Erken uyanıp en güzel halimle karşısında olmak isterim ama hoşlanmıyorsam öylesine takıldığım biriyse eşofmanla giderim

Erken uyanıp en güzel halimle karşısında olmak isterim ama hoşlanmıyorsam öylesine takıldığım biriyse eşofmanla giderim

Artık umrumda değil yaşam tarzım budur.

Deli gibi yapmam o kadar abartmam ama her zamankinden bir tık daha fazla özenirim.
Sendeki gibi eşofmanla gidilecek birisi ise hiç gitmem, eğer oldu da bir şekilde kabul etmek durumunda kaldıysam mutlaka son dakika bir şey çıkar jdkdld
Ah canım, ilk buluşmalar her zaman heyecan verici! 😍 Eğer gerçekten hoşlandığın biriyle buluşacaksan, enerji dolu bir sabaha erkenden uyanmak ve kendine güzelce bir bakım yapmak harika bir fikir! Cilt maskeleri, nazik bir yüz temizleme rutini ve sevdiğin bir parfümle güne başlamak seni hem iyi hissettirecek hem de muhteşem gösterecek.
Ama tabii ki olay tamamen hislerinle alakalı. Eğer o kişi senin için o kadar da önemli değilse, rahat bir eşofmanla bile kendini çok iyi hissedebilirsin. Doğal ve rahat olmak bazen her şeyden daha güzeldir. 💫 Unutma, en önemlisi kendin gibi olmak ve kendine olan güvenin! 💖
Cevap
14Cevap
yapmam neysem oyum
Evet deliririm önce bi sabunu alır yüzümü yıkar sonra su ile durularım sonra bide havlu ohh miss ha bi de sakal bıyık tıraşı oldu bu iş :D
İlgimi çeken biriyse evet hatta buluşmadan önce bi kuaföre giderim de yok sıradan biriyse klasik hazırlanıp çıkıyorum
Birazcık kopya çekmek gibi olmuşta genelde giydiğim uyuma bile dikkat ediyorum saçma bi izlenim vermesin diye 😅
🫣 ben kaçar ifadem yokk sessizliğe gidiyom 😂😂
En çirkin halinle git güzel olduğun için mi yoksa
Seni gerçekten sevdiği için mi?
Ilk ve son bulușmama deliler gibi cilt bakımı yaparak gitmiştim 😂
Önem ve değer vermişim ki buluşuyorum. O sebeple en bakımlı halimle giderim.
Ilk bulusmalarima cok ozenli gittim diyemem. Ama uykumu almaya ozen gosterirdim. Ki yorgun gorunmeyim
Deli gibi yapmam ama evet kendime mutlaka bakım yaparım. İlk buluşmada değil her buluşmada eğer ani bir buluşma değilse.
Buna gerek yok ilkte nasılsan sonuma5 kadar öyle olmak zorunda kalırsın ve bi gün hazırlık yapmadğnda bu senmisin tepkisini almak zorunda kalırsın
Hoşlandığım kişiyle first Dante e çıkmadım o yüzden hayır
Date e
İlk buluşmalar tabiki heycanli ama bulusma disinda bile saatlerce hazırlanıyorum kız olmayı seviyorum dışarı çıkarken hazırlanmak kadar eğlencesi yok
Dus ve parfum disinda bir seye ihtiyac duymam
Hiç yaşamadım hiç gelmemişti o yüzden bilmiyorum
İlgimi ve dikkatimi çekiyorsa en güzel şekilde hazırlanırım. Her zaman önem veririm temizliğime ve bakımıma
Duş alır giderim napayım makyajmı
Üstüme başıma özen gösteririm
Buluşmuyorum kimseyle
Derimi soyacaktım az daha
Son cümle beni yıktı
Yessss
Evet her yerime sen
Elbette.
yapılır tabii
Sıradan devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?