Diğer Ergenlik döneminde göğüs ve popo büyümesini artıran veya hızlandıran nedir? Ezelll16 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bazıları 14 yaşında 18 gibi göğsü var ve bazı insanların 20 yaşinda da olsa hiç göğsü yok Güncellemeler+1 yıl Tabi şimdi çok zeki varlıklar genetik dicek abi bende bilmiyorum onun haricinde? Ergenlik döneminde göğüs ve popo büyümesini artıran veya hızlandıran nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ptzkakz Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Fiziğine vücuda bağlı onu bilemeyiz ki yapısına bağlı Kız var zayıftır gögüsleri kocaman oluyor Kız var şişman gögüsleri küçük değişir 0 12 Yorumla Ezelll16 +1 yıl Evet de onu değiştiren şey nee Yorumla Ezelll16 +1 yıl İki şey var biri genetik diğeri de her şey olabilir Yorumla Ezelll16 +1 yıl Ne olabilir mesela Yorumla Ptzkakz +1 yıl Senin gögüslerin küçük mü Yorumla Ezelll16 +1 yıl Orta Yorumla Ptzkakz +1 yıl Yani 90 95 olmasını istiyorsun Yorumla Ezelll16 +1 yıl ✅ Yorumla Ptzkakz +1 yıl Yani o bedenlerde Kadınlarda şikayet ediyor neden büyükler diye sende büyümesini istiyorsun Yorumla Ptzkakz +1 yıl Yaşın 18 falandı Yorumla Ezelll16 +1 yıl Evet istiyorum Yorumla Ptzkakz +1 yıl Sizin ailede büyük gögüslü yoksa bence zor Yorumla Ptzkakz +1 yıl Gögüslerin büyümesi için kilo almalısın birde doğum yapmalısın Yorumla
Lizçakoa Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 395 cevap paylaştı. İnsanlar tabiki genetik der çünkü genetikten başka bir cevabı yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gögüsler nasil büyümek istiyorlarsa öyle büyüyorlar özel bisey yok 0 0 Yorumla
mervenuruşü Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bilmiyorum ama. benimkiler büyük oldu içinde arastirmadim 0 0 Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kilo alırsan büyür 0 13 Yorumla Ezelll16 +1 yıl Ahahaha çok zekisin çen Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Olum başka yol yok ki Yorumla Ezelll16 +1 yıl Kilo alırsam her yerim büyür kimlerle uğraşıyorum ya Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Başka yol yok hayatım anlamıyor musun Yorumla Ezelll16 +1 yıl Pekii bal kdkfkfd Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Kuzum nasıl bir şey aradığını anlamadım cidden keşke anlamış olsaydım yardımcı olurdum Yorumla Ezelll16 +1 yıl Önemli değil Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Rica ederim bulabildin mi aradığını Yorumla Ezelll16 +1 yıl Kimse bilmiyo cahiller jdjfkfjxs Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Cahil değiller başka yöntem yok. Ameliyatla silikon yaptırırsan olur ama o da çok sahte durur Yorumla Ezelll16 +1 yıl Şakasına diyom cahil Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Sensin cahil hahahah tanışalım mı Yorumla Ezelll16 +1 yıl Slikon yapmam Yorumla
Thebadguy Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Göğüs pompası denilen bişi varr 0 5 Yorumla Thebadguy +1 yıl Bir de şekillendirici tayt korse vs kullanılmalı, kadınlar su gibidir zira Yorumla Ezelll16 +1 yıl İlk defa duyuyom one Yorumla Thebadguy +1 yıl Özelden anlatabilirim Yorumla Thebadguy +1 yıl Biraz uzun anlatcam o yüzden Yorumla Thebadguy +1 yıl Göğüs ucuna koyup hava çekerek memeleri şişiriyor Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. genetik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanka annenin büyükse senindi büyür bu kadaarr 0 27 Yorumla Ezelll16 +1 yıl Valla orada olsam bi çakardım Yorumla Ezelll16 +1 yıl Genetik hariç diyom😭😭😡 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sebeeepph🙄🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka tek şeyi bu ve kilo işte başka yok kii Yorumla Ezelll16 +1 yıl Peki💋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genetikte mi küçük kankss Yorumla Ezelll16 +1 yıl Ödlflgöcw Yorumla Ezelll16 +1 yıl Hayır yaşım küçük de sanırım acele ediyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Ezelll16 +1 yıl boş ver 