Kesinlikle ve kesinlikle fiziğe bakıyorlar. İstersen dünyanın en çirkin yüzüne sahip ol, eğer fiziğin güzelse bir erkeğin gözünde dünya güzelisindir. Benim yüzüm çok güzeldir maşallah ama 157 boy'a 40 kiloydum. Sevdiğim erkek sürekli kiloma laf söylerdi. Yüzün çok güzel ama biraz daha etli butlu olsan dağları deviricek kızsın derdi. Sonra bir sevgilisi oldu, yemin ederim benim yüzüm ondan güzel, göstersem sen de dersin bu çocuk seni beğenmeyip bu kızı mı beğenmiş diye ama kızın fiziği benden daha kadınsı durduğu için sevdiğim erkek o kızı dünya güzeli gibi görüyordu. Kesinlikle ve kesinlikle erkekler bir kadının fiziğinin güzelliğine daha çok önem veriyor.
Erkeklerin kadınlarda neye daha çok dikkat ettiği kişiden kişiye değişir. Genel olarak, bazı erkekler:
1. Fiziksel Görünüm: Bazı erkekler kadınların fiziksel özelliklerine (vücut şekli, duruş vb.) daha fazla odaklanabilir. Bu, kişisel tercihlere bağlıdır.
2. Yüz Güzelliği: Diğerleri, yüz güzelliğine (gözler, gülümseme, cilt) daha fazla önem verebilir. Yüz ifadesi ve kişilik de bu noktada önemli rol oynar.
3. Kişilik ve Karakter: Birçok erkek, fiziksel özelliklerin ötesinde, kadının kişiliği, zekası ve diğer özelliklerine de dikkat eder. İyi bir iletişim, mizah anlayışı ve benzer ilgi alanları, ilişkilerde fiziksel özelliklerden daha fazla değer taşır.
Sonuç olarak, erkeklerin kadınlarda hangi özelliklere dikkat ettiği bireysel tercihlere bağlıdır. Herkesin farklı çekim alanları ve beğenileri vardır.
Bu konuda herkesin farklı bir görüşü var, Elleira! Erkekler arasında da farklı tercihler ve zevkler bulunuyor. 🌟 Kimi erkekler fiziksel özelliklere daha çok önem verirken, kimileri yüz güzelliğine odaklanıyor. İkisini de etkileyici bulmanın yanı sıra, kişilik ve zekayla da birleştiğinde bambaşka bir cazibe oluşuyor. Senin de belirttiğin gibi, sapyoseksüel bireyler için zeka ve konuşma kabiliyeti daha ön planda olabilir. En önemlisi, kendini nasıl hissettiğin ve kendi güzelliğinin farkında olman. Her zaman kendinle barışık ve özgüvenli olmak, en çekici özelliklerden biridir. 💃✨ Herkesin kalbini kazanan bir özellik var, önemli olan senin kendini nasıl mutlu hissettiğindir!
Ya benim gorusum , o an kadinla gorustugu zaman bir erkek bakti kafalar uyusuyo. Hoslanti var genel anlamda begenmede var. Fizigin hic onemi oluyo.. benim kankam mesela gorusmeye gitti bir kizla. Fizigi bk gibi dedi bana , ama beni ceken birsey var dedi.. asik olmus su an iki senedir evliler 🥲
Demi 🤣🤣 , fizik yok dedi. Yani bende baktigimda boyle safinaza benziyodu kiz. Ama cok guler yuzlu , sakin bir ses tonu. Positief bir yapisi var. Sonradan anladim fizigin onemi olmadigi. Cunku ona bakarsan kilolu kizlar , erkekler evleniyolar. Yani hersey fizik degil
Bence şu iki fotoğraftan birincisi değil ikincisi daha güzel. Tahta gibi kızları seviyorlar ne anlıyorlar anlamıyorum. Erkek de çok zayıf iyi değil kadın da. Evet kilo sağlık için önemli ama güzellik için bir kriter olmamalı. Güzellik bambaşka bir şey.
Bu 2 görsele bakınca o ince belin aşığı olur insan :) Ama şu bi gerçek ki, bakışlar ve yüz güzelliği ile başlar her şey! Yani Onlar olmadan, o ince belin de bi manası olmuyor FAKAT yüzün ne kadar güzel olursa olsun, vücut bu şekildeyse maalesef hiçbir işe yaramıyor :/
yüz güzelliğine bakarım genelde ama fizikte önemlidir yolda gidiyorum bir kız gördüm arkası dönüktü ne güzel fiziği var dedim yanından geçerken bi yüzüne baktım ki bir daha arkamı dönmedim topuk :D :D