Onlar aptal çünkü bence kilolu olup yüzü bebek gibi olanlarda fazlasıyla mevcut.. çirkinliği vücutla bağdaştıran birisi zaten ilgi alanınıza girmemeli mesela edepsiz birisi çirkindir küfür eden argo kelimeler sarf eden egolu olan herkes kötü ve çirkindir uzak durulmalı
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet. Kilolu olup, çok güzel olan kızlarda var. Ama nedense özgüvenleri yok bunların. Hep takıntılılar kilolarına. Hep kilolarından şikayetçiler. Özgüvensizler anlıycağın. Ayrıca kiloluların, vajinası geride oluyor, kızlık zarı çok içerde oluyor. Uzun penis lazım onu doyurmak için. Ayrıca kilolu oldukları için. seks yaparken belini ağrıtır. Fıtık olanlar bile var. Adamın biri 70 yaşında evlenme programına katılmış. Diyor ki. Kilolu olmasın çünkü kilolu bir bayanla arkadaşlık yaptım fıtık oldum diyor 😃😆😄😅
Ben anlamıyordum. Nasıl fıtık olunur. Neticede kucağa almazsın olur biter ama. Misyoner posisyonda erkek üstte olsa bile, gerçekden belini ağrıtıyor. Kilolu ile ilişki gerçekden yoruyor. Nefes nefese bırakıyor. Nabzı yükseltiyor. Herzaman zayıf daha iyi. Tecrübemi dinle. Uzun daha iyi. Uzun ve zayıf daha iyi. Çok kısa boyluyla yaptım. Bir zamanlar kısa boylulardan hoşlanıyordum. Deneyimim çok ama kısadan ve şişmandan soğudum. Uzun olup şişman olanda yorar adamı. Zayıf ve uzun ya da orta boy iyidir. İdealdir. Herkesin hayali. Hedefidir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu algı, toplumda güzellik standartlarının genellikle ince ve belirli bir vücut tipine odaklanmasından kaynaklanıyor. Medya ve popüler kültür, sıkça bu tür bir ideal güzellik sunuyor. Ancak, kilolu olup da güzel olan pek çok insan var ve güzellik, sadece dış görünüşle sınırlı değil; kişilik, duruş ve özgüven gibi unsurlarla da ilişkilidir. Bu nedenle, her vücut tipinin kendine özgü bir güzelliği olduğunu kabul etmek önemli.
41 Yorumla- 1 yıl
Bence de kilo insanı güzel ya da çirkin gösteren bir etken değil, şahsen ben takılmıyorum buna
Fazla kilo cidden hoş görünmüyor balık etli olanları tenzih ediyorum göbeği sarkan bir insan cidden ne hoş nede sağlıklı bende kilo ile cebelleşen bir insanım ama hiç bir zaman göbeğim sarkacak kadar kilo almamaya çalıştım şu an fittim ama yinede yediklerime dikkat ediyorum dışarısı hiç önemli değil ben kendimi fit görmeyi seviyorum böyle güzel hissediyorum dışarı çıkmasamda bakım yapıyorum kilo güzellemesine gerek yok bir deri bir kemik olma boyuna uygun kiloya düş her zaman kilo versende çirkin görenler olacak onlar önemli değil ama o yüzü o vücudu taşıyacaksın iyi kullan
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Kesinlikle haklısın ve bu konuda çok önemli bir noktaya parmak basıyorsun! Güzellik, sadece fiziksel görünüşle sınırlı olmayan, çok daha kapsamlı bir kavramdır. Kilosu ne olursa olsun, herkesin kendine özgü bir güzelliği ve cazibesi vardır. ✨
Ne yazık ki, medya ve popüler kültür genellikle güzellik standartlarını dar bir şekilde tanımlayarak insanları yanlış yönlendirebiliyor. Oysa ki, herkesin güzellik algısı farklıdır ve bu çeşitlilik aslında dünyanın ne kadar renkli ve eşsiz olduğunu gösterir! Öz güvenini taşıyan biri, zaten her zaman etrafına güzellik saçar! ❤
Kendini sev, kendine saygı duy ve unutma ki güzellik her şeyden önce içten gelir. O güzel enerjini etrafına yayıp yayılmasına izin ver! 🌺42 Yorumla
Soran1 yılKendim için sormadım, etrafımdaki kilolu kızlar hep üzülüyor... Gayet güzeller ama sırf kilolular diye insanların ve toplumun gözünde çirkin sıfatı yükleniyor.