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Annenin ki kadar olsun ister misin😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylesenee kankk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pşşttt Yorumla Ezelll16 +1 yıl KRLFOVIVKKCKF HALA BEKLİYO Yorumla Ezelll16 +1 yıl Annemin ki gibi istemem sarkık ya yaşından dolayı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hhaha merak ettim ondan kankk bjsösj kaç yaşında ki annennn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa yaazsaannaa Yorumla Ezelll16 +1 yıl Annemi napcan dmcnbkvk Yorumla Ezelll16 +1 yıl 39 Yorumla Ezelll16 +1 yıl Dm gel dicemde çok ödevim var sonra jfhfjjcckfj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aç dm nii bii bzsçv Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kilolu diye mi sarkık büyük diye miii szbscöö Yorumla Ezelll16 +1 yıl Mesaj atsana Yorumla Ezelll16 +1 yıl Ya da hesabının adını yaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tkp attmm Yorumla Ezelll16 +1 yıl Bir sürü takip varr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktmmyazz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hormon 0 8 Yorumla Ezelll16 +1 yıl Ne hormonu hangisi Cevap sahibi +1 yıl Östrojen Ezelll16 +1 yıl O hormon nasıl artar Ezelll16 +1 yıl Cinsellik yaşamadan Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka Ezelll16 +1 yıl Ne ne alaka Ezelll16 +1 yıl Östrojenle büyür dedin bende nasıl artar diyorum? Cevap sahibi +1 yıl Parayla alıcaksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Fiziğine vücuda bağlı onu bilemeyiz ki yapısına bağlı Kız var zayıftır gögüsleri kocaman oluyor Kız var şişman gögüsleri küçük değişir
Evet de onu değiştiren şey nee
İki şey var biri genetik diğeri de her şey olabilir
Ne olabilir mesela
Senin gögüslerin küçük mü
Orta
Yani 90 95 olmasını istiyorsun
✅
Yani o bedenlerde Kadınlarda şikayet ediyor neden büyükler diye sende büyümesini istiyorsun
Yaşın 18 falandı
Evet istiyorum
Sizin ailede büyük gögüslü yoksa bence zor
Gögüslerin büyümesi için kilo almalısın birde doğum yapmalısın
İnsanlar tabiki genetik der çünkü genetikten başka bir cevabı yok.
😂tarlaya ek bolbol sula karpuz gibi olurlar
Gögüsler nasil büyümek istiyorlarsa öyle büyüyorlar özel bisey yok
Bilmiyorum ama. benimkiler büyük oldu içinde arastirmadim
Kilo alırsan büyür
Ahahaha çok zekisin çen
Olum başka yol yok ki
Kilo alırsam her yerim büyür kimlerle uğraşıyorum ya
Başka yol yok hayatım anlamıyor musun
Pekii bal kdkfkfd
Kuzum nasıl bir şey aradığını anlamadım cidden keşke anlamış olsaydım yardımcı olurdum
Önemli değil
Rica ederim bulabildin mi aradığını
Kimse bilmiyo cahiller jdjfkfjxs
Cahil değiller başka yöntem yok. Ameliyatla silikon yaptırırsan olur ama o da çok sahte durur
Şakasına diyom cahil
Sensin cahil hahahah tanışalım mı
Slikon yapmam
Göğüs pompası denilen bişi varr
Bir de şekillendirici tayt korse vs kullanılmalı, kadınlar su gibidir zira
İlk defa duyuyom one
Özelden anlatabilirim
Biraz uzun anlatcam o yüzden
Göğüs ucuna koyup hava çekerek memeleri şişiriyor
genetik
Böyle bir şey mümkün mü gerçekten ya
Kanka annenin büyükse senindi büyür bu kadaarr
Valla orada olsam bi çakardım
Genetik hariç diyom😭😭😡
Sebeeepph🙄🙄
Kanka tek şeyi bu ve kilo işte başka yok kii
Peki💋
Genetikte mi küçük kankss
Ödlflgöcw
Hayır yaşım küçük de sanırım acele ediyom
Kaç yaşındasın
boş ver 😊
Annenin ki kadar olsun ister misin😅😅
Söylesenee kankk
Pşşttt
KRLFOVIVKKCKF HALA BEKLİYO
Annemin ki gibi istemem sarkık ya yaşından dolayı
Hhaha merak ettim ondan kankk bjsösj kaç yaşında ki annennn
Yaa yaazsaannaa
Annemi napcan dmcnbkvk
39
Dm gel dicemde çok ödevim var sonra jfhfjjcckfj
Aç dm nii bii bzsçv
Kilolu diye mi sarkık büyük diye miii szbscöö
Mesaj atsana
Ya da hesabının adını yaz
Tkp attmm
Bir sürü takip varr
Çıktmmyazz
kaç bedenlerki
Hormon
Ne hormonu hangisi
Östrojen
O hormon nasıl artar
Cinsellik yaşamadan
Ne alaka
Ne ne alaka
Östrojenle büyür dedin bende nasıl artar diyorum?
Parayla alıcaksın