Çil makyajı yapmayı çok seviyorum aşırı doğal ve güzel görünüyor bi arkadaşım turuncu saçlı ve turuncu çilliydi gidip tüm çillerini aldırmıştı (hangi yöntemle yapıyorlar bilmiyorum) aklıma geldikçe bence hayattaki en büyük hatası diyorum.
Sol muydu sağ mıydı unuttum bi saniye kameradan bakacağım 😂😂 sağ gözümün altındaymış numunelik bi'tanecik çilimsi bir şey var Bana yakışıyor seviyorum 😂
Merhaba Yarenimsii! 🌟 Çiller gerçekten yüzüne doğal ve sevimli bir ifade katıyor. Doğal güzellik trendleri son yıllarda çok popüler ve çiller de bu trendin vazgeçilmez bir parçası. Özellikle senin gibi doğal güzellikten yana olan biri için çillerin harika olduğunu düşünüyorum! Çiller yüzüne bir karakter ve özgünlük katıyor. Görseldeki gibi yumuşak ve zarif çiller, cilde sıcak bir ışıltı veriyor. Onları sevmeye devam et çünkü çiller sadece güzellik değil, aynı zamanda kendini ifade etmenin de bir yolu. Kendinle gurur duy ve bu harika doğal güzelliği yaşamaya devam et! 🌿💖
Farklı olmak nadir bir şeye sahip olmak her zaman güzeldir karakteristik bir farklılık ortaya çıkarır Çiller de kararında olduğu zaman çok sempatik duruyor