Sakal, bıyık, kıl, tüy sevmiyorum hiçbir şey. Görüyorum ki bütün erkeklerde var bu. Tanıştığım erkeklere tıraş olmalarını söylesem olurlar mı ki? İğreniyorum ya, tüylü tüylü yanakları nasıl öpeyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBazıları sakalı saçla bir tutmuş canım sevmiyoruz yani tiksiniyoruz kıla dokunmak yerine tene dokunmak daha mantıklı yani bu çok normal çoğu da şey demiş kızlar genelde erkekleri kıllı sever yazmış lan ne alaka almamak için yıllardır tutturmuşsunuz bunu yok abi tüysüz olsun teni kolu yüzü o ne yani tamam insanlık hali insan hep kaymak gibi gezemez ama sakala kıla yükselmiyoruz yani alın zahmet olmasın
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
1 yılŞimdiye kadar hep şansıma asker tıraşlı kişilere denk gelmiştim, bir gün uzun sakallı biriyle öpüşünce çok tiksinmiştim. Cidden travmatik bir deneyimdi. Sevmediğimi bilmiyordum bile. Artık kirliden uzun sakalı olana yanaşmıyorum.
Sen de sakaldan bıyıktan huylanıyorsan bunu tabiiki söyle ama başkasının tarzını senin için değiştirmesini istemek başka, kendi zevkini dile getirmek başka bir şey. Kibarca 'Ben sakaldan pek hazzetmiyorum' der sonrasını ona bırakırsın.30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAsla benden de o kadar, asla sakal sevmem hadi arada olur sürekli değil kirli sakal idare edilir de Sultan Süleyman sakallı herkes, daha bunu hazmedemeden bıyık mi düşman başına, hep düşünmüşumdur bıyıklı bir adam yanında kadın görünce, bu kadın bunu öperken bıyıkları ağzına girmiyor mu diye, iyy🤮 ben öpemem o adamı. Birde sakal makyaj efsanesi yok mu tamamen saçmalık
41 Yorumla- 1 yıl
Sakal herkes bırakabilir ama asıl marifet o sakala bakım yapmaktır yağlar, şampuanlar vs. kısaltmalar... Ben temiz yüzlü gezdiğim için bu kadar şeye gerek kalmıyor. Yemek yerken bıyık ağzıma girsin hiç sevmem.
1 yılKesinlik ile katılıyorum. Ben dün avm de bi kadına yer tarifi yaparken göğüs dekoltesinde rezalet bir kaö büyük kıl gördüm ve kusasım geldi, yemek katındaydım yemek yemeğe çıkmıştım ve yediğim yemekten hiçbir şey anlamadım
15 Yorumla- 1 yıl
Öyle bir anlattin ki kusmaya gidiyorum 🤢🤮
- 1 yıl
Eğer ki bir gram abarttıysam var ya gel yüzüme tükür o kadar gerçek ki anlattıklarım bizzat resmi bi şekilde yaşadım bu olayları
- 1 yıl
Sinek kaydı traşlı gezmeye devam edeceğim
- 1 yıl
İyisin gayet kral maaşallah gez tabii
- 1 yıl
Sakal bana yakışmıyor zaten yakışan bırakabilir ama ben pek sevmiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Ah işte sevgili, senin gibi herkesin güzellik algısı farklı ve bu çok doğal! 🌟 Erkeklerin sakal ve bıyık bırakmasının birçok nedeni var, kimisi stil olarak tercih ediyor, kimisi de doğal halini seviyor. Kısacası, çoğu erkek için sakal ve bıyık bir ifade biçimi. Tıraş olmak meselesine gelince, bu tamamen kişisel bir tercih. Eğer tanıştığın biriyle böyle bir konuda konuşma gereği duyuyorsan, nazik bir şekilde fikrini söyleyebilirsin. Empati önemli - sen bir değişiklik isteyecek olsaydın nasıl yaklaşılmasını isterdin? Belki bazıları senin için düşünebilir, ama en önemlisi her iki tarafın da kendini rahat hissetmesi. 🥰 Unutma, hissetmek istediğin sevgiyi yaygınlaştır! ✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
74Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 1 yılben değilim. yüzüm temizdir
00 Yorumla Ben de sakal bıyık sevmem sevgilim de aksi gibi çok seviyor ilk başta kestirmek istedim kesmedi benim sakallarım batmazz diyordu inanmıyordum ama napıyorsa yapıyor yumuşacık oluyor çizmiyor asla klfjfkls
23 Yorumla
Soran11 ayöğren nasıl olduğunu taktik versin biraz fğlgwş
Soran11 ayo da iyiymiş rğglrpdşg
1 yılSen Kıl/Tüy Sevmiyon Diye Bunu Yapacaklarsa Onların Erkekliginden Şüphe Ederim Aw
Bu Arada Tamam Şöyle Bir Durum Var Erkekler Olarak Erkek Dediğin Kıllı Olur Gibidinden Harbiden Saçma La, Erkek Dediğin Az Bakımlı Olur, Yazın Denize Girerken Tişört Giyseniz Daha İyi Kıllar Sıfır Kol Tişört Gibi Duruyo.10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSakal ve bıyık konusu bence de abartılmaya başladı. Kimisi tembellikten, kimisi mesaj verme kaygısından, kimisi yakıştığını düşünerek, kimisi de sevgilisi istiyor diye bırakıyor. Beni elbette ilgilendirmez ama doğru düzgün tıraşını olmuş hemcinslerimden yanayım.
10 Yorumla
1 yıl"Traş olmuş yüzünü görmeyi de isterdim merak ettim bu sakalların altında nasıl bir cevher yatıyor 😊" dersen sana sakalsız hallerini atacaklardır. Bunu canlı görmek isterim diyerek buluşmaya sakalsız gelmelerini sağlayabilirsin. Ama benim gibi bir maymun ne yapsa nafile olur. O yüzden benim gibi bir maymunla date'e çıkma 😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de sakal bıyık sevmiyorum. Sevdiğim ben istediğim için hep tıraş oldu. Sonra ben istediğin gibi yap dedim. Arada yine beni mutlu etmek için sinek kaydı yapıyor. Çok mutlu oluyorum. Pürüzsüz yanak öpmek harika bir şey 🤭🤭
34 Yorumla
Soran1 yılSevindim senin adına, ne güzell.
Cevap sahibi1 yılAradaki samimiyet ve sevgi de önemli. Ama burfa sorduğuna göre yenisiniz galiba. O yüzden ayıp olabilir.
Soran1 yılHaklısınızz, fikirleriniz için teşekkürlerr.
Cevap sahibi1 yılRica ederim 🌸
Gizli Üye(30-35)1 yılAaahhhh ahhhh
nerde o eski türkiye, sakal bırakmak ayıptı, devlet meemurı her sabah traşsız işe gelemezdi…
epi topu 15 öğrenci olan köy okulumuzda öğretmen takımelbisesiz ve traşsız güne başlamazdı…
edep demekti traş olmak..
sakal kıl ennihayetinde pislik yani, ama moda yaptılar işte
25 Yorumla- 1 yıl
Sakal erkeğin makyajı gibi
Sakalsiz yolunmuş tavuk gibiler
Cevap sahibi1 yıl@Esmeriimbiciim ben öyle düşünmüyorum, ve bu konuda kızlar çok subjektif düşünerek hata yapıyorlar, her yüze her sakal yakışmaz
Elbette sakalsız daha biçimsiz gözüken erkekler de var ama işin temelinde sakal eşittir pislik demektir- 1 yıl
@Esmeriimbiciim Askerler neden tıraş oluyorlar teroristler neden olmuyor da sakallı geziyorlar? sakal mı çözüyor her şeyi? Ayrıca kadınların ciltleri çok hassas sakal dan her tarafiniz sivilce olur
- 1 yıl
k. bakmayın ama yaptığınız muhabbet biraz boş. diğer yerlerdeki kıllara lafım yok ama sakal başka bişey Allah özellikle erkeğin yüzünde neden sakal yaratmış çünkü ona güzellik katması için, neden kadını belli bölgeler hariç kılsız yaratmış çünkü kıl kadında iğrenç durduğu için. tamam bazı erkeklere yakışmıyor ya da fazla uzattıkları için yakışmıyor sanıyoruz ama genel olarak erkek cinsi sakalsız daha zayıf.
