makyaj yapar, tırnak takar. Beğendiği ürünleri sepete atar filan. Ama o adriana lima olabilmiş. Bütün bu güzellik süs püslerin arasında kendini kaybetmemiş ve güzelliği ile zekasını birleştirip alanında en iyi süper model olmayı başarabilmiş.
O da anne. 3 çocuk doğurmuş. Ama hala süper bir model. G*tü başı salmadı en azından.
Başka alanlarda kendini bu tarz sosyal kültürler arasında kaybetmemiş bir çok başarılı kadın var. Onların birer oyalayıcı olduğunu bilip kendilerini mesleklerine vermişler ve alanlarında en iyisi olmuşlar.
Bizim ülkede ise 1 çocuktan sonra kalça bölgesi traktör tekerleğine dönüyor. Kendine bakma, spor yapma, genetiğine kafa tutma gibi şeyler bizim kanımızda yok.
50 yıl önce de "bir 50 yılımız var" diyorlardı 😂 - 1 yıl
Ne demek keyifliydi, eig😂
Güzellik & Bakım konusunda 715 cevap paylaştı. Aslında erkeklerde makyaj yapabiliyor ama kadınlar gibi çok değil genelde kusurları kapatmak yaparlar ama bazıları hoşlanan gittiği içinde yapıyorlar mesela dizi ya da filmde oynayacak erkeklerinde kadınlar gibi makyaj yaptıkları biliniyor hatta özel makyöz bile ayarlanabiliyor genel olarak erkekler için hafif bir makyajın sakıncası yok derim
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ! Ah, makyaj dünyasında cinsiyet fark etmeden herkes harikalar yaratabiliyor artık! 🤗 Erkeklerin de sanatı ve yeteneği var, bu yüzden makyaj konusundaki başarılara şaşırmamak lazım. Bence, sorun kesinlikle sende değil! Makyaj öğrenmek eğlenceli ve deneyim kazandıkça sen de harika sonuçlar elde edebilirsin. Uygulama yaparak ve deneme yanılma yöntemiyle kendine en uygun stilleri bulabilirsin. Youtube'da ve Instagram'da birçok harika makyaj video ve eğitimi bulabilirsin, belki sana ilham verebilirler. En önemli şey, kendine güvenmen ve eğlenmen! O yüzden anketini seçmek gerekirse "Suç sende knk git makyaj yapmayı öğren" seçeneği daha yapıcı duruyor. 😘✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılBen bile eyeliner çekemezkennn
10 Yorumla
1 yılŞimdi Sorun sende de değil erkekte de değil ama sorun Hani düşünce yapıldı Şimdi sen mesela ben sana desem ki erkeğim ben sen pantolon giymeyeceksin desem ne hissedersin karışmamam lazım Ha senin özgürlüğün bu senin bedensel özgürlüğünde mi? Aynı şekilde de sen benim makyaj yapıp yapmayacağıma kulağıma küpe takıp takmayacağıma Gaye olup olmayacağıma kendimi s******* hadi ordan Bunlar ben karar veririm sen karar veremezsin senin Yetkin yok yani hani başta bunu kültür olarak oturttur erkek şudur bu budur deme hakkına sahip değil bir kadın hiçbir erkek de sahip değil buna özetçe Anlayacağın şey herkesin bedeni kendine İstediğini yapabilir
21 Yorumla- 1 yıl
Kral ber
Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eli ekmek tutacak,
Taşı sıksa suyunu çıkaracak,
Evini, ailesini, eşini koruyacak o erkekler gitti..
Aha, böyle makyaj yapan, prenses gibi yaşayan, yumuşak, ezik, ahlaksız, eşekler geldi.
Tüm dünya da bunlara prim verdi..
01 Yorumla- 1 yıl
Zaten
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Selam, Bu konuda erkeklerin hakkını yememek lazım çok iyi yapıyorlar. Genelde bunu yapan erkekler femboy oluyor.
Kuaförlerin çoğu da erkek bu da hatırlatmak isterim ve kadınlardan daha çok bu alanda başarılılar.
Arda Bektaş, Alp Kavasoğlu ve Ali Rıza Özdemir bunlar sadece benim bildiğim türk makeup artistleri.
00 YorumlaMakyaj ne derseniz diyebilirsiniz ama bir sanattır.
Tabii feminen olan halini erkeklere çok yakıştırmıyor olabilirsiniz ama makyaj sadece eyeliner ve rujdan oluşmuyor sonuçta.00 Yorumla
1 yılhttps://www.youtube.com/embed/Bq7tzrGvpGcBu soruya bu video ile cevap veriyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Özet geçersen? Video çok uzun
1 yılErkoların canı isterse herşeyi bizden iyi yapıyorlar 😂
20 Yorumla
1 yılMakyaj yapmam ben asla. Ha oyunculuk için falansa sette yapıyorlar ama o böyle feminen göstermiyor erkek adamı bunlar çok abartmışlar.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOnlar erkek değil erkek diyip erkeklere hakaret etmeyelim 😎
13 Yorumla- 1 yıl
Yoo erkek
- 1 yıl
@gulsuberenkolsuz Adam gibi adam makyaj yapmaz
- 1 yıl
Yapar
1 yılBu erkek mi lâ oha ülkenin yüzde 90 nş tekledi güzel yok okadar zaten
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı.
