Çirkin ve esmer kadınsan kadın olarak görmezler hep zorbalığa uğrarsın? Boşuna yaşıyorum kim sever beni?

Karaktere bakan bir tane bile erkek yok erkekler sarışın beyaz için ölür eşleri kadın görmezker

hem esmerim hem çirkinim sıfır şansım var güzel sarışın beyazlara tapan paspas oluyor erkekler bana da kötü davranıyorlar esmer kadınu dövüyorlar çirkin ve esmer kadına erkekler düşman gibi davranır yolda çirkin ve esmer kız görünce yumruk atmak isterler

biz çirkin kızlar neden yaratıldık? Herkes düşman olarak görüyor iyilik yapsanda kötü olursun çirkin kadınsan güzel genç sarışınsan erkeğin annesini zehirlesen işkence etsen yine erkek sever melek görür

melek kızları sarışın kötü kızları esmer gösterirler

çirkin ve esmer kadınsan bu dünyaya 1000000 adım geriden geldin hiç bir şansın yok aldatılınca hal etmiş sarışın kadınlar varken bu ne derler sarışın kadınsı derler kadın olmanın kuralını koyar erkolar kadın olmak sarı saç beyaz tenle olunuyormuş kendileri de kokmuş kıllı yanmış ten rengine bakmaz bakımsız yağlı kokan erkolar

Çirkin ve esmer kadınsan kadın olarak görmezler hep zorbalığa uğrarsın? Boşuna yaşıyorum kim sever beni?