Güzellik & Bakım Sizce güzel duruyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Burnum ufak bu şekilde halka takmak istiyorum. Burnumu deldirmeyi düşünüyorum ama kararsızım. Sizce nasıl bi havası var? Güncellemeler+1 yıl Hızma için soruyorum arkadaşlar. Fotoğraf bana ait değil Sizce güzel duruyor mu? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MekanAdana Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben bu şeyi bir türlü beğenemedim. Hani boğaların burnuna halka takılır ya ordan kalan bir sahne yüzünden sanırım. 1 0 Yorumla
YüreğiminGüzelliği26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Ben sevmiyorum bunlari sadece kulakta begeniyorum birazcikta bazen dudakta 0 0 Yorumla
mellaniiee Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kimine yakışır kimine yakışmaz senin yüzüne bağlı bir şey yakışması 0 0 Yorumla
Pozitifhanım Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bana göre hiç hoş değil bu tarz şeyler. Ama yine de karar senin. 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Burnunda sümük olunca nasıl rahat oluyorsunuz 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 352 cevap paylaştı. Ben pek sevemiyorum ya 😐 0 0 Yorumla
BenGülüyomMuu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl çok sıradanlaştı artık herkes te var 0 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 866 cevap paylaştı. Ben hiç güzel bulmuyorum. 0 0 Yorumla
BeckMiller1 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Urfalı bir havasi var.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dimi döjzlsmzjx genelde Doğulu kızlar çok takıyor. Ben de doğuluyum kara kaşlı kara gözlü bir şeyim ekdje çok yöresel durur mu böyle hızma taksam? Tarzım baya salaş ama Yorumla BeckMiller1 +1 yıl Bir bütün olarak görmek lazm yani yüzünüzü böyle yorum yapmak ancak tahmini bsydir 🙂 Neyse takin güzel görünür Yorumla
Alyasevcan Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dudagin mi hizmn mi? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hızma Yorumla Alyasevcan +1 yıl Güzel güzel ama keşke biraz daha açık ton sürüp atsaydin asilacaklar şimdi sana Yorumla Soran +1 yıl Kız o benim dudağım değil ki yazdım oraya düzgün okurlar inşallah ldjdoel Yorumla Alyasevcan +1 yıl Ayy pardon fjfj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben bu şeyi bir türlü beğenemedim. Hani boğaların burnuna halka takılır ya ordan kalan bir sahne yüzünden sanırım.
Ben sevmiyorum bunlari sadece kulakta begeniyorum birazcikta bazen dudakta
Kimine yakışır kimine yakışmaz senin yüzüne bağlı bir şey yakışması
Bana göre hiç hoş değil bu tarz şeyler. Ama yine de karar senin.
Ben yakıştırmıyorum bu tarz şeyler
Burnunda sümük olunca nasıl rahat oluyorsunuz
Ben pek sevemiyorum ya 😐
çok sıradanlaştı artık herkes te var
Domuz emziği gibi hayır😒👎🏿
Ben hiç güzel bulmuyorum.
Urfalı bir havasi var..
Dimi döjzlsmzjx genelde Doğulu kızlar çok takıyor. Ben de doğuluyum kara kaşlı kara gözlü bir şeyim ekdje çok yöresel durur mu böyle hızma taksam? Tarzım baya salaş ama
Bir bütün olarak görmek lazm yani yüzünüzü böyle yorum yapmak ancak tahmini bsydir 🙂 Neyse takin güzel görünür
Bazılarında hoş duruyor gerçekten
Dudagin mi hizmn mi?
Hızma
Güzel güzel ama keşke biraz daha açık ton sürüp atsaydin asilacaklar şimdi sana
Kız o benim dudağım değil ki yazdım oraya düzgün okurlar inşallah ldjdoel
Ayy pardon fjfj
çok severim
evet güzel değil
Cahil bir davranış
Güzel
Evet hoş.
Evet güzel