1 yılPartnere göre değişir iyi bir partner ile bir kaç saat yeterli olacaktır.
00 Yorumla
1 yılBen bunlara erkek demiyorum. Hatta çok pis küfür ediyorum..
00 YorumlaKeşke orta cağda dünyaya gelseydim de bunları görmeseydim.
00 Yorumla
1 yılErkekler neden makyaj yapıyor onuda hala anlamış degilim
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Makyöz ise yapması normal ancak diğerleri midemi bulandırıyor. Evet homofobiğim, tiksiniyorum.
00 Yorumla
1 yılBu ne Allah'ını seversen arada krem suruyoruz yeterli
00 YorumlaOha erkek mi bu
Makyajı yok şu an ama genel olarak iğrenç be erkeksin git savaş ya
020 Yorumla- 1 yıl
Erkegim diye niye savasayim kimin icin savasayim. Ulkemi soyan luks saltanat icinde yasayan burokratlar icin mi savasayjm? Yoksa milyonlarca vergi borcu silinen brujuva icinmi savasayim? Erkegiz diye enayimiyiz yani? Savas ciktiginda ulkenin milyarderleri kacip gitsin biz savasalim. Savastan sonra gelsin milyardeerler vergi kacirmaya devam etsin. Halk olarak biz yine silkilelim mi yani. Harbi savas ne alaka?
- 1 yıl
bir savas cikarsa kaybedecegim milyar dolarlarim yok. On saflara kaybedecegi milyar dolarlari olanlari alalim once. Onlar yoksa savasta ben enayi degilim savasayim.
- 1 yıl
@nuluad0909 jsjsjshhs çok ciddiye almışsın
Ben gidip savaşsın anlamında demedim onu
İlk insan erkeği gözümde canlandırdım bide makyaj yapan erkeği ona göre dedim jsjsjsj - 1 yıl
@nuluad0909 ya sana bişey mi dedim ben aa
Ona kalırsa kadın da ben kariyer yapıcam diyip çocuk doğurmuyor buna vereceğim tepki de aynı olur illa kadın doğurcak diye bir şey yok
Sadece bir şaka mizah - 1 yıl
Hahahaha tamam da erkek adam gitsin futbol oynasin baska seyler yapsin erkegiz diye enayi degiliz niye savasiyoz ya eskiden kabile hayatlari vardi. Savasi kaybedersen karilarin kizlarin giderdi ve herkes esitti. O zaman erkege savasmak sarttti. Lakin gunumuzde kaymagi goturen liderlerin fedaisi olmak erkeklik degil enayiliktir.
- 1 yıl
Yani kadin dogurmak istemeyebilir tabiki shsshhsjsjssj
- 1 yıl
Tamam tamam hadi savasacam sjshshshshs
- 1 yıl
@nuluad0909 günümüz üzerinden örnek vermedim zateennn
Şaka yaptımmm pöff - 1 yıl
Nereye atiyoz mermi shdhdhshs
- 1 yıl
Istedigimiz silahi secebiliyoz mu
- 1 yıl
O degilde fotodaki erkekmiymis vay anasini. Valla karilara benziyo araya gider bu adam dhshdhdhdbd
- 1 yıl
@nuluad0909 ona kalırsa 2020 karabağ savaşında 2001li erkekler kalmadı nerdeyse 3000 şehit verdik ee noldu o çocuklar hayalleri hayatları öksüz yetim çocuklar kaldı genç cocugunu toprağa verdiler ailelere kalan ne oldu hiçbir şey bide para vercez dediler fond verdikleri parayla anca kedi köpek doyurabilirsin aylık ailenin giderlerine yetmiyor o bu ülkeye ne yapışır ki boşuna çıkmadım ki ve bu yüzden biyere ait de hisetmiyorum
Değer verilmiyor
Sadece şaka yapıyorum ben de bu durumla dalga geçince iyi oluyor
Mesela erkek kadın düşmanlığı bilmem ne konularında da aynı şeyi diyip konuyu kapatıyorum erkeklere asger gidip ölüyorsunuz mesela biz yaşıyoruz diyince rahatlıyorlar evet bu feminist değil filan sjjsjs - 1 yıl
Hahhahaha yok prenses seni anliyorumda. Biraz genel olarak insanlarda oyle algi var. Erkek savasir vs sehit olur vs. Ben dine bagli degilim. Islam dininde sehitlik var. Bana gore sehitlik yok. Insanlari olmesi icin kandiriyolar. Bok yoluna gideceksiniz derse kimse savasmak istemez. Ama sehit olacaniz dedimi millet gaza geliyo. Bi tane adam vardi hukumette. Sehitllik guzel bisey keske benimde oglum sehit olsa diyodu oglu amerikada okuyo shshshhss fakir halkla dalga geciyolar. Benim ossurugumdan vergi alirlar mehmet cengizin 800milyon tl vergi borcunu silerler. Ben bu ulke icin neden savasayim. Normalde ulke vatan halk icin vardir. Yalniz biz turk ulkelerinde. Halk ulke icin var. Ulke vatan bana sahip cikmamis benim torunlarima mi sahip cikicak. Shhshshshs savas enayi isidir. Ha cok guzel bir maas verirlerse para icin savasirim. Zaten bu hayat mucadelemizde para icin degilmi. Daha rahat bir hayat birakmak bizden sonrakilere. Guzel bir para icin savasirm ama bedavaya savasmam. Ben mehmet cengizin ve benzeri akp tayfasinin fedaisi degilim. Sjsjsjsjsjs
