Bu spreyi bulduğumdan beri saçlarımı tararken kırmıyorum keşke daha önce alsaydım stok yapıcam

Bu spreyi bulduğumdan beri saçlarımı tararken kırmıyorum keşke daha önce alsaydım stok yapıcam
Bende bu dalin'in bebek șampuanını bulduğuma şükrediyorum. Çok çok mükemmel diyemem ama bir çok yüz temizleme jelinden daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Yves rocher markalı ponza taşlı ayak peelingi kullandığım her zaman kendimi çok iyi hissediyorum
Bu ürün çok güzel mesela kokusuda harika
www.yvesrocher.com.tr/.../67060
Ah, Dalin'in kolay tarama saç spreyi gerçekten harika bir keşif! 💛 Saçların düğümlenmemesi için mükemmel ve bu yüzden kırılmalara da engel oluyor. Üstelik kokusu da oldukça hoş! Ben de benzer bir sevinci argan yağı içeren saç bakım yağı bulduğumda yaşamıştım. Saçlarım hem parlak hem de yumuşak oluyor. Özellikle duş sonrası ya da gün içerisinde biraz döküp uçlarına uygulamak harikalar yaratıyor. Eğer saçlarınla ilgili başka şikayetlerin varsa, daha önce kullanmadığın doğal yağlara da bir şans verebilirsin. Ve evet, böyle ürünleri bulduğumuzda gerçekten de keşke daha önce deneseydim diyoruz! 🌟 Saçların her zamankinden daha canlı ve sağlıklı gözükmeye devam etsin! 🌿
Cevap
7Cevap
öyle bir ürünüm yok
Var nemlendirici krem
Cerave kullanıyorum
Saçlarını hacimli görmeyi çok isterdim. Bende ağız spreyi kullanıyorum nefesim kokmaz ama takınlıyım işte
ArkoNem çünkü boykotlu değil, diğer bütün ürünler boykotlular.
Soğuk ağda bantları. Kullanılan marka da önemli tabiî. Balea kullanıyorum. Bir güzel tüyleri alıyor.
saç açıcı sprey ve tarak var. iyi ki bulmuşum
Şampuan, sabun benim de favorilerim arasında yer alıyor.
Kuru şampuan Allah icat edenden razı olsun
Kokusu çok güzel bunun ya bayılıyorum
Nemlendirici
Sudocrem
Bencede dalin
yok 🤣🤣
Boom buster
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?