ana sayfada gördüğüm bir arkadaşın sorusuna misilleme yapmak istedim bide ekstra olarak şu var
neden yürürken kısa ve hızlı adımlarla yürürler
neden yürürken kısa ve hızlı adımlarla yürürler
Toplumsal kurallar gereği erkeklerin ve kadınların bacaklarını mümkün mertebe yanlarındaki kişileri rahatsız etmeyecek pozisyonlarda tutmaları gerkir.
Bu yüzden erkek stili bacak açmak ayıptan öte diğerlerinin özgürlüğüne ve kişisel alanlarına müdahaleledir.
Bacak bacak üstüne atmak rahat bir pozisyondur. Deneyiniz.
Bacalarımız erkeklere göre kısa olduğundan erkeklere göre kısa adımlarla yürürüz. Hız ise kişiye göre değişir.
Ben normal yürüdüğüm halimle koşan arkadaşımdan hızlıyım.
haklısın lakin kadınların geneli toplumsal bir kural olduğu için kapatmaz ayrıca gene o kuralı gerektirdiği boyuttan daha fazla kapatırlar , erkeklerin zaten saygısızlık ona diyecek bişey yok
bacak bacak üsütne bende çok atarım rahat ama bir zmn sonra değiştirmek gerekiyo yoksa uyuşuyo :)
erkeklerin bacakları daha uzundur diye bir genelleme ye katılmıyorum mankenlerin çoğunun bacak boylarını biliyoruz onlarda kısa adımlar atıyor
Acarak neden otursunlar ki ustuste atincada bosda durmuyor ayak...
Kisa adim atarim cunku bacaklarim kisa hizli yururum cunku acelem vardir
sorduğum soruyu tekrar bana sormuşsun :)
aslında benim demek istediğim herkes nasıl rahat ediyosa öyle oturmalı ama gördüğüm kadarıyla erkekler kadınlara göre biraz daha rahat bu konuda o yüzden bende kadınlar da neden erkekler gibi oturamazlar ki diye bir soru geçti aklımdan
Bayanlarda İcgüdüsel birseydir o. Korunma/koruma icgüdüsü.
Dekolte giyinenlerin dekolteyi kapatma cabaları gibi :/
doğuştan değil sonradan kazanılmış bişey
Dogustan demedim zaten. Akıl baliğ olunca yerlesiyor bu icgüdü. Sonradan yerleşen icgüdüsel seyler vardır.
Örnegin bir bebek yüzüne bir darbe aldigini görse bile elini yüzüne götürmez. Refleksleri yoktur.
Ama yetiskin birinin yüzüne darbeyi vurmaya calıstiginda refleks olarak icgüdüsel bir hareketle korunma pozisyonu alir. Bu sonradan kazanilmis icgüdüdür.
kabadayalık sanıyorlar bacaklarımızı acıp oturmayı halbuki durum farklı :D
Cevap
2Cevap
Niye bacağımı açarak oturayım terbiyesiz :/
erkeklerin hepsi ahlaksız o zaman
topuklu ve etek öyle yürütüyo
pantolonla da aynılar
Edeple oturur kiz dedigin cunku
erkekler çok edepsiz o zaman...
Ahlaklı olduğumuz için
erkeklerin hepsi ahlaksız o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?