- 1 yıl
@nuluad0909 siyasetle ilgili değilim valla umrumda değil
Ben mi değiştircem bu düzeni
Hayor daha kendi ilişkilerimde sorun çıkıyor çözemedim yani dmdkks - 1 yıl
Iliskilerim deme ya gülüyorum sonra botokslarim kasiliyor shshshhshshs
- 1 yıl
@nuluad0909 ilişkimm jdjdj
- 1 yıl
Bak yapma boyle espiriler shshs cok guluyom sonra. Ah unverimmmmm ah
- 1 yıl
@nuluad0909 😂😂 burdan yazma özelimi artık
- 1 yıl
Vaybe ozelin mi oldu simdi ünverimmm shshshsbsbbd soxayim onun ozeline la ne ozeli çöpün twki salla gitsin shshsh
- 1 yıl
@nuluad0909 😑😑😑
1 yılSpora gidiyorum ve hemcinlerim ressssmen ağdalı... Kaymak kaymak 😁😁😁
00 Yorumla
1 yılSonra da erkeklerin eril enerjisi düşüyor diyince kızıyorlar xjdksmj
00 Yorumla
1 yılgörseldeki erkek ben den daha kadın diğer konuya gerek kalmadı 🤣🤣🤣
00 YorumlaMakyaj yapmıyorum
Doğallığı tercih ederek özgüven tazeliyorum00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsorun sende knk git makyaj yapmayı öğren eteği biz giyeriz
03 Yorumla- 1 yıl
Askerliği de ben yapıcam
Cevap sahibi1 yılyap bende sana karılık yaparım
Cevap sahibi1 yılpardon kadınlık yaparım hemde itaatkar olanından
Gizli Üye(25-29)1 yılO James Charles yok mu hem makyajda hem işve cilvede hepimizi geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAy şunlara erkek demeyin ya, erkeklere hakaret oluyor
00 Yorumla
1 yılAbla femboy olanlar bunları daha ciddiye aldığı için iyi biliyorlar
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılErkekmiymiş la bu
03 Yorumla- 1 yıl
Here
- 1 yıl
Heee*
- 1 yıl
Demesen kız sanırdım
Bunlar erkek değil
10 Yorumla
1 yılGörseldeki erkeğin hastasıyım
12 Yorumla
1 yılSarışın da fena değilmiş
00 Yorumla
1 yılTabii ki de sorunlu erkekte
00 Yorumla
1 yılMakyaj yapan erkeğe erkek demem 😏
00 Yorumla
1 yılErkeğe bak şeftali gibi
00 Yorumla
1 yılsorun bizde kanka ben hic yapamiyorum
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkek adam makyaj yapmaz 🙄
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 925 cevap paylaştı.
1 yılBiz erkek demiyoruz bunlara ama 😂😂
00 Yorumla
1 yılgit öğren sende
00 Yorumla
1 yılBen kalem çekmeyi bile bilmiyorum aq
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı.
1 yılErkek değildir o. Erkek adam makyaj yapmaz
00 Yorumla Erkek nesli gümbürtüye gidiyor))
00 Yorumla
1 yılİşte onlar erkek değil
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 812 cevap paylaştı.
1 yılTabi görseldekilere erkek dersek
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yapıyoruz ne var 😌💅
00 Yorumla
1 yılÇok iyi soru hsjsjsj 😂
00 Yorumla
1 yılKızların da bi forsu kalmadı 😂😂
00 Yorumla
1 yılÇok itici gerçekten.
00 Yorumla
1 yılGörseldeki trans birey
01 Yorumla- 1 yıl
Değil
1 yılSoru 10 yıl önce sorulmuş olmalı.
00 Yorumla
1 yılNe box yiyeceğini şaşırmışlar
00 YorumlaVallahi ya geçen biri tekte eyeliner çekiyordu
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şuç hiç kimsede her bakımlı bayan makaj yapar
00 Yorumla
1 yılOnu yapan erkeğin gırtlağına sokayım ben
00 Yorumla
1 yılYav bu erkekleri Allah alsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİyi de onun işi o zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim gibi görseldekini kız sananlar butonuyum. 1
00 YorumlaGece denk gelse millet 2 posta atar bakmadan😁
00 Yorumla
1 yılBu erkek mi 🤔
02 Yorumla- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Vay anasını 😂
1 yılGörseldeki TOP, Erkek değil..
10 YorumlaOnların erkek olduğundan eminmisin
10 YorumlaAy biz yumuşadık ayol, sizde sorun yok :)
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılPrenses olduk gayri.
10 Yorumla - Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne