Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Selam, Hayır gayet güzel ve ideal görünüyorsun 60 kilo gibisin hiç 75 göstermiyorsun ve kilolu da değilsin balık etlisin. Çok zayıflıkta yakışmıyor kadınlara kalçan göğüsün kalmaz valla sen bi korse al günde 4-5 saat tak sana yeterde atar canım.
09 Yorumla- Soran1 ay
Korsenin zarari yok mu? Eğer yoksa ve gerçekden işe yariyorsa belimi inceltirmi?
- Soran1 ay
Kaç cm inceltir 2 ay kullansam? Peki çok mu sıkması lazim? Çünki ben birkere takmişdim nefes alamiyordum
- Soran1 ay
Yani benim genetik olarak kalin liposaction falan yaptirdim ama o kivrimli bel yok işte. Keşke korseyle gerçekden istediğim gibi incelse ya.
- Soran1 ay
Ay inşallah ya. 🥹tşk ederim
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)1 ay
şöyle ki ben de 1.60 boyunda 70 kiloyum çok kilolu olarak götrüyorum kendimi. Normal eski kilom 50ydi çünkü. Yani başkasında görünce kötü görünmüyor ama kendimde rahatsız oluyorum. Sen de boyuna göre biraz fazla kilo var bence ama kötü görünmüyor
03 Yorumla- 1 ay
Kilon var evet doğru ama öyle aşırı değil. Düzenli şekilde diyet ve egzersiz ile eski haline dönebilirsin 😊👍
- Cevap sahibi1 ay
@Geridönenbirüyee aynaya bakınca aşırı olan yerler var valla. diyet bende işe yaramıyor zaten az ve sağlıklı beslenen biriyim. spor yapmam gerek
- 1 ay
Zaten ikisi beraber düzenli yapılmalı. Bence fazlalık olsada öyle aman aman olmaz, sen başla diyet ve spora gerisi gelicek )
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorÖncelikle, kendine karşı nazik olmalı ve vücudunu sevmelisin! Herkesin vücut yapısı farklıdır ve en önemlisi, kendini iyi hissetmen. Fotoğrafını gördüm ve çok şirin görünüyorsun 🌟. Kilo, bir insanın değeri veya güzelliği hakkında hiçbir şey söylemez. Kilomuzdan daha fazlasıyız!
Giysi seçimlerin vücut hatlarını dengeliyor ve seni stil sahibi gösteriyor. Eğer sağlıklı hissediyorsan ve vücudunu seviyorsan, önemli olan budur. Eğer sağlığını düşünüyorsan, bir uzmana danışmak iyi bir fikir olabilir. Kendine güven ve gülümsemeyi asla unutma! Çünkü asıl güzellik, içten gelir 😊❤️.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
- 1 ay
Şişman değilsin bu bir gelelim ikinci konuya hem fazla kilolu dahi olsan sonuçta sende bir insansın ve kilolu kadın beğenen erkeklerde var. Bana göre sen balıketlisin ve genel olarak erkekler balıketli kadın sever ben ve benim gibi zayıf seven azdır. Son olarak istersen zayıflamak senin elinde biraz dikkat edip birazda spor yapsan hem daha sağlıklı olur hemde istediğin ölçülere gelirsin.
20 Yorumla - 1 ay
Sayılara takılmaktan vazgeçmeyen bir ülke, inanamıyorum bu duruma hala. Bence fotoğraftaki sen isen gayet zarif ve iyi görünüyorsun. Aşırı bir durumun yok. Normalsin. Hatta Büyük yazıyorum görünüşün de kilon da NORMAL.
Şişman filan değilsin. Her bedenin normali farklıdır. Herkeste her kilo farklı durur. Hatta aynı kişi aynı kilolarda bile farklı görünebilir. Misal 70 kilo sporsuz ve 75 kilo sporlu farklı görünür. 70 kilo sporsuz beden 75 kilo spor yapan bedenden daha kilolu görünebilir. Yine beslenme de etkiler. Ketojenik beslenen beden karbonhidrat beslenen bedenden daha fit olur.
Sayılara takılmayalım. Bel çevresi önemlidir. Ona dikkat edelim. Ve sağlıklı olduktan sonra rakamlara bakmayalım. Yediğimiz şeyler doğal temiz sağlıklı olsun gerisi boş.
Güzelsiniz iyisiniz. Ve kesinlikle şişman değilsiniz. Obez hiç değilsiniz. Sevgiler.11 Yorumla- Soran1 ay
Ne kadar güzel bir yorum😘çok naziksiniz teşekkür ederimmmm
- 1 ay
Genel anlamda evet kilolu oluyorsun ama sana tavsiyem erkekler veya kızlar için değil sağlığın için kilo ver gerçekten şu hayatta en önemli şeylerden birisi sağlıktır eğer sağlıklı olursan psikolojik olarak rahatsız olmazsın sağlıksız olursan şu an ki gibi stresli olabilirsin nasıl başlayacağını bilmiyorsan söyle yardımcı olmaya çalışırım
31 Yorumla- 1 ay
Bencede
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Şişman değil balık etli oluyorsun... İdeal kilondan çok az fazla oluyorsun. Aşağıdaki çok bilen "10 kilo versen balık etli olursun" diyen arkadaşa da şunları söylemek istiyorum, 10 kilo verse ideal kilosunda olur.. 🤣 Bazıları her şeyi ne kadar da bildiğini sanıyorlar ya
15 Yorumla- 1 ay
Neyi baliketli baliketli olması için 165 boya 63 kg falans olması lazımdı 75 kg dupedeuz şişman boyu 170 olsa bile şişman olurdu
- Soran1 ay
@Tükendimçok2 pardonda balik etlilik rakamlara göre vucut şekline göre belirlenir. Benimde kalçam ve göğüslerim var belinde basenlere nazaran ince. Yani göbekli birisi dğeilim
- Soran1 ay
@Tükendimçok2 165 boya 63 kilo zaten normal bi kilo balik etli dediğin normal kilosunun üstünde olanlara denir. Tabi 90-100 kilo olanlari kast etmiyorum
- 1 ay
Sen sismansin bunu kabullen önce ben 170 boy 68 kg de bile göbeğim vardı bol bol giyinmissin göbeğim yok diyorsun kime ne anlatıyorsun hanım abla ya
- Soran1 ay
@Tükendimçok2 tamam gel göstereyim sana dar kiyafette bir resmimi. Tamam senin göbeğin vardi diye benimde mi var anlamina geliyor?
- 1 ay
Balık etli kategorisine girwsrsin çokta abartmaya gerek yok kendimle barışık ol ve rahat ol Emin ol daha çekici olursun
20 Yorumla - 1 ay
Fazla kilolu olunur bu fazlalıkla. Bir tık daha fazlası şişman/obez olur. Balık eti olması için 10 kilo verilmesi gerekiyor.
010 Yorumla- 1 ay
Aynen öyle bu abla doğru yorum yapmış
- Soran1 ay
@Tükendimçok2 vucut şeklim gayette balik etli ha o tartidaki rakamlara takilmiyorum.
- 1 ay
Takılmıyorsan neden soruyorsun hanım abla bu klasik göbekli TC kızlarındaki özgüven güzel kızlarda yok😂
- Soran1 ay
@Tükendimçok2 göbek mi? Bence göbek yok canim, tüm kilom kalçamda. Senin kilon kadar kalçam vardir bence. Gel göstereyim özelde. Ayrica ben türk değilim
- 1 ay
Sonuç olarak bi yerinde fazlalik var bu da seni şişman yapar
- Soran1 ay
@Tükendimçok2 kalçadaki fazlalik çok güzel bir şey en azindan kuru popo değilim 😘 şişman dediğin göbekli olur kalçalı olanlar balik etliye girer.
- 1 ay
Tamam sen öyle zannet
- Soran1 ay
@Tükendimçok2 tamam gel atayim sana ya. Kendi popon yok diye göbekliysen sen öyleysen bende mi öyle oluyorum? Bazi 60 kilo kizlar göbekli ve hiç bi vucut hattina sahip değilken ben bu kiloda çokda güzel kivrimlaea sahibim. Düz tahta gibi 60 kilomu iyi yoksa 70-75 kilo kivrimli ve göbeksiz vucut mu?