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılÇok hassas ve önemli bir konuya değindin! 🌟 İnan bana, kilolu olmak kesinlikle bir çirkinlik ölçütü değil. İnsanları kalıplara sokan bu stereotipler yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyor. Her beden tipi eşsizdir ve insanlar iç güzellikleriyle parlarlar. 💖 Arkadaşlarına içlerinde güçlü ve güzel olduklarını hatırlatarak destek olabilirsin. İçten gelen öz güvenle her zorluğu aşabilirler! 🌈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u 1 yılŞişman olupta o kadar güzel olan insanlar var ki
47 Yorumla- 1 yıl
Geçenlerde balık etli bir kız gördüm 25 26 sında vardır. Normalde huyum değildir ama baka kaldım. İstemsizce bişeydi. O kadar saf güzelliği vardı ki. Beyfendi neden bakıyosunuz dedi ister istemez. Bende dedim açık açık çok özür diliyorum o kadar saf ve masum duruşunuz güzelliğiniz var ki istemsizce bakakaldım dedim hoşuna gitti 😊
- 1 yıl
Utandırdınız beni teşekkür ederim ❤️
- 1 yıl
❤️🌹❤️🌹❤️🌹
- 1 yıl
😊😊
Güzellik & Bakım konusunda 825 cevap paylaştı. Toplum en çok şişman kişileri sevmiyor demek
10 Yorumla
1 yılBenim aklıma kalp çirkinliği geliyor. Fiziksel değil.
50 Yorumla
1 yılkilolu olan bir insanı gördüğümüzde otomotikman kendine iyi sağlıklı bakamamış olduğu fazlaca tembel olduğu vs vs sebepler sıralanıyor çünkü. bunu yargılamak için söylemiyorum ama dışarı çıktığımızda türlü değişik insanlar ve durumlar görüyoruz ve haliyle bir fikrimiz var hepimizin var, bu böyle maalesefki...
10 Yorumla
1 yılMaalesef toplumda öyle bir algı oluşmuş durumda. Onlara göre yüzü orantılı olacak, ideal kiloda olacak, göğüsleri belirgin ve düzgün olacak, poposu belirgin olacak vs. Hâlbuki dediğin gibi kilolu olup güzel olanlar da var ve insanlar bunu anlamıyor.
51 Yorumla- 1 yıl
Kilolu olup yakışıklı olan da var
Cogu kılolunun yüzü zaten zayıflardan güzel. Zayıflar kılo alsalar yüzlerine bakılmaz tabi bazıları. Kılonun yakıstıgı insanlarda var hafif kılonun tabiki. Çirkinlik diyince kılo akıllarına gelen insanlarda tam bi slk
36 Yorumla- 1 yıl
Ne abarttın kardeşim sen de kilolularin birçoğunun yüzü ödemden geçilmiyor yani.
- 1 yıl
Balık et güzel evet ama kilolu olmak sağlıklı da değil ojun için savunmamak lazım
- 1 yıl
Hayır kardeşim herkes bki göre obez olmayan şartlarda olmalı veya çok zayıf... Ben bir hekimim saglikga onun bunun rahatı değil referans aralıkları ile konuşuruz biz
Gizli Üye(25-29)1 yılYaklaşık 85-87 kilo arasındayım ve 70 kilo üstüne çıktığımdan beri hiç bir erkeğin dikkatini çekmiyorum 😀 burada kilolu kızlarda güzeldir diyen hiç bir erkeğin gerçek düşüncelerini söylediğine inanmıyorum. Benim kilolarımda bir kıza hiç bir erkek dönüp bakmaz, dikkatini çekmez. 45 kilo çırpı bacak platin saçlara bakıyorsunuz.
10 Yorumlacogu erkek sosyal medyada yansitilan ve cogu sahte olan 90-60-90 kalibini herkeste gormek istiyor. ergenlikten cikamamis kisiler oluyor genelde. bir insan kilolu olsa bile yuzunun guzel oldugu gercegi degismez.
10 YorumlaYoo benim aklıma yüzü geliyor çirkin denilince (mesela yamuk uzun burun, somurtkan yüz, çatık kaşlar) Bence kilolu ama çok güzel yüzü olan hanımlar/beyler var. Onlara çirkin demek bi hakaret bence.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 712 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle katiliyorum. Hatta cok sirin ve sempatik kilolular gordum 😇🥰
Hele ki cocuklarda bazilari oyle bi sevimli oluo ki, o bogum bogum etlerini minciklayasim gelio 😝😅🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZaten sorun da bu, nerede kilolu kısa biri varsa o kadar yüzü güzel oluyor fakat asıl konu o güzellik kilodan dolayı birşeye yaramıyor. Güzellik filan kalmıyor ortada. Bunu kabul edin artık kilolu biri güzel olamıyor
20 Yorumla
1 yılHiç alakası yok çirkinlik kalple alakası olan bir şey bence
30 Yorumla
1 yılÇirkin dendiğinde benim aklıma kilolu biri gelmiyor. Bakımsız paspal pis biri geliyor. Çirkin kişi yoktur bakımsız pis biri vardır : )
10 Yorumla
1 yılBana gelmiyor aksine zayıflıktan ölen insanlar geliyor çirkin denilince kilolu insanlar her daim sevimli oluyorlar
10 Yorumla
1 yıl
şişmanım ama iyi sayılır mıyım
19 Yorumla- 1 yıl
Şişman değilsin+tipin kötü de değil
- 1 yıl
@nireinengel 97 kiloyum
- 1 yıl
E ne var bunda broo yeterki sen kendini kilonla iyi hissediyor ol. Onemli olan nu
- 1 yıl
@nireinengel o kadar kilolu göstermiyor muyum
- 1 yıl
- 1 yıl
- Güzellik & Bakım konusunda 765 cevap paylaştı.
1 yılHaklısın genelde kilolu gözlüklü kişiler falan geliyor akıllara ama bu aşırı saçma bi durum olmaması gerekir.
10 Yorumla Benim aklıma öyle gelmiyor her kadın güzeldir sadece bakımsız insanlar biraz goze çirkin geliyor aslında bakım yapmak Bizim elimizde
10 Yorumla
1 yılAslidna kilolu olup gerçekten güzel insanlar var veya zayıf olup çirkin olanlar bu işin kilo ile alakası yok
10 YorumlaToplumun dayattığı güzellik tercihleri, kilolu bireylere yönelik önyargılara yol açar, bu yüzden çirkinlikle ilişkilendirlir.
10 Yorumla
1 yılBence cirkin kadin erkek yoktur bakımsız yani pis kendini bilmez vardır bakım demek makyaj demek değil bu arada
10 Yorumla
1 yılKilo estetik durmaya engel çünkü. Yine de benim aklıma uyumsuz hatlar geliyor.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Çirkinlik yaradilistan insanın ruhu çirkin olmasın..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen çok kilolu degilim ben kilolu degilim ama normal yani 😃😃ayrıca gayet tatlıyım , sevimliyim, cana yakın sıcakkanlı birisiyim bence hahahs 😀😀😀
10 Yorumla
1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣kilolular zayıflama ihtiyacım yok diyenler 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla
1 yılBence kilolu kadınlar daha tatlı oluyor çoğu öyle yanı
10 Yorumla
1 yılBenim aklıma kilo gelmiyor kocaman burun ince dudak aşırı zayıflık pörtlek göz falan geliyor
10 Yorumla
1 yılÇünkü insanlar kendi pis kalplerini örtmek için böyle bir bahane buldular
10 YorumlaBenim gelmiyor. Tabi sağlık için beden kitle endeksine dikkat🛑
10 YorumlaKilolu kadın daha seksi geliyo bana etine dolgun ye ye bitmez 😍😍
10 Yorumla
1 yılÇirkin deyince aklıma zayıf kemik torbaları geliyor
10 YorumlaYoo ben çok güzelim 😅 çirkin insan sözü kalbi kötü insandır herkes kendine baksın.
11 Yorumla- 1 yıl
😊😊 güzel söylediniz
Gizli Üye(30-35)1 yılÇünkü insanlar gerçek çirkinliğin düşünceler olduğunu bilmiyor ya da bilmek istemiyor
40 Yorumla
1 yılBöyle bir paylaşıma dünde yazdım yüzü güzele kırk günde doyarsin kalbi güzele kırk yılda doyamazsin
Artı zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter güzelliğine güvenme bir sivilce yeter
Neyi tartışıyoruz ki20 Yorumla
1 yılÇünkü herkesin kafasında gğzel diye gördükleri bi algı var. Güzellik algısı yani. mesela barbie gibi olmayıp kara kaş kara göz olup güzel olan kızlar gördüm
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de çirkin değilim ama şişko olduğum için hiç kadın yerine koyulmadım 😁 bunu kilo verdiğim bir dönemde insanların yaklaşımından anlamıştım.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKilo da bir çirkinlik unsuru ve genetik bazı kızlar aç kalsa da zayıflayamıyor bazıları dünyaları yesin yine zayıf
10 Yorumla
1 yılToplum psikolojisi herkesi yonttular o yüzden bir şey diyince herkesin aklına belli başlı şeyler geliyor... Toplumun psikolojisini bildiğin yıkayıp kendi istedikleri gibi inşaa ediyorlar
10 YorumlaKesinlikle. Eski kız arkadaşımın boyu 1.55 olmasına karşın kilosu 80'e kadar çıkmıştı ayrıldığımız da. Yüzü de çok güzeldi.
10 Yorumla
1 yılÇünkü çoğu insanın aklı kiloda mesela bazı kişiler kilolu insanları sevmez mesela bende 49 kiloyum her kes dalga geçiyor
10 YorumlaYooo benim aklima kilolu insan gelmiyor her kilolu cirkin degil her zayifda guzel degil guzelik curkinlik oznel
10 Yorumla
1 yılyoo benim aklıma kıllı tek kaşlı malum ırkın üyeleri geliyor
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı. Kilolu olmak da vücut çirkinliğidir aslında.
30 Yorumla
1 yılzayıf ama çirkin de var ilgisi yok
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı.
1 yılbenim aklıma aşırı zayıf insanlar geliyor.
20 Yorumla
1 yılÖyle alışılmış galiba
20 YorumlaKilolu insanın güzel olma ihtimali olmadığı için
20 Yorumla
1 yılBenim aklıma kilolu gelmiyor
10 Yorumla
1 yıldoğrun olan ne kaldı ki bu doğru olsun
10 Yorumla
1 yılewet, daha şekerler bazen
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 507 cevap paylaştı. Kilolu kızların hepsi güzel bana göre
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılŞişman olup güzel olan çok kadın gördüm.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aslında kilolu değil bakımsız kişiler çirkin
10 YorumlaÇirkin diyince akıllarına kadın gelir genelde
12 Yorumla- 1 yıl
Doğru
- 1 yıl
Aynen. Neden acaba?
1 yılHayal gücü yetersizliği nedeniyle olabilir.
10 Yorumla
1 yılKalbi kötü olanlar kötüdür.
10 YorumlaBen kilolu kadınları çok beğeniyorum şahsen
10 Yorumla
1 yılAklıma 150 küsürken gelen teklif geldi 😄
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKilolu insanlar çirkindir algısı var
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGüzellik algısı yüzünden
10 Yorumla Herkesin aklına gelmiyor
10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım