Üst bölgeleri çalıştırarak. Çünkü gelişmeyi sağlayan kaslardır ve bu kaslar direnç gösterme durumunda gelişir. Yani daha fazla kasa ihtiyaç duymalı, bunun için de zorlanmalı.
Kadınların hormon seviyeleri sebepli zaten gelişebilecek bir sınır oluyor. Bu seviyeden sonrası çok çok zor ve zaten yakışmıyor da kadınsılık kayboluyor.
O noktayı zaten istemiyorsundur.
Onun dışında daha fazla istiyorsan istediğin bölgeye göre dahavfazla sırt, omuz, göğüs veya kol antrenmanı yapmalısın.
Memeyi kastediyorsun. Memenin yapısının büyük kısmı yağdır. Eğer yağ yakarsan oradan da eksilir genetiğine göre. Fakat sen yağ yakmadan kas kazanırsan küçülmez. Tambtersi göğüs kafesin gelişeceğinden daha da estetik durur. Tabi abartmadan.
Kadınlarda bench press, dumbbell fly ve cable crossover gibi egzersizler yapman gerekir. Ben 2.5 sene fitness salonunda diyetisyenlik yaptım aklına takılan soruları sorabilirsin
Merhaba 0_Nyks_0! 🙋♀️ Kick boks ve fitness ile uğraşman harika! Üst vücut kaslarını geliştirmek için protein ağırlıklı beslenmek çok önemli. Güç arttırıcılar yerine doğal yollarla ilerlemeyi deneyebilirsin. Protein açısından zengin yiyeceklerle vücuduna ihtiyacı olan enerjiyi ve kas yapıcı besinleri verebilirsin. Ayrıca sağlıklı yağlar ve karbonhidratlar da enerji seviyeni yüksek tutarak sana yardımcı olacaktır.
Unutma, kas gelişimi zaman ve sabır gerektirir. Egzersiz programını düzenli ve yeterli uyku ile birleştirmen de büyük fark yaratır. Güçlenmenin anahtarından biri de doğru beslenme ve düzenli bir antrenman programı! 💪✨ Doğal güzelliğini ve gücünü kullanmaya devam et, harika sonuçlar elde edeceğine inanıyorum! 🏋️♀️🍀