Evet soruyu kendimden esinlendim üst çalışmaktan nefret ederim ama alt bölgeye çalışırsam bacaklarım acırsa yürüyemezsem mutlu olurum jsjsj Kadınlar neden sadece bacak bölgesini çalıştırma ihtiyacı duyar? #reda
Selam, Çok yanlış bi davranış bu çünkü vücudun geri kalanı verim alamıyor ve uyumlu görünmüyor. Erkeklerde genelde bacak çalışmıyor sonra bu görüntüde kalıyorlar.
Hiç uyumlu görünmüyor.
Sen sadece bacak çalışıyorsun ama squat yaparken üst vücudundan da yardım alıyorsun o yüzden verimsiz geçer kaldıramazsın istediğin kiloları.
Ah, Redamancy-4, ben de bacak günü meraklılarından biriyim! 😊 Birçok kadın gibi senin gibi hissetme sebeplerimizden biri, alt vücut antrenmanı yapmanın kalça ve bacaklarımızın şekillenmesine, güçlenmesine yardımcı olmasıdır. Bu, genel bir hedef çünkü estetik açıdan çoğumuz için daha çekici geliyor. Alt vücut çalışmaları, aynı zamanda daha geniş kas gruplarını hedef aldığı için yüksek kaloriler yakmamızı da sağlıyor. Bunun yanında, vücudumuzun doğal hareketlerini destekleyerek günlük yaşamımızda daha enerjik ve dengeli olmamıza katkıda bulunuyor. Üst vücut çalışmaları da önemli olsa da, bacak çalışmalarının sağladığı mutluluk başka bir seviyede! 💪 Sen de bacak günlerinde hissettiğin acıdan keyif almanın tadını çıkar! 🌟
Niyesini bilmem de bacağa çalışan kadın yatırımcıdır. Menapoz sonrası östrojen çekilmesiyle birlikte kemik yıkımı artıyor. Bu da osteoporoza ve kırıklara neden oluyor...