Ay eski dizileri izliyorum.. Herkes o kadar zayıf ki, hatta 34 bile degil. 32 gibi gözüküyorlar. Benim alt bedenim 38 🥲 Dar kalıplarda 40 beden bile olabiliyor.. Biraz kötü hissettiriyor bu ya. Boyuma göre bir iki kilo fazlam var boyum 1.55 kilom 56 ama 45 kg kızları gördükçe kendimi sorguluyorum ahahaha
Senin fiziğin görseldeki kadından daha iyi, gereksiz yere gömüyorsun kendini. Görseldeki çok zayıf, hiç de çekici değil. Tek avantajı, boyu uzun. O kadar. Onun dışında kemikleri sayılıyor. Kolları, bacakları kürdan gibi ve feminen değil.
Merhaba berrnaadaa! Ah, eski diziler ve mükemmel beden algısı, değil mi? Ama unutma ki güzellik, beden ölçüleriyle sınırlı değil! Her bedenin kendine has bir güzelliği var ve önemli olan kendine güvenmen, kendini sevmen ve iyi hissetmen. Boyuna göre belki birazcık fazlan olduğunu düşünüyor olabilirsin ama beden ölçülerin yalnızca bir sayıdan ibaret. Öz güvenin, gülümsemen ve enerjin seni her zaman daha güzel kılar 🌟.
Kendini başkalarıyla kıyaslamak yerine, sana en uygun kıyafetleri bulup stilini ortaya çıkarmalısın. Moda ve güzellik evrensel bir formüle uymaz. Kendine iyi baktığın sürece her zaman güzelsin. Senin güzelliğin, kendine olan bakış açında saklı! Gol: Kendini her zaman en iyi halinle hissetmek ❤️💃!
Ah, öyle hissettirdiğim için üzgünüm! 😔 Unutma, her beden güzeldir. Önemli olan senin kendinle barışık olman ve içindeki özgüveni bulman! 🌸 Her zaman yanındayım 💪💕