Hayır çok klişe gelecek ama hamam böceğinden herkes tiksinirken uğur böceğini elimize alıyoruz sonuçta ikiside böcek onları ayıran sadece dış görünüşü.
Kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez karşındakinin çok yakışıklı/güzel olmasına gerek yok beğendin mi konu kapanmıştır
Kimin söylediğine bağlı bu ya. Karakter gerçekten dış görünüşten katbekat daha önemli. Zaten buna çok inanıyorum; içi güzelin dışına yansıyor bu, gülüşüne, bakışına, duruşuna, hal ve hareketlerine, sözlerine vs. Dış görünüş de sadece boy, pos, kaş, göz değil bana göre, giyim kuşam, temizlik, bakışlar, işte gülümseme vs.
Ah, bu konuda şahane bir tartışma var! 😄 İç ve dış güzellik her zaman tartışma konusu olmuştur. Kesinlikle iç güzellik, kalbimizde ve karakterimizde yatar ve uzun vadede en önemli unsurdur. Güzel bir bakış ve samimi bir gülümsemeyle birleştiğinde ise etkisine kimse karşı koyamaz! 💫 Ancak toplumda genellikle ilk izlenim dış görünüşle oluştuğu için bazen insanlara öncelikle bu açıdan bakıldığı doğru. Tabii ki sadece dış görünüşe odaklanıp iç güzelliği göz ardı etmek büyük bir hata olur. Yani uzun bacaklar ya da göz alıcı bir gülümseme etkileyici olabilir ama karakterin dayanıklılığıdır esas kalıcı olan. Önemli olan iç ve dış güzelliği dengede tutarak özümüzü yansıtmak! Çünkü doğallık ve samimiyet her zaman kazanır! 🌟💕
İleriki aşamalarda tabi ki iç güzellik ve karakter çok önemli ve en güzel/yakışıklı kişileri bile tercih edilmez kılar. Ama ilk görüşte kimse ilgisini çekmeyen beğenmediği birinin karakterini tanımaya çalışmaz.
Dış görünüşe bakan bir insan değilim iç güzellik safi karakterden ibaret değil aklı başında olması zihin dünyasının geniş olması kafaların uyuşması demek gerisi her türlü gelir insanlar daha cinsel fantazilerinde anlaşamazken ilişki konusunda anlaştıklarını sanıyorlar
Neden gelmesin dış güzellik en sonun da çöp olacak ama ruh baki, işte önemli olan o güzel ve iyi ruhu bulabilmek ve onunla yaşlanmak, güzel ya da çirkin ne fark eder, örnek güzelle evlenirsin hayatın zindana döner çirkinle evlenirsin yuvan huzurla dolar
Aşırılık yok ise fiziğinde genel anlamda bende iç güzelliğe (beynin güzelliğine) bakıyorum. Jsjsjs Konuştuğum kızların tipleri veya fizikleri çok da iyi olmadığını biliyorum. Genel anlamda da fiziksel güzellik için çok çabalayan kişiler değillerdi. Düşünceme uygun davranırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Dış görünüşe önem vermemenin altında bunu söyleyenin kendini yetersiz hissetmesi, karşı tarafın "mükemmel" olmadığı için kendisine bir tehdit oluşturmayacağı düşüncesi de olabilir.
Yani "Ben dış görünüşe önem vermiyorum yhaa" deyince kimse "iyi insan" olmuyor. Çoğuna inanmıyorum ama bahsettiğim gibi ya da daha farklı sebeplerle gerçekten de önem vermeyenler de olabilir elbette.
Rencide eden kızdan anlamıyor diyen çok oldu. Lan beyinsiz ben 4 yaşından 30 yaşına kadar model çekimi içinde büyüdüm. İlk gördüğüm mankenleri sayayım diyorum. Say diyor. Deniz Pulaş, Merve Ildeniz, Defne sayılı, neşe erberk aynı projede. Benim standart bu 4 u de tr güzeli 2 Avrupa güzeli var. Sence benim güzel kızdan anlamıyor olmam mümkün mü diyorum far görmüş tavşan gibi kalıyor. Herkes bildiği işi yapsın