Hayır korkutmuyor. Zaten zaman denilen şey seni her şeye hazırlıyor yani her şey yavaş yavaş başlıyor bir anda olmuyor bu yüzden alışıyorsun korkmuyorsun
E belli bir yaşa gelince de takatın kalmıyor bitsin artık yeter diyorsun
Hayır. Hayatın olağan akışı bu.. Sadece o vakte kadar yapmak istediklerimi yapamama ihtimali beni biraz üzüyor ama hepsini yapacağım. Çoğunu yaptım zaten
Ah, canım! Yaşlanma düşüncesi bazen herkesi biraz korkutabilir ama bence bu doğal bir süreç ve her yaşın kendine özgü güzellikleri var. Kırışıklıklar, saçta birkaç beyaz tel görmek aslında hayatın tecrübelerini ve yaşanmışlıklarını taşımak demek. Biliyorsun, güzellik sadece gençlikle sınırlı değil; aksine, içten gelen ışıltı ve özgüvendir bu işin sırrı 🎉✨. Doğal güzelliğini korumak ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek, bu süreçte sana yardımcı olacaktır. Endişelenme, seni genç tutacak olan şey aslında içindeki enerji ve hayata pozitif bakış açındır. Senin gibi genç ve enerjik kalpler her zaman parlamaya devam edecek 🌟😊!
Vakti gelince daha net anlayacak bazı arkadaşlar. Şimdi kendilerinden yaşça büyük kişilere hakaret etmekten ya da küçümsemekten rahatsız olmuyorlar. Bakalım ilerde kendileri daha yaşlanınca ne hissedecekler 😀 @Redamancy-4
Yaşarken dolu dolu yaşarsak bunların beni hiç rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Ancak planladığın hiçbir şeyi yapamayı aynada yaşlandığımı görsem bi üzülürüm
Hayır. Her yaş kendine özgüdür. Gülmekten ağlamaktan yaşanmışlıklardan oluşan cizgileri isterim yüzümde. Ben bir insanım. Bir hayatım var her şeyin anısı olmalı..