- 1 ay
Kanka sen ne istiyorsun övgü mu ben anlamadım seni ne istiyorsan soyliyim de sal 😂 insanlar seni beğenmek zorunda değil ya da birilerine bir şeyleri ispatlamak zorunda değilsin okey
- Soran1 ay
@Tükendimçok2 hayir senin övgüne ihtiyacim yok. Sadece kilonun değilde vucut şeklinin daha önemli olduğunu anla😘
- 1 ay
50 kilolar kendini şişman 70 kilolar kendini zayıf sanıyor öyle bi inanmışlık bizimkisi ahdjjsjsjsj
16 Yorumla- Soran1 ay
Ben zayifim demedim buarada
- 1 ay
Bende öyle dedin demedim zaten
- Soran1 ay
Ee o zaman? Ayrica 50 kiloda kendini şişman göre birinin psikolojik sorunlari vardir
- 1 ay
Sorunların olduğunu söylüyosun yani? 50 kilonun kendi şişman görmesiyle 75 kilo birinin şişman kategorisinde miyim demesi aynı şey😂
- Soran1 ay
75 kiloyla 50 ayni değilki. 50 kilo bildiğin zayif yani o kiloda biri nasil şişman ola bilir?
- 1 ay
Yahu ortaya esprili bişey yazdım "bizimkisi" diyerek kendimi de dahil edip genele demişim lafı, sana herhangi bişey kilolusun zayıfsın vs demedim senin niye zoruna gitti de hıncını benden çıkarıp saldırıyosun? Yorumun dötüne koydun bende üstüne cila yapayım tam olsun
Güzellik & Bakım konusunda 356 cevap paylaştı. Ölçüler dengeli gibi duruyor balık etli sayılırsın ama az daha zorlarsan şişmandan öte olursun bir anda
11 Yorumla- 1 ay
teşekkür @Angelauppsh
Hayır. Obez değilsin. Bi de önemli olan hatların. Kilolu olup da hatları belirgin olan kadınlar çekici gelir mesela.
10 Yorumla- 1 ay
gayet güzel alımlı ve çekici biririsiniz kendinize haksızlık etmeyin hiçde şişman değilsiniz.
20 Yorumla - 1 ay
Harika gorunuyorsun canim. Rakamsal fazla gibi olsada goruntun cok hos bence. Burasi neresi ya belgrat ormani mi 😁
00 Yorumla Şişman değilsin balık etlisin🌸Bende 155 cm 57 kiloyum🤧
01 Yorumla- Soran1 ay
Senin kilon gayet iyi yani.
Basen ve baldırlarda var kilo
İyi bi fitnıs merkezine giderseniz kilo vererek fit bi bedene sahip olabilirsiniz00 Yorumla- 1 ay
Boy- kilo oranına göre bakılırsa fazla denilebilir.
Görseldeki siz iseniz yakışmış vücut yapınız mevcut kiloyu taşımış kötü bir görünümünüz yok 🙂00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı. fazla kilolu oluyor ama aldırma, balık etli kadınlar çok daha seksi bence
05 Yorumla- 1 ay
Balık etliler daha iyi evet ama bu biraz daha fazlası
- 1 ay
Yo göbek kötü bir görüntüyü benim için
- Soran1 ay
@oylesinene_0173 balik etli demek göbeksiz ama kivrimli olanlara denir ayı gibi göbeğ olan biri şişman
- 1 ay
BK fazla kilolu
- Soran1 ay
@yalnıztavsan26 kilodan değil vucut şeklinden bass ediyorum
- 1 ay
Evet şişman. En fazla 60 olur o boya, daha üzeri şişmanlık.
09 Yorumla- Soran1 ay
60 kilo olsam göğüslerim gitcek ama düm düz bir şey olcam o zaman dahada kötü. Estetik falanda yaptiramam yani
- 1 ay
Alâkası yok, dengeli beslenir ve bölgesel spor yaparsan kasları göğüslere ve kalçaya toplarsın. Bel, göbek, kollar, bilekler şiş durmaz, aksine güzelliğin ortaya çıkar.
- Soran1 ay
Bölgesel zayiflama mümkün değil kanka. Göğüsün 90% yağdan oluşur yani zayiflayinca tüm yağlar eridiği için göğüsde erir ayrica kadin göğüsünde kas dokusu çok az yani göğüslere çalişsan bile büyümez. Kalçada kas dokusu çok fazla onu büyütmek mümkün ama göğüs asla. Ayrica zayiflayinca tüm vucut yağ kayb eder ay şuram gitsin şuram gitmesin diyemezsin.
- 1 ay
Yanlış düşünüyorsun. Hiç kilo almadan yalnızca göğüslerini büyütmüş biri olarak söylüyorum bunu. Göğüslerin kilo ile alâkası yok, tamamen hormon ve doku geliştirmeyle ilgili. Göğüslere faydalı hormonları dengede tutarak, bu yönde beslenerek vd sporunu ona göre yaparak yalnızca göğüslere ve kalçaya paylaştırabilirsin kilonu.
Boyuna göre kilon ortalamanın çok üzerinde ve vücudun şiş duruyor, muhtemelen yalnızca kilo değil aynı zamanda ödemin de var. Yaş ilerledikçe çok zorlanırsın. - Soran1 ay
Öyle ise o zaman sporla uğraşan her kadinun göğüsü neden büyük dğeil? Onlarda çok sağlikli beslenip spor yapiyorlar. Göğüs büyüklüğü genetikle alakalıdır ergenlik yaşlarinda kadinlik hormonlari sağlanir ve göğüsler bir yere kadar büyür ve sonra büyümesi durur bazi kişilerde hiç göğüs dokusu oluşmazken bazilarinda kafam kadar. Zayiflayinca göğüslerde erir tabiki göbek ve bel bölgeside erir
- 1 ay
Yazdıklarımı mı okumuyorsun, okuduklarını mı anlamıyorsun çözemedim. Her ne ise, kısacası sormuş olduğun sorunun cevabı "evet şişmansın"
- Soran1 ay
Sen yazdiklarimi okumuyor sun herhalde. Bilgisiz bilgisiz insanlarla uğraşiyoruz ya
- Soran1 ay
Gidip araşdira bilirsin. Zayiflayinca göğüs dokusu inanilmaz derecede azalir ve sarkar. Eğer genetikde büyük göğüslü değilsen ne yaparsan yap estetik haricinde göğüslerini büyütemezsin hatta sporla bile büyütemezsin çünki göğüsde kas dokusu yok denilecek kadar az
- 1 ay
Bizzat sporla uğraşmış ve istediğinde bölgesel kilo alabilen biri olarak, internetten okuduğu sağda solda duyduğu bilgilerle konuşan bir cahille polemiğe girecek değilim. Aynen knk, git de önce okuma yazmayı, sonra okuduğunu anlamayı öğren.
- 1 ay
Tatlisin boş ver gobusunu yerim diye sevmicek sevgiliyi napcan
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 782 cevap paylaştı. Bence hayır boyuna ideal kilo ama fazla almak da zararlı tabi 65 e düşmeye çalış bence
12 Yorumla- s1 ay
Ben de 1.67 boy 76 kiloyum. Kimin ne dediğini umursamıyorum pek :)
13 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Dengeli bir kilo dağılımı varsa olmaz balık etli olur
00 Yorumla - 1 ay
Balık etli duruyorsun bence evet boya göre fazla bir kilo ama çok abes durmuyor sende
00 Yorumla - 1 ay
Şişmansın kaslı yapıda durmuyor vücudun illa üst düzey obeze denmiyor şişman
00 Yorumla - 1 ay
biraz kilon var ama şişman veya obez sayılmazsın
00 Yorumla - 1 ay
balık etli gözüküyorsun nerene sığdırdın 75 kiloyu D
00 Yorumla Şişman değilsin bence hatta fotoğrafta 65 gibi flan duruyorsun
00 Yorumla- 1 ay
Abartı bi görünüm yok. Sağlığına bir zararı yoksa çokta kafana takma.
00 Yorumla - 1 ay
Balık etlisin sadece biraz kilo verirsen daha iyi olursun gibi
00 Yorumla Abicim neden bedenini soruyorsun? Sen damızlık hayvan mısın? Aklını fikrini sor ona yorum gelsin
00 Yorumla- 1 ay
Dolandırıcılık bu önerilen sorulardaki kadın başla bu başka fkdkdkdkkd
00 Yorumla - 1 ay
yok cok güzelsin ama beş kilo verirsen dahada güzel olursun
00 Yorumla Şişman adayısın. Tam sınır. Yaşın gençken o fazlalıklardan kurtul
00 YorumlaHiç gösteriyorsun
Senin terazin FAZLA tartıyor bence 🧿00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 577 cevap paylaştı. yok sen balık ile balina et arasısın gkdkgjg ama keisnlikle şişman değilsin
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
En az 20 kilo vermelisin, iyisin diyenlere inanma onlar senin dusmanın
05 Yorumla- Soran1 ay
55 kilo çok düşük ama ben balik etli seviom bende 65 olsada olurdu
- Cevap sahibi1 ay
Cok dusuk degil olması gereken ideal kilon, fit olursun 65 oldugunda gobekli yaglı olcaksın? Farkında mısın
- Soran1 ay
Göbeğim var mi gibi mi gözüküyorum? bu kiloda bile göbeğim yok. 55 kilo olupda göbeği olan ve hiç vucut hatlari olmayanlarda var.
