+1 yılsen 159 muşsun yani aranızda 8 cm var
ERKEKLER İÇİN
165 ve altı: çok kısa cüce
165-170: kısa
170-175: ortalamadan kısa
175-180: ortalama
180-185: ortalamadan uzun
185-190: uzun
190 üstü: gereksiz uzun (en büyük abim kendisi 194 müydü 196 mıydı neydi adam kapıdan geçemiyo)
KADINLAR İÇİN
150 den altı: cüce
150-155 çok kısa
155-160: kısa
160-165: ortalama (minyon) (ideal)
165-170: ortalamadan uzun
170-175- uzun
175-180: çok uzun
180 üstü: gereksiz uzun (komşumun kızı ve amcamın karısı Allahtan amcam da kızın kocası da 190 yoksa çok abes bir görüntü olacaktı)02 Yorumla- +1 yıl
160-65'e ideal demişsin, 168 boyundaki ben bunu begenmedim 🥲
- +1 yıl
@Zat-ı_Şahane_ o da olur ben o kısmı tercihen yazdım sınır 1.70
En İyi Cevaplar
uzun olduğuna inandırmak için sorduğuna göre bu soruyu bi sıkıntı var demektir değil miii :DD ama bak kuşum böyle şeylere takılma boyu tipi saçı cartu curtu geçici şeyler önemli olan aklının çalışması ve sana olan saygısı, merhameti. sevgi de demiyorum farkındaysan çünkü zamanla tükenebilen bir şeydir sevgi.
32 Yorumla
+1 yılKızın boyuna göre değişir. Ben 1.77yim benim için imkansız ama 1.50-1.55 boyu olan kız için neden olmasın?
08 Yorumla
Soran+1 yıl158 ben
- +1 yıl
1.57 erkek tanıdığım var eşi 1.80
- +1 yıl
@Spiderlord napayım? Ben istemem
- +1 yıl
Senin istemenle olmuyor işte.
Ben çok beni istemeyen si.. im
Sen kimsinki fikir belirtiyorsun.
- +1 yıl
@Spiderlord sen kimsin ki gelip benim görüşümün altında böyle hadsizlik yapabiliyorsun? Ortalıkta cüce gibi gezdiğin belli de bu kadar ağlamana gerek yok
- +1 yıl
@kyrat 1.80
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadının boyu kaç 155 falan mı.. eğer o boyda olacaksa ultra yakışıklı olması lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 158 o da 166 ya da 67 falan
Cevap sahibi+1 yılİdare eder o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani maalesef söylüyorum ki o kadar da uzun değil benden kısa mesela ben 1.73’üm
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 509 cevap paylaştı. Sana sevgi ve değer veriyorsa 190 boyundan daha iyidir ve çekicidir
18 Yorumla
Soran+1 yılBeni üzmeye kıyamıyor bile çok naif bir insan 😍
Soran+1 yılHakkediyor bunu gerçekten🥰 teşekkür ederim
- +1 yıl
Evet çok sev ama tamamen güvenme. Bu naiflik yıllarca da sürer. Yıllarca da seni seviyor gibi davranabilir ama en büyük kazık beklemediğin insanlardan gelir. Yıkılırsın. Bunu da çok iyi düşün ve aklında kalsın hep. "Ama benim sevgilim, bizim sevgimiz farklı olur" deme. Sırtını yasla ama düşmeye hazır vaziyette yasla.
Soran+1 yılNe güzel demişsin daha 1 buçuk ay önce eski ayrılık yaşadım hayatıma öyle bir geldi ki bu insan daha da üzülmek ne demek görmüyorum onun varlığı heyecanlandırıyor onun bana bir yazması Beni mutlu ediyor asla kırmak incitmek istemiyor çok da belli ediyor çok Tatlı ne bileyim bir buçuk ay sonra yeni bir ilişki çok mu erken korkuyorum da
- +1 yıl
Evet çok erken bana göre hem de öyle bir denetimden sonra. Ama şansına doğru biri denk geldiyse ve kalbinde kelebekler uçuşuyor ve acın yoksa sevindim adına. Çok mutlu ol. ❤️
- +1 yıl
Denetim değil deneyim 😂 başlıcam klavyeye
Yahu bu yüzden ayrilma sakin yapma öyle
seviyorsan olduğu gibi kabul etmelisin çok takintili yaptin herkes uzun mu kisa mi yazar eder kendi fikrini söyler evet ama bu yüzden bence ayrilma sevgi varsa20 Yorumla
+1 yılBoy takintisindan artık vazgeçin ya. Şu durum ne zaman normallesecek acaba... Mesele ne boy ne tip mesele karakter mesele karşılıklı anlasabilmek gerisini boşverin gitsin. Hayat kısa takmayın öyle herseyi
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkısa ama bana göre sorun yok
bu boy takıntısından bazı kızların vazgeçmesi lazım artık
çünkü önemli olan boy değil karakter ve kafa yapılarının uyması25 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
10 ayKızların bu boy takıntısını cidden yenmesi gerek 170-175 kızın 180-185 istemesini anlayabilirim ama 155-160 kızlar da uzun boy istiyo ulan adam senden uzun işte daha ne yapacaksın bide asıl kötü olan bazı kızlar erkekleri sırf boyundan ötürü işlevsiz yararsız olarak görüyor aşağlıyor bu çok ahmakça bir davranış ve bundan rahatsız oluyorum olmayanların da işine geliyordur maalesef Türkiye de işler böyle işliyor
00 Yorumla
+1 yılkısa veya uzun diye gruplandırmak yanlış yani 167 olan kişi kendisine göre birini bulur belki ne bilm tabikide önemli bir ayrıntı ama her şey boy ile bitmiyor.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Değil bence ama olsa bile kafaya takılacak bir şey değil. En azından benim için hiçbir önemi olmayan bir konu bu. Neden bu kadar kafaya takılıyor hiç anlamıyorum.
00 Yorumlane değişik canlılarsınız be 1 buçukluk kızlar bile 180 üstü erkek istiyor senden uzunsa mesele yok uzun oluca ne oluyor sanki
20 YorumlaYani boy neyi ifade ediyor ki ben mi insanları anlamıyorum, bir insan yerden yüksek diye niye rağbet görür ki? Messi de 1.67 ama adam dünyanın en iyisi
10 YorumlaZaten Türkiye'de ortalama erkek boyu 169 ve altındaysa kısa olarak geçiyor
20 Yorumla
+1 yılNormal de kısa ama senin de boyun önemli eğer uzun değilsen sorun olmaz bence
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin uzun olup olmaması kadına bağlı.
1.50 boyundaki kızların 80-90 boyunda adam istemesini saçma buluyorum. Topuklu ayakkabı giydiğinde en azından aynı boyda oluyorsan problem yok.21 Yorumla
+1 yılKısa evet ama doğal. Öyle yaratılmış, yapacak bir şey yok diyorum 160 boyumla 😅
20 Yorumla
+1 yılStatüsüne bağlı, Ali Ağaoğlu ise burada kısa diyenler kuyruğa girebilir mesela
20 Yorumla
+1 yılSenin boyun 175se tabi ki sana göre kısa. ama 155 160 falansan bence ideal bir görüntü olur
20 Yorumlatürkiye ortalaması 1.75 diye biliyorum erkeklerde, biraz kısa evet
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılsen boyunu boş ver cüzdanı kalınsa arayı kapatır , zaten tr ortalaması 12-13 cm.
10 Yorumla
+1 yılÇok takılma boy konularına, karakter herseyden önemli.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kadın bu boyu kısa buluyor. Benim de boyum 1.68 m olduğu için istenmiyorum fakat yine de halimden memnunum.
10 Yorumla
+1 yılYa saçma sapan şeyler kısa olsa nolur takıldınız şu boy mevzusuna
12 Yorumla- +1 yıl
O onların seviyesizliği
+1 yılKimle kıyaslandığına bağlı, misal benim için kısa sayılmaz aynı boylarda gözükürüz🤷🏻♀️
07 Yorumla- +1 yıl
senin boyun kaç?
- +1 yıl
Boyum 168
- +1 yıl
senin için kısa görünür, topuklu giyme şansın var. kadın vücudu kıvrımlı ve estetik olduğu için kendinden 5 cm uzun erkekten bile daha uzun görünür
- +1 yıl
Olabilir ama ben kısa bulmuyorum😊
- +1 yıl
benim erkek kardeşim 1.64 boyunda, onu kısa bulur musun?
- +1 yıl
Hayır anca arada 10-12 cm varsa kısa bulurum
- +1 yıl
ilginçsin
- Güzellik & Bakım konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan boyun önemi yok sacma bir sey bunu düşünen bir kadın varsa zaten hiç ilişki yapmasın
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılevet kanka bence çok kısa. benim bile kısa olduğunu düşünüyorum yani 176
03 Yorumla- +1 yıl
ben 182yim bana da kısa diyenler oldu aga beterin beteri varmış asklşdqwe
- +1 yıl
@Patrick1Bateman ne bileyim kank anlamadım bende
- +1 yıl
hadi kendileri 170 felan olsa bari bana kısa diyen kız 166 idi
+1 yılerkeklerde herzaman ters orantı diye bişey vardır hanımlar bunu unutmayın
00 YorumlaSiz sorun etmiyorsanız sıkıntı değil bence. Benim boyum 1.67 benden kısa olmasın yeter kafasındayım
23 Yorumla- +1 yıl
senden kısası var mı ki zaten
- +1 yıl
Ağlama gayet iyisin 🤫
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 1.67yim be🫤Neyse Allah nasibine birini yazdıysa olur. O boyda akrabalarım var karıları gayet iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaktınız olaya bakın adamlık var mı ona bakın boy devedede var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında kısa bir boy değil her ne kadar ortalamanın altında olsada.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadınlarda 1.55 idda oranı varya erkeklerde ki alt sınırda bu boy ölçüsü
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKısasınız beyefendi
Cevap sahibi+1 yılBaktım kafanız yok vücut var ve kısasınız
- +1 yıl
Ben 1.60 ım iyi mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıya ben 175 im o bile kıs ageliyor kadınlar uzun boy takıntılı
00 Yorumla
+1 yıl1.50-1.55 boyunda kadın için normal olur. 1.60 üstü kadınlara göre kısa
12 Yorumla
Soran+1 yıl1.58 ben
- +1 yıl
sana göre normal sayılabilir
Güzellik & Bakım konusunda 337 cevap paylaştı. boya bakma senden uzunsa sorun yok
21 Yorumla
+1 yılSeviyorsan önemi yoktur diye düşünüyorum
20 YorumlaBence kadının boyuna göre bu düşünce değişir. 170 boyundayım ve o boyda bi erkekle yapamam. 🤷🏻♀️
01 Yorumla- +1 yıl
182 iyi mi
Evet kısa, ama 150'sen sorun etmemen gerek
12 Yorumla
Soran+1 yıl158 im
+1 yılSen ondan uzun değilsen sorun yok
12 Yorumla
Soran+1 yıl159 um bende
- +1 yıl
İdeal
Kısa ama sen kaçsın? senden uzunsa sorun olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yıl158 bende
+1 yılYaninda ki kiza glre degisir
10 Yorumla
+1 yılKisa tabi 167 ne en az 175 olmali bence ya
17 Yorumla- +1 yıl
Ya ben kendi fikrimi soyledim gorsel olarak o boylardaki erkekler ilgi cekici gelir bana tercih gibi bisey yani bu Allah vergisi komplekse gerek yok bende daha uzun olmak isterdim mesela 1.61im ama yapicak bisey yok uzucak halimiz yok bu yastan sonra
- +1 yıl
Kocum yazilanlari gtunle mi okuyosun yirtarim senin agzini ikinci yazdigimi oku adamakilli bildigin kizlardan degilim ben boyle laf atip yvsayan cok tip oluyo senin gibi zaten bunun icin kadin olmak yeterli dedigin gibi olsa dahi kendimizi savunmak sizden uzak tutmak adina agresif ve gozupek davranmak durumunda kaliyoz defol git simdi
- +1 yıl
Tamam kapa ceneni simdi ve defol o halde
- +1 yıl
Kcina kara kurdele bagla
+1 yıleğer kadının boyu 150 falansa olurlar :d
14 Yorumla- +1 yıl
ortalama türk erkeği boyu işte niye bu kadar kasıyosunuz ki
- +1 yıl
Ben 1.30 um
- +1 yıl
kısa boylu türk kadınları sevmemis görüsümü apwmapmapamama
- +1 yıl
puahahah
167 cmlik penis miiii bence çok uzun
10 Yorumlaben kızım bende bile kısa geliyor bazen
00 Yorumla
+1 yıl167 boylu erkek nasıl amuda kalkacak
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Evet kısa..
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılBen 1.75 im ve kendimi kısa hissediyorum valla.
02 Yorumla- +1 yıl
bilader ben 182 yim bana kısa diyen çok kız tanıdım mk neymiş 187 felan olacakmış erkek en az
- +1 yıl
Ona direk sktr çek. Tr nin Kezbanları da iyice kendini bir halt sanmaya başladı
kisa knk ben 168im ayol
03 Yorumla- +1 yıl
182 iyi mi
- +1 yıl
sanki o kadar da iyi değil dedin gibi ya öyle anladım jdgfhftdtg sence ideal erkek boyu kaç onu sorayim
bana gore evet ama 155 olsaydim normaldi
00 YorumlaKendini ima etmeye çalışıyor sanirim
00 Yorumlaortalamanın altında ama sorun mu yooo
00 YorumlaEvet
Maalesef onlardan biriyim00 Yorumla
+1 yılKısa abi kimse kusura bakmasın
00 Yorumla
+1 yılOrta boy ve gayet iyi. Kg nedir?
00 Yorumla
+1 yılBiraz kısa ama sorun olacak kadar değil
00 Yorumla
+1 yılSeninle olan uyumu önemli.
02 Yorumla- +1 yıl
@LeonardBusqets hayır, normalsiniz. yanınızdaki kadına göre değişir zaten.
- +1 yıl
@LeonardBusqets o da normal. Ama minyonluğu kapatmak için vücut geliştirme yapabilirsiniz.
+1 yılsenin boyuna gore degisir
00 Yorumla
+1 yılYani benimde boyum 168, kendimi kisa buluyorum
04 Yorumla- +1 yıl
sen kısaysan erkek haliyle o genç ne yapsın. senin topukla 1.75 olma şansın var
- +1 yıl
+1 yılYani kadına bağlı değişir aslinda
00 YorumlaYanındakine göre değişir
00 Yorumla
+1 yılBoyu değil işlevi önemli😉
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi