Gerçekten iç güzellik mi önemli?

Aslında bi soru değil sadece derdimi yazmak istedim Ben yüzüne bakılmayacak derecede çirkin bi insan değilim ama ortalamaya göre çirkinim Bu yüzdende diğer tüm iyi özelliklerime rağmen hiç sevilmiyorum ya da beğenilmiyorum Objektif bi şekilde kendini değerlendirirsem entelektüel bi insanım tarih , felsefe, sanattan anlarım çevremdeki insanları güldürürüm ve sıcak kanlı bi insanım makyaj yapmayı süslenmeyi severim ama kendi ailemden bile ne kadar çirkin olduğumu duydum dediğim gibi yüzüne bakılmayacak derecede çirkin bi insan değilim ama diğer kızlara kıyasla oldukça çirkinim bu yüzdende kimse beni beğenmiyor benle olmak istemiyor çirkin olmaktan çok yoruldum ben gayet iyi biri olmama rağmen sadece güzel doğan kızlar benden daha çok seviliyor Eskiden bunun ezikliğini yaşamazdım ama ortadaki adaletsizliği görünce çok üzülüyorum bu beni diğer konularda olan özgüvenimide kırıyor ne yapmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca eklemeyi unutmuşum diğer kızlara kıyasla göz önünde olmayı , makyaj yapmayı , güzel giyinmeyi çok seven biriyim. Güzel olmadıgımı fark ettiğimden beri kendimi bedenine hapsolmus bi kadın gibi hissediyorum. Size abartı gelebilir ama günden güne boğuluyormuş gibi hissediyorum özellikle "sen kız mıydın" şakalarına cidden kırılıyorum.
Gerçekten iç güzellik mi önemli?