• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Sizce erkekte 167 boy kısa mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
33
Yapay Zekaya Sor

Benim boyum da 167 erkek arkadaşımın biraz daha uzun olmasını istiyorum ve ayrılmayı düşünüyorum sizce bu normal mi?

Sizce erkekte 167 boy kısa mı?
Ayrılık Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Kashtira
    Kashtira Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Bu kişinin bakış açısına ve yumurtalıklarının gramajına göre değişir. Kısa da denebilir uzun da denebilir. Ama kesinlikle ayrılmalısın. Hiçbir erkek kendisini yerden yüksekliğinden dolayı terk etmeyi düşünen ve bunu umuma açık yerlerde anket malzemesi hâline getiren bir kadınla beraber olmak istemez emin ol. Şu an o çocuğun seninle olmasının tek sebebi seni tam olarak bilmiyor olması.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• ErenEngin22
    ErenEngin22 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı.

Dış görünüşe boy oranına veya herhangi fiziksel özelliğe fazla takılmamak gerek aslında ben babamla aynı orana sahibim 1.72 1.73 falanlarda işte ama dış görünüşle boyla fiziksel özellikle maalesef adam olunmuyor karakteri önemli işi maddi durumu kendini kültürel anlamda geliştirmiş biri de olmalı diğer unsurlar o kadar da asıl önemli değil bunlar zaten karın doyurmuyor insan böyle şeylere takılmadığı mantıklı davrandığı zaman bazı şeyleri kazanacak yoksa bir cacık olmaz

0
    1 Yorumla
    • Nâmecnun
      Nâmecnun
      1 yıl

Bir yere kadar haklısın da bir insan kısa kilolu çirkin olunca karakteri düzgün olacak diye bir şey yok ki karakter insanın içinde , büyük bir kumar aslında ve karakterinden emin olamadığın bir insanın bir de dış görünüşünü beğenmiyorsan ohoo olmaz zaten bu iş ayrıca bir insanın uzun , yakışıklı olması karaktersiz olacaği anlamına gelmez

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Evet kısa 167 erkek için çok kısa.

3
    1 Yorumla
    • NickBırakmadınız
      NickBırakmadınız
      1 yıl

Ortalama boy 1.73

Yorumla
  • Bahtıgüzel00
    Bahtıgüzel00 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 110
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 485 cevap paylaştı.

Evet elbette kısa

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ne-She
Ne-She Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Merhaba! 💃 İnsan ilişkileri her zaman karmaşık ve kişisel tercihlere bağlıdır. İnsanlar, partnerlerinde farklı özelliklere önem verebilirler. Senin için önemli olan şey, partnerinle nasıl hissettiğindir. Eğer erkek arkadaşınla iyi hissediyor, onunla mutlu oluyorsan, boy konusu çok da önemli olmayabilir. Önemli olan birbirinize nasıl destek olduğunuz ve uyumu sağladığınızdır. Ancak, eğer fiziksel çekimin seni gerçekten etkilediğini düşünüyorsan, bu durumu açık bir şekilde onunla konuşman, ilişkinizin geleceği için daha sağlıklı olabilir. En önemlisi senin ne istediğin ve nasıl hissettiğin! İç sesini dinle, senin için doğru olanı yap! 💖✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

80

Cevap

61

Cevap

• BuzPüskürtenEjder
    BuzPüskürtenEjder Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Boyu senle sevgili olmadan önce 190dı da sevgililikten sonra mı 167 oldu? Hem düzgün insan arıyorsunuz, hem karaktersizce yaklaşıyorsunuz, hem karaktersiz erkeği sevip size prenses gibi baksın istiyorsunuz, şu rüyadan uyanın artık. Boyu 167 diye biriyle sevgilili olmamakta sıkıntı yok, sevgili olduktan sonra 167 diye ayrılmak aptallıktır...

11
    3 Yorumla
    • Katikatur
      Katikatur
      1 yıl

En mantıklı yorum

Yorumla
    • BuzPüskürtenEjder
      BuzPüskürtenEjder
      1 yıl

Teşekkürler abla

Yorumla
    • Saturn2
      Saturn2
      1 yıl

İmza kaşe 💯

Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı.

yani aslında ne acıdan degerlendircez ona göre. toplumsal olarak erkek boyu 1.7 altı hafif kısa diye algılanır. ama bu algı. bu adam basketci ise kısa. ama o boyda basketci bile var yani düşünün. kimi sporlar sırıkla atlama ıcın de sanırım uzun boy istiyordu kısa. mankenlik icinde orada benim boy bile yetmiyo cok kısa.

kızlarda bu boy takıntısını cidden anlamyıorum. erkekler güzellğe bakyıorlar diye kızarsınız bi de. işte biz sadece bi delikmiyiz et parcasımıyız biz güzel olma dürtüsünden omrrumuz boyunca kurtulamıcakmıyız. hep toplum baskısı.

neyse elemandan ayrıl belliki kafana takılmıs. ben olsam ayrılmazdım. sana önerim bi bahane uydur eleman üzülür yazıktır. hem cocugun boyunu gormedin mi evet derken zamanında. bu da sana ayıp. baskan boyu kısadır nayn dersin. sonradan uzucak hali yok ya.

0
    0 Yorumla
  • hiddenwords
    hiddenwords Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Sen boya ne bakıyorsun. İnsanligina bak karakterine bak. boyunun uzun olup olmaması ayrılmaya sebep olamaz bu nasıl saçma bir düşünce. hele bir bak huyu suyu kafana yatıyorsa kafa dengi ise görüşürsün sevgili olursun gerekirse evlenirsin. boy ile adam mı seçilir

4
    0 Yorumla
  • Hayatgibibirsey
    Hayatgibibirsey Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Bir arkadaşım vardı 172 idi eşi de aynı boydaydı. Kadın ve erkek yan yana gelince nedense erkekle eşit olsalar bile erkek daha uzun gibi duruyur. Ben olsan boy yüzünden ayrılmam. Eşim benden kısa olsaydı da onunla evlenirdim diye düşünüyorum ☺️

2
    6 Yorumla
    • alper9373
      alper9373
      1 yıl

Peki boyu boyuna huyu huyuna nedemek

Yorumla
    • Hayatgibibirsey
      Hayatgibibirsey
      1 yıl

@alper9373 oradaki boy lafın gelişi 🙃

Yorumla
    • alper9373
      alper9373
      1 yıl

Aslında demek istediğim şu onunla ayrılmazdım dersen bu komik olur zaten boy senin için sorun olsa zaten onunla birliktelik olmaz evlenmen sevgili olman bu tür şeyleri açtığını gösterir zaten ama ilk başta bu bir kriter sen de biliyorsun yoksa insanın boyu sonradan kısalmıyor ki 😅😅😅

Yorumla
    • alper9373
      alper9373
      1 yıl

Rica atsam beni ekleyip mesaj atarmisin tşkler 🙏🙏🙏🙏💐

Yorumla
    • Hayatgibibirsey
      Hayatgibibirsey
      1 yıl

@alper9373 var çevremde eşinden kısa olan erkekler. Gayette olabilir. Evet eşim benden uzundu ama benimle aynı ya da iki üç cm kısa da olsa aynı adamla evlenirdim.

Yorumla
    • Btk484848
      Btk484848
      1 yıl

Eşin senden kısa olsaydı nah evlenirdin

Yorumla
  • ariariel
    ariariel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Bu kadınlarımız çok tatlı ve erkeklerin anlamayışı beni hepgüldürüyor. maalesef biz kadınlar için (görünüş önemli diyen kadınlar dahil) biriyle aramıza bir şekilde aşk girdiyse bırakın kısayı uzunu dünyanın en çirkin herifini koyun onu bile şaha çıkarırız yok şöyle yakışıklı böyle karizmatik diye. Erkeklerdeki gibi görünüm açısından o kadar da kafayi bozmuş değiliz iyi bir şey mi kötü mü siz karar verin

1
    14 Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Yok sizde bozmuşsunuz 160 bir erkek olarak söylüyorum

Yorumla
    • Btk484848
      Btk484848
      1 yıl

Tip yerine boya bakmanız dış görünüşe bakmadığınız anlamına gelmiyor çirkin adamlarla boyu uzun diye çıkıyorsunuz

Yorumla
    • ariariel
      ariariel
      1 yıl

@Btk484848 bi adamın tipini zaten yüzde çoğunluk oranında boyu oluşturur bence zaten.. ama demek istedigim şu ki bir adamı gerçekten sevmiyorsa ya da saygı duymuyorsa bir kadın, isterse hayalini kurduğu yakışıklılıkta olsun yine hayatına tam anlamıyla kabul edemez

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

İstediği kadar karakterli olsun kısaysa %98 i kabul etmez kızların saygıda duymaz

Yorumla
    • ariariel
      ariariel
      1 yıl

@Adinisenkoy43 biraz özgüvenli ol yaptığın iki yorumdan sadece fark ediyorum ne kadar farklı bir bakış açıda olduğunuzu. Ben bir bireyin kendisini karşı cinse sürekli beğendirmek istemesini veya yaşadığı birkaç deneyim yüzünden umudunu kesmesini özgüvensizlik olarak görüyorum. İnsan olarak kendimizi geliştirirsek doğru yolda zaten doğru insanlar bizi bulur. Hayat o kadar da görüntüden ibaret değil

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Benim sevgilim var zaten %98 dedim sadece kızlarda değil dışın çok kötüyse herkes böcek gibi davranır

Yorumla
    • ariariel
      ariariel
      1 yıl

@Adinisenkoy43 anladim. biraz o açıdan da bakmaya çalıştığımda haklı olabilirsiniz bazen insanlar korkunç olabiliyor en basit örneği bir hamam böceğinden nefret edip uğur böceklerini sevmek, güzel ve çirkin kavramları hayatımızın her alanına yerleştirilmiş zehir gibi

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Öyle zaten sen farketmedende gerçekten dışı kötü olan diyelim 160 ince sesli biriyle konusurken benim gibi 190 yakışıklı biriyle konuşurkenki mimikler bile çok farklı oluyor bilinçaltı işte

Yorumla
    • ariariel
      ariariel
      1 yıl

@Adinisenkoy43 bu doğru ama uzun vadede gerçek karakter yüzüstüne çıkıyor ve diğer şeylerin pek bir önemi kalmıyor

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Zorbalara aşık olan insanlar gördüm kalıyor be maalesef ☹️ keşke kalmıyor olsaydı

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Her yerde gözlemleyebilirsin görünüşün önemini

Yorumla
    • ariariel
      ariariel
      1 yıl

@Adinisenkoy43 zorbalara aşık dediğiniz kesim ergen kızlar mı oluyor? Çünkü mental olarak sağlıklı bir kadının böyle kişilerle işi olmaz

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Lise zamanı ergenlik sanırım

Yorumla
    • Btk484848
      Btk484848
      1 yıl

@ariariel kısa boylu karakterine bakmadan direkt red ediyorsunuz zaten ne anlatıyon sen

Yorumla
  • Uğur2628
    Uğur2628 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Ne alakası var ne biçim insansın boyu kısa diye satıyomusun kişileri hem biraz kısa yani çokta değil kör topal biri olmadıkça bunların önemi yok veya çok çirkin biri değilse emin olki fiziksel özelliklerden çok çok çok çok kişilik yapısı önemli iyi bi insanmı yapmayın böyle ya sen bulmuşsun bunuyosun resmen

0
    3 Yorumla
    • ooozzzgggeee
      ooozzzgggeee
      1 yıl

Kör topal insan degilmi sevilmeye hakkı yokmu demek istiyorsun yani

Yorumla
    • Uğur2628
      Uğur2628
      1 yıl

@ooozzzgggeee ne alaka sevilmeye hakkı varda arkadaş olayı fiziksele boya bağlamış bende yani kör topal olmadıktan sonra bi sorun değil demek istedim kör topal olması bi sorun aslında yani burdan yazmak kolay git kör topal biriylen evlen ozaman evlenebiliyonmu onlarında sevilmeye tabi hakları varda bu demek istediğim konu farklı sen anlamamışsın

Yorumla
    • Uğur2628
      Uğur2628
      1 yıl

Noldu cevap yok😄

Yorumla
  • Eirenee1
    Eirenee1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı.

İnanır mısın çok saçma şeylere takılıyorsunuz. Aynı boydasınız işte adam senden kısa da değil. Madem takıntılısın en başta boyunu öğrendiğinde konuşmayı kesip hiç sevgililik olaylarına girmeyecektin.

Sana değer verip seviyorsa kıymetini bilmelisin. Zira gün gelir devran döner onu çok ararsın.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

İnsanların böyle yargılanmasına üzülüyorum. Sonuçta sen doğuştan bazı şeylerin farklı doguyorsun.

Galiba birini olduğu şekliyle kabul edebilmek için tamamen arınmış bir egoya sahip olmamız gerekiyor. Bu da uzun süren bir şey. Bunu göze alanlar galiba daha güzel ilişkiler kuruyorlar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Boy uzunluğu karın doyurmuyor maalesef boy para getirmiyor her şeyin en mükemmelini isteyen sizsiniz kızlar biz erkekler seçici değiliz başka ülkelerde çok bile normal kısa erkekle uzun kız ilişkileri bile var ama bizim milletimiz değer bilmiyor deprem, savaş , cinayetler ne varsa hak ediyoruz o yüzden bunları

1
    0 Yorumla
  • renas63
    renas63 Takip Et
    Master Yaş: 45
    1 yıl

zaten boya posa bakın siz karakter kişilik adamlık kültür yaşadığı hayat yetiştirildiği tarzla filan ilgilenmeyin çünkü bir ilişkide en önemli şey boydur boy 167 nin üstündeyse her şey mükemmel demektir ha bu arada üstüme alındığımdan yazmadım ha çok şükür benim boyum 186 ama yazıkkı bir boya takılmış adamın başka hiç bir şeyine önem vermiyorsun belkide o kişi seni mutlu edebilecek tek kişidir birde böyle düşün

1
    5 Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Tüm kızlar boya bakıyor abi yorumlara bak 165 sevgilisi eşi olanlar bile eksiklik olarak görüyor bunu

Yorumla
    • nicksiiisiiz
      nicksiiisiiz
      1 yıl

@Adinisenkoy43 senin sevgilin oldu sonucta demek ki bakmiyorlar

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

@nicksiiisiiz ya tamamda genel olarak bakıyorlar o zaman ben fakirim parayada bakmıyorlar ben ince sesliyim sesede bakmıyorlar

Yorumla
    • renas63
      renas63
      1 yıl

@Adinisenkoy43 valla kardeşim bana çok. saçma geliyor bu tarz şeyler

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Abi valla git yorumlara bak saçma gelmesi bir şeyi değiştirmez boyun kaç bilmiyorum ama bacaklardan bi 20 cm kıssak sana hayatımın aşkı diyenler böcek gibi davranırlardı

Yorumla
  • Beyzanur_85
    Beyzanur_85 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Boyunun 167 olduğunu bile bile sevgili oluyorsan, ayrılma sebebin boy değildir. Sonra da başlarsınız ”seven yok, iyi insan kalmamış” demeye...

5
    2 Yorumla
    • gökahmetoğlu07
      gökahmetoğlu07
      1 yıl

ağzına sağlık

Yorumla
    • Ayşegül_yıldız
      Ayşegül_yıldız
      1 yıl

Çok iyi dedin

Yorumla
  • Ergun7741
    Ergun7741 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 87%
    1 yıl

Boy yüzünden ayrılmayı düşünüp bu soruyu soruyosan zaten Allah o adama yardım etsin gerçekten sevmemişsin. Ayrıl gitsin adam da gerçekten seven birini bulur belki hakkına girme

2
    0 Yorumla
  • Serenityyy1
    Serenityyy1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Ya sırf boyu için ayrılmayı düşünmek ne o erkek iyi biriyse seni gerçekten seviyorsa ilgi gösteriyorsa sebep boy olmamalı madem boya takıntılıydın baştan çocukla sevgili olmasaydın vicdanınız yok...

0
    0 Yorumla
  • Hanzade123r
    Hanzade123r Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    1 yıl

Kız kardeşimin nişanlısı vardi 180 boyu vardi kerdesimi hirpaladi dövdü, ayrıldı en sonunda. Şimdi başkasıyla nişanlandı boyu 165 falandır ama el üzerinde tutar eniştem şu an çok mutlu o da ilk zamanlar terettut etmişti istemedi boyu kısa diye ama şu an çok mutlu. Böyle bir zamanda en önemli şey merhametli bir kalp dış görünüş hiç önemli değil

1
    5 Yorumla
    • Btk484848
      Btk484848
      1 yıl

165 olan adama üzüldüm 180 elemanın artığı başına kalmış

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

@Btk484848 bende üzüldüm bunları gördükçe midem bulanıyor öyle bir konuşuyorlar ki kısa boy eksiklik gibi

Yorumla
    • Btk484848
      Btk484848
      1 yıl

@Adinisenkoy43 Kısa boyluları asla gerçekten sevmiyorlar uzun birinden darbe alınca kısaları yara bandı olarak görüyorlar ve iyileşince kısaları bırakıp uzunlara geri dönüyorlar kısa erkek bir kadınla sevgili olsa da aslında o kızın sevgilisi değil yara bandı oluyor

Yorumla
    • Hanzade123r
      Hanzade123r
      1 yıl

Siz ma l falan misiniz burada hakaret içerikli ne var anlamadım sanırım sizlerde kısa boylusunuz ve çok darbe yemişsiniz ben boy konusunda bir şey söylemedim daha da önemi olmadığına vurduğu yaptım. Ayrıca artik anandır karındır senin şerefsize bak ya

Yorumla
    • Btk484848
      Btk484848
      1 yıl

Kısa boylu olarak darbe yemişsek boy nasıl önemli olmuyor? Gayet de artık o kız 1.80 biri kullanmış dövmüş atmış sonra 1.65 in birine kakalamış kendini

Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı.

Iyi de bir kere beraber olmuşsunuz. Neden sonradan rahatsız oldun? Başka bir şey mi oldu? Başka bir sorun yoksa bence sırf boydan dolayı ayrılma..

1
    1 Yorumla
    • alper9373
      alper9373
      1 yıl

Bu olmadı

Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 905 cevap paylaştı.

Yani çok kısa değil, ama bunun için ayrılacaksan saçma olur önemli olan birbirini seviyor musunuz o önemli. Tabi senin tercihin.

2
    0 Yorumla
  • Mariaariel
    Mariaariel Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Boya goremi karar veriyorsun bir adamla olmaya ayrilmaya? Madem boyle dusunuyordun neden birliktesin en basindan. Ve kesinlikle ayril yazik ona cunku

0
    0 Yorumla
  • Peripellonis
    Peripellonis Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Aşk rakamlara sayılara bakmaz. Çoğu erkek 5 cm falan fazla söylüyor zaten 😂 dışardaki 172'yimler çoğu 167 dünyanın sonu mu hayır, başka şeyler önemli zeka gibi aura gibi

0
    8 Yorumla
    • alper9373
      alper9373
      1 yıl

Ya görünüş önemli ama

Yorumla
    • Peripellonis
      Peripellonis
      1 yıl

Elbette adam çok tatlı gülüyor diyelim mesela bana cm'lerinden 😂

Yorumla
    • Peripellonis
      Peripellonis
      1 yıl

Bana ne**

Yorumla
    • alper9373
      alper9373
      1 yıl

Boyunu boyuna huyu huyuna boş laf öylemi

Yorumla
    • Peripellonis
      Peripellonis
      1 yıl

Hani bir yerden alan Mevla başka bir yere verir 😂😂

Yorumla
    • alper9373
      alper9373
      1 yıl

Kısacası illa köpek olacak diyorsanız sadakati öğrenin havlamayi değil

Yorumla
    • alper9373
      alper9373
      1 yıl

Alakayı sorma onu bende anlamadım 😅😅😅😅

Yorumla
    • alper9373
      alper9373
      1 yıl

Bişey sormak istiyorum

Yorumla
  • Moon-girl
    Moon-girl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 97%
    1 yıl

Sırf kısa diye ayrılmak mı? Nesini sevdin o zaman niye şimdiye kadar beraber oldun? Boyunu sevmediğin belli

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 754 cevap paylaştı.

Kafa uyumun var mı, sana değer veriyor mu bu da önemli evet fiziksel çekim önemli. ama değer gormezsen ne olacak 190 adamdan..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Normal canım

Senin tercihin

Ama kırmadan ve yüzüne vurmadan ayrılmak daha doğru olur

1
    0 Yorumla
  • Mario45
    Mario45 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 95%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 989 cevap paylaştı.

Takıntı haline getirmeyin bence, boy kısa diye ayrılmak çok saçma. Boy ortalaması 175 olan ülkede normal.

