Arkadaşımın alnında kocaman bir sivilce çıktı ve yarın bir date'e çıkacak. Ertelesem mi diyor. Siz olsanız erteler misiniz?

Arkadaşımın alnında kocaman bir sivilce çıktı ve yarın bir date'e çıkacak. Ertelesem mi diyor. Siz olsanız erteler misiniz?

Date kelimesinin Türkçe karşılığı tarih, randevu veya buluşmadır. Cümle içerisindeki diğer kelimeleri Türkçe seçip sadece bu kelimeyi İngilizce kullanmak o cümleye anlam katmaz. Tabiki herkesin kendi tercihidir ama benim önerim herhangi sitede yazı yazan fenomen veya editör diğer kullanıcılara göre kelimeleri daha dikkatli seçmelidir.
Soruya gelecek olursak da bir sivilce için buluşma ertelemenin manası yoktur zaten sadece bir sivilceye takılan bir kişiyse karşıdaki o buluşmadan hayırlı sonuç çıkması beklenemez.
Ertelenen asla, beni seven herşeyim ile sever. Sivilce gelir geçer ama gerçek seven de zor bulunur. Beni sivilcem var diye beğenmeyecekse varsın begenmesin. Ertelenen böyle küçük şeyler için.
Cevap
18Cevap
Hayır tabi ki ertelemem
Makyajla kapanmayacak durumdaysa bence iptal edilebilir. İlk buluşma sonuçta tepeden tırnağa özeniliyor.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Direkt buluşmada yerimi alırım ben. Ertelemek tavır olarak daha antipatik. Pek çok ta tedbir almak mümkün sivilceye karşı. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
vallahi sivilcenin yeri ve boyutu önemli bunun için. misal burnunun ucunda çıksa iptal ederim. alın kabul edilebilir. kapatıcıyla
Valla ben İlk buluşmaya makyajsız gittim. sadece kaş bıyık aldım her zaman ki gibi parfüm falan öyle. bence Doğal olmak daha iyi.
Seven her türlü kabul eder
@JazherR yani doğal halinle görse daha iyi olur
Tabi özenirsin de
Karşındaki bunları takmayacak kadar relax bir insansa neden takasın...
Ne erteleycem yahu.
Sivilce varsa sivilceyi patlatsın sonra yara olsun bepanten plus kremi sürsün oraya düzelir.
Biz koskoca sivilce yüzünden mi etkiliyoruz shjsjsjhhsj abi zirve bu ya
Ekiliyoruz*
Daha neler, bir silvilce için buluşma iptal mi edilir 🤦🏻♀️
Ertelerim. İlk buluşmamın izlenimi çok farklı oluyor
Böyle özgüvensizliklere gerek yok sivilce doğal bir şeydir bu yüzden buluşma ertelemem
Doğallığınızi hiç bir kadın veya erkek için ne olursa olsun bozmayın
Yok be karşımdaki hiçbir zaman o kadar değerli olmadı
Tabii canım ne diyorsunn, ufak bir göbeğim çıksa en az 1 ay ertelerimm
Erteleyebilirdim. Burdaki abazalar bi sivilce yüzündenmi ben onem vermem diyorlarda yalan hepsi
Ben böyle şeylere takmam. Yüzümde sivilce çıkmışsa bile benimle beraber takılır 😁
Sivilce yüzünden terk edecekse yanlış kişiymis zaten derim , ertelemem
A101den sivilce bantı alsın geceden sabaha kadar bekletsin. Az da makyaj yapsın tamam
Bir insan beni her halimle kabul etmeyecekse ne yapayım ben onu. Ne anlamı kaldı.
Niye erteleyeyim ki bana çok saçma geliyor seninle date ye çıkacak olan birisi sivilceni problem etmez yani öyle düşünüyorum seninle derken genelleme yapıyorum
ertelenmez. alnindaki gecici sivilce yuzunden karsi tarafta kotu izlenim uyanacaksa o is olmasin zaten
Makyajla falan kapanmayacak kadr büyükse bncede ertelemede fayda var
Makyajla kapatırım kapanmayacak haldeyse yara bandı filan yapıştırırım
Çok büyükse belkş
hayır ertelemem insanız yaii biz çok normal
Allah'tan bende çıkmıyor
ertelemem çünkü bi önemi yok
Hiç umrumda olmaz harbiden
Çok mantıklı, sivilcesiz olmalı ilk buluşma.😕
Sivilcem olmuyor shsjjs
Hayır kapatici var
Makyajla kapatsın sonra siler
Ben ertelerim cok takintiliyim
Hayır saçma olur ertelemek
Ertelerim
Hayır saçma
Ertelenir
Yok daha neler
Yaparım bu arada
Ertelemezdim
Olabilir 🤠
Ertelesin çünkü çirkindir o
Ertelemem açıkçası
Hayirr
Bu sebepten hayır
Ertelesin ilk intiba önemli 🤭
Yok be
Olabilir
Ne ertleemsi ya senn en doğal halini görsün bilsin
Evet 😂
Erteleyebilirdim. Burdaki abazalar bi sivilce yüzündenmi ben onem vermem diyorlarda yalan hepsi
Tabi ki ertelemm
Selam
Büyükse evet
Evrt
Ertelemek
Hayir
Hayır 😂
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?