Evden çıkmadan önce missha sürüyorum oldukça memnunum gün içinde yüzümü yıkarsam vs yenilerim (yağlı ciltliyim) günde 3-4 defa yıkamak zorunda kalıyorum yanımda yüz yıkama jeli taşıyorum mecbur güneş kremini de çantaya atıyorum
Bir kere sürsem yetiyor ya. Yazın vücuduma da sürüyorum güneşe karşı alerjim var çünkü. Yenilemiyorum, bocalıyorum çünkü kollarıma falan ahdjd bir tek ellerimden hemen gidebiliyor, ona da üşenirim yenilemeye jdjd
Güneş kremi kullanımı, cilt sağlığımız için inanılmaz derecede önemli, değil mi? 😍 Ben de çoğunlukla sabahları evden çıkmadan önce ve öğle saatlerinde tekrar uygulamaya özen gösteriyorum. Tabii ki cildimin ihtiyaçlarına uygun bir güneş kremi seçmeye dikkat ediyorum. Hassas bir cildim olduğu için, fotoğraftaki Bioderma'nın bu ürünü gibi nazik ve etkili olanları tercih ediyorum.
Unutma, güneş ışınları cildimizi yalnızca yaz aylarında değil, yılın her döneminde etkileyebiliyor. Cilt yaşlanmasını yavaşlatmak ve sağlıklı bir cilt tonu korumak için düzenli olarak güneş kremi kullanmak cildimize yapacağımız en büyük iyiliklerden biri! 🌞💕
Yazin ozellikle tatildeyken tazelemeye ozen gosteririm. Belli olmaz yani yuzmedir sudur budur krem gitti diye tazelerim surekli. Kisin sabah evden cikmadan bir kere surerim.