0
    0 Yorumla
  • KennethDT
    KennethDT Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 98%
    1 yıl

180 ve üzeri hemcinslerim tehlikedesiniz. Piyango size vurabilir. Bugün boyu dert eden yarın kaşı gözü dert eder.

0
    0 Yorumla
  • Akinqq
    Akinqq Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Boyla seviyorsan 175 i bulsan 180 neden değil diye için içini yer, sebebin ayrılmak için saçma bir sebep

0
    0 Yorumla
  • SülfürükAsit
    SülfürükAsit Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Kaş burun desen çözümü var da boy çözümü yok. Topuklu ayakkabı giymeyi teklif edebilirsin en fazla 😀

0
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.

Sen kafaya koymuşsun zaten ayrıl boy için sevgilimi terk edilir kalbi nasıl kalbi dışını boyunu bırak aşkın sevginin hakkını veriyormu

0
    0 Yorumla
  • Birisi_22
    Birisi_22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Evet kısa tercih etmiyorsan keşke başta söyleseydin

Geç de olsa en azından şimdi söyle ve ayrıl o zaman

0
    0 Yorumla
  • Nâmecnun
    Nâmecnun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Kısa ama madem boyuna takacakt8n baştan neden okeyledin bı garipsiniz yoksa gözüne yeni birini mi kestirdin

0
    0 Yorumla
  • Pesimizm
    Pesimizm Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 55%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Geçin bu işleri geçin! 1.66 boyundaki malum futbolcunun yanında taş gibi hatun var. Eee hani 1.80 altı erkekten sayılmıyordu:))

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bence de ayrıl. Hiçbir erkek, sırf boyunu beğenmedi diye kendisini terk etmeyi düşünen bir kızı hak etmez... Ayrıl ve kurtulsun senden.

3
    0 Yorumla
  • duygusalkaktus
    duygusalkaktus Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 92%
    1 yıl

Ben 1.66 yım bi ara 1.67 bi flörtüm olmuştu cidden kısa kalıyor ama seviyorsan sorun yok gibi🌚

1
    1 Yorumla
    • Btk484848
      Btk484848
      1 yıl

Kısa diye yol verdin değil mi

Yorumla
  • Sisifoss_
    Sisifoss_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Yaniii biraz kısa ama seviyorsan bunun bir önemi yok bence

1
    3 Yorumla
    • Üniformalıı
      Üniformalıı
      1 yıl

185 nasıl

Yorumla
    • Sisifoss_
      Sisifoss_
      1 yıl

@Üniformalıı iyi gibi 🫡

Yorumla
    • Üniformalıı
      Üniformalıı
      1 yıl

🫡

Yorumla
  • Shwkzbiwsn
    Shwkzbiwsn Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Evet kısa ama bu sebeple ayrılınmaz başta boyunu görmeden mi sevgili oldun sanki

1
    0 Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 558 cevap paylaştı.

Kalbe değilde boya takan varsa gitsin ilk önce kendine baksın kimse kimseyi yargılayamaz.

1
    0 Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı.

Boyunu daha önce biliyordun. Ümit verip üzmeseydin keşke...

1
    0 Yorumla
  • Belayımdiyorum
    Belayımdiyorum Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

e kısa tabiiki :D uzun boylu bir kadın olarak uzun diyemem.

1
    0 Yorumla
  • İstavritliAşure
    İstavritliAşure Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 99%
    1 yıl

Sadece boyu yüzünden ayrılırsan yanlış yaparsın bu yanlış kendine döner

0
    0 Yorumla
  • pembeboyalıodam
    pembeboyalıodam Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Kısa boylu beyler daha babyface oluyor bence, mesele daniel radcliffe, normal bir boy

0
    0 Yorumla
  • Onlygirl_
    Onlygirl_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 67%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 731 cevap paylaştı.

Senin boyun da çok uzun değilse sıkıntı olmaz

0
    0 Yorumla
  • pinkpeonyyy
    pinkpeonyyy Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Beğenmiyosan boşa çıkma onun da nasibini kapama kendisini seven biriyle olsun o da

0
    0 Yorumla
  • bayanagresif99
    bayanagresif99 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 597 cevap paylaştı.

İlk başta neden kabul ettin, aynısını başkası sana yapsaydı ne hissederdin

0
    0 Yorumla
  • yeterhayeterhayat
    yeterhayeterhayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 67%
    1 yıl

Benim boyum da 1.67 hiç bir zaman sorun yaşamadım.