- Cevap sahibi1 ay
İyi geceler canım s et napıyorsan yap nxkxmxmx
- Soran1 ay
Hayir yani sorun göbekse oda bende yok yani benim basenlerim falan var işte göbekli olmakdansa basenli olmak daha iyidir
- Gizli Üye(25-29)1 ay
80 ve ustu olursan sisman kategitisinde olursun. Şu an balıketlisin.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Gayet güzelsin.
Ama sağlık açısından kilon fazla00 Yorumla Evet, vki endeksine göre şişmansın. Şişmanlık, hastalık demek metabolik sendrom demek; hüzün demek, kaynakları israf edip ihtiyacından fazlasını alıyorsun demek.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Balık etli ile obez arasında kaldım seni görmem gerek ashssh
02 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Ay pardon paylaşmışsın kendini şimdi gördüm kesinlikle obez değil balık etlisin
- Cevap sahibi1 ay
Ve ayrıca 75 kilo olduğuna emin misin pek öyle gorunmuyorsun 75 fazla gibi geldi bana
Burdaki insanlari umursama tanimadigin insanlarin fikirleri senin icin onemli olmamali. Saglikli ol yeter
10 YorumlaHayır sen çok güzelsin. Şişmanlık bu değil. Filtreli shoplu fotoğraflara bakarak kendini yadırgama. Çok tatlı bir kızsın
00 Yorumla- 1 ay
Şişman falan değilsin, normal görünüyorsun, bence kilon daha az
02 Yorumla- Soran1 ay
He az 100 kiloya kadar yolum var bence
- 1 ay
Abartma sende, normalsin diyorum 😅
166 boya en fazla 65 kilo olmalı bence boy kitle indeksine göre fazla kilolusun
01 Yorumla- Soran1 ay
Vucut kitle indeksine göre tüm sporcular kilolu mu o zaman? Spor yapan insanlarin kilosu hep fazla olur tabiki kas kütlesi olarak
Bence bi 5 kilo versen yeterli gerisi çok zayıf oluyor
01 Yorumla- Soran1 ay
Aynen 5 kilo verirsem bence iyiyim ya yorumdakiler 20-30 kilo ver diyor.
- 1 ay
Normal balık etli sınıfı.. 85 ten sonra kilolu kısmına düşersin canım .. boyuna gore 20 den fazlası kilolu kısmına düşersin
00 Yorumla - 1 ay
Boyun fiziğin güzel ama biraz erit poponu sıkılaştırabilirsin 😃
10 Yorumla - 1 ay
Tavuk etli katagorisindesin
24 Yorumla- Soran1 ay
Dalga geçmeyin abi
- 1 ay
Alla alla sen buraya koyup yorum istiyorsun, söyleyince de dalga geçme diyorsun
- Soran1 ay
Tavuk etli nedir ama ya
- 1 ay
Kilolu ile zayıf arası
- 1 ay
balık etlisin ya bi 5 kilo daha gelse sisman oluyon gibi bisey alma ver tavsiyem
00 Yorumla - 1 ay
Off ya bu kilo istiyorum olmuyor bence şanslısın çok tatlı duruyor ☺️😌
00 Yorumla çok minnossun bence kilo yanı yakışan olur yakışmayan olur yakışanlardansın
00 YorumlaBoyun çok iyi ama kilodan da 10 kilo versen çok iyi olur
00 Yorumla- 1 ay
Balık etli kategorisinde oluyorsun erkeklerin vazgeçilmezi
00 Yorumla - 1 ay
e tabi fazlan var en azından 65 68 bu kilolarla daha sağlıklı olursun 60 olsan daha iyi
00 Yorumla - 1 ay
Güzelligin göz kamaştırıcı insanın aklını başından alıyor
00 Yorumla şişman değilsin kötü bir görüntün yok nasıl daha iyi hissediyorsan öyle ol
00 YorumlaHayirr kilo coğu kadina yakisiyor abarti bi kilo değil
00 Yorumla- 1 ay
İyide ben dahil %90 nımız balık etli seviyok no problem 🤣
02 Yorumla- 1 ay
Erkekler ne alaka kadın kendini sevmeli kendinizi bişey sanmaniz şaka mi
- 1 ay
Sananneeeeeee
- 1 ay
Sarkma yoksa balık kategorisi
05 Yorumla- Soran1 ay
@necdko bi sus be. canım
- Soran1 ay