165 boy 67 kilo şişmanmiyim?

Önceden 51 kiloydum ama o iştah varya onun yüzünden 😁 kisin evden disari hic cikmiyodum sadece bakkala gitmeye okuldan gelince yorgun oluyodum zaten ödev yapıp uyuyodum hareketsizdim. Okulda hamburger yiyodum öğlen bide meyveli soda iciyodum. Bide cubuk kraker yiyodum atistirmalik okul cikisida donerciye girip döner yiyodum eve gelincede kendime tost yapip onu yiyodum bide bakkaldan cips aldiysam onu yiyodum ilk tartildigimda 55 kiloydum oha dedim nerden aldim ben bu kiloyu neyse bikac gun sonra hareket eder eritirim 4 kilodan nolucak dedim ama hareket etmedim hep evdeydim hareketsizdim az yemeye calisiyodum sadece ama okulda hamburger yemiyodum okul cikisi döner le kaliyodum eve gelincede sadece cips. Ama akşam yemekleri de vardi işte annemde cok hamurlu yemekler yapar cok severim neyse az yemistim diyip bide oralardan yiyodum yer yemez hemen uyuruz biz zaten. Göbeklenmistim farkindaydim 55 in üstüne ciktimmi acaba diye düşünüyodum midem patliyodu agriyodu cok yemek sıkısmasindan ama hala yiyodum cok güzel di yemek yemeyi çok seviyorum zaten . bigün tartildim 59,5 kiloyum agladim. Herkezde kilo mu aldin göbek aşmış gidiyo diyolardi pantolonlarim sikmaya basladi göbek dekolteli kıyafetlerim yakismamaya basladi göbeğim simit gibi cikiyodu hep düşük bel pantolonlari rahatlikla giyemez oldum ama yemeyide birakamadim geceleri mutfaga su içmeye kalkınca agzima iki lokma bisi atip yatiyim diyorum ekmek arasi sarellle sürüp bide meyve suyu iyice karnim doyurup öyle yatıyorum bide diyorumki off çok yedim midem ağrıyor göbeğim büyücek falan diye agliyorum. bir sure sonra yine tartildim 62 kiloyum 6 ay önceki abiye
165 boy 67 kilo şişmanmiyim?