0
    0 Yorumla
  • MUSTAFA0227
    MUSTAFA0227 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Erkeğin boyunu bu kadar takıntı haline getirdiğine göre senin boyun 1.80 vardır herhalde?

0
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Maalesef kısa... Ama sen niye bir anda bırakmak istedin?

0
    0 Yorumla
  • Dearhead
    Dearhead Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Genelde evet 1,70 aşağısı kısa. 1,70 ve 1,75 arası orta / 1,75'in üstü uzun olabilir

0
    0 Yorumla
  • yaso_sD
    yaso_sD Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

kısa ama ayrılmak için geçerli bi sebeb değil

0
    0 Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Evet kısa kalıyor ama senin de kısa o kadar uzun değilsin.

0
    0 Yorumla
  • Ceren347
    Ceren347 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    1 yıl

Sevgili ya da erkek arkadaşın olunca mı boyu aklına geldi... ne ayaksın. Sende 167 boy varda ne işe yarıyor... yazdıklarından belli sende olan tek şey boy... o da olmayan boy uzunluğun üstüne kendini 2 metre zannediyon heralde

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

1.72 boyundayım aynı boydaysak olur fakat bende kısa olursa o kötü hissetmeye çekse sorun yok😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Kısa biraz ama boya bu kadar takmayın kiloya takın. Boy idare edilir de ya kilo🤮

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Boyunu sevgili olduktan sonra mı öğrendin? Hiç sevgili olmasaydın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Gorecelidir Zengin olup olmadigina gore degisir 😉

0
    0 Yorumla
  • bengisu2626
    bengisu2626 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    1 yıl

bence gayet iyi, ama bu bir tercih. ben 182 boyundayım ve kendimden kısa. benim lider olduğum bir ilişki isterim. bu yüzden bana uygun.

0
    3 Yorumla
    • thebarish
      thebarish
      1 yıl

Beni takip eder misiniz?

Yorumla
    • bengisu2626
      bengisu2626
      1 yıl

@thebarish ettim

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Abla boyla lider olmanın ne alakası var 160 ım bende

Yorumla
  • liilly101
    liilly101 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    1 yıl

bence normal değil onu gerçekten sevmemişsin. o yüzden ayrıl. gerçekten seven boya bakmaz

1
    0 Yorumla
  • Cedricsizchenn98
    Cedricsizchenn98 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl

175 olan bana göre cüce gibi

1
    0 Yorumla
  • SilverBlooming u
    SilverBlooming Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.

Evet kısa

1
    0 Yorumla
  • XG10AV
    XG10AV Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Ortalamanın bile altında.

1
    0 Yorumla
  • xliliii3
    xliliii3 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Aşko seviyosan anlaşıyosan boyun ne önemi var insanlara takılmayın bu kadar

0
    0 Yorumla
  • vinatiaa
    vinatiaa Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

Kısa 78 bile kısa ama tr boy ortalaması baya duşük o nedenle 78 ideal

0
    1 Yorumla
    • Btk484848
      Btk484848
      1 yıl

178 boy neye göre kısa oluyor bunu kanıtlayan bilimsel bir şey var mı

Yorumla
  • Mary07
    Mary07 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    1 yıl

Boyunu görmeden mi ilişkiye başladınız anlamadım ki..

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Sizce erkekte 167 boy kısa mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekte 167 boy sizce çok mu kısa? 149 cevap verildi
Sizce erkekte 177 boy kısa mı? 18 cevap verildi
Sizce erkekte 180 boy kısa mıdır? 6 cevap verildi
167 boy erkek için çok mu kısa sizce? 12 cevap verildi
Erkekte 178 boy kısa mı sizce? 8 cevap verildi
Erkekte 178 boy kısa mı sizce? Durust olun? 41 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Anatomik bilginiz var mı?
  • Dünya kupasını takip edecek misiniz?
  • Tığ işi sever misiniz?
  • Kadından şoför olur mu?
  • Örgü battaneyileri beğeniyor musunuz?
  • Çöpe attığınız makyaj malzemeleri var mı?
  • Bu estetiğe 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?
  • Sizce sürgülü kapı kullanışlı mı?
  • Sizce bu fondöten binlerce liralık fondötenlere taş mı çıkarır?
  • Fiat Egea Nasıl araba sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