- 1 yıl
@MehmetDemirrr Sakallı kadın da var :D
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu zaman alan bir durum olabilir tanıştığın kişiyle yaşadığın düşündüğün duruma göre ortada ciddiyet yoksa seni çokta umursayacaklarını sanmam ilerisi için ciddi olsan bile işler belirli bir noktaya gelmeden kimse harekete geçmez ama eğer hemen kessin istiyorsan onun aklına girebilirsiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSakal Erkeğin Makyajidir.
Sakal Kimliktir
Sakal Özgürlüktür
Sakal Auradir
Sakal Karizmatiktir311 Yorumla
Soran1 yılAma sakal olan yanağı öpmek işkence
Cevap sahibi1 yılİşkence değildir
Asil hoşnut olman lazım
Sakal İmajdir Sakal seksidir
Soran1 yılYa sen sakalı olan bir arkadaşını öpsene, belki anlarsın beni
Cevap sahibi1 yılYok işim olmaz. Ben beyaz tüysüz hatun severim, gay degilim.
Soran1 yılGay olduğunu söylemedim, öpersen belki halimi anlarsın diye söyledim.
Cevap sahibi1 yılYok işte öpmem. Kadında bile kol kılından nefret ederim. Hatun dediğin tikves yoğurt gibi bembeyaz olucak. Ama bir çok kadın için sakallı erkek cazip derler çok nadirdir parlak seven
Soran1 yılİşte ben parlak sevenim. İğreniyorum kıldan, tüyden. Bir de bakımsız olanları daha kötü.
Cevap sahibi1 yılEnteresan parlak seven nadirdir. Bakım şart kişinin kendisine olan saygisini gösterir bir kere. Sakal filan hadi neyse de. Bakımlı olmak kadın erkek birinci öncelikli sart
Soran1 yılNeyse işte sonuç olarak öpünce ağzıma kıl yumağı geliyor, ben et öpmek istiyorum kıl değil ama anlatamıyorum kimseye derdimi. 😔
Cevap sahibi1 yılSende haklısın Gizli hatun
Sende haklısın- 1 yıl
Ben de guyum gay değilim guyum
Tanıstıklarına degilde , sevgili olup ciddi bir yola girdiklerine demen daha dogru olur
11 Yorumla
Soran11 aydoğru
Daha saygılı bir şekilde traşlı olmanın ona ne kadar yakışacağını belirtebilirsin...
Mesela "sakal genelde kusurlu yüz hatları olan erkekler içindir senin bence hiç ihtiyacın yok. Bence kesmeyi dene bir süre..."
10 YorumlaBen de yakışsa bırakacam da surat yapım biraz sert olduğu için sakal bırakınca daha bir ürkütücü oluyor. Bir de kaşıntısı batması cabası. Benlik değil. Çok uzatmadan kesiyorum. Kimisi var sakalı kesince yolunmuş tavuğa dönüyor, tuhaf.
10 Yorumla
1 yılHaklısın, erkekler birbirlerini taklit ediyorlar, özgüveni olmayan, çirkin erkekler genelde uzun sakal bırakırlar, söyle sakalını kes diye, seni dinlemiyorsa sevmiyordur.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı.
1 yılAşırı sakal rahatsız edici, zaten çok yoğun sakallarım yok ve fazla uzatmam, açıkçası suratımın kıl ile dolu olmasını da istemezdim, yani haklısın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılayol bazılarının el ve kol kılları bile hoş oluyor aura meselesi 😂 özellikle kumral erkek
32 Yorumla
Soran1 yılya kol kılları hoş gerçekten ama kıldan kıla da değişir. yine de yüz için sevmiyorum.
Cevap sahibi1 yılbabyface erkek bakmalısın o zaman 😀
Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı. Sanmıyorum ama senden etkilenirlerse hatırını kıracaklarini sanmıyorum olurlar ya olurlar dert etme o kadar
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen de köse seviyorum ama sakal bıyık yakışana yakışıyor ya
23 Yorumla
Soran1 yılYakışanı çok az yine de öpmesi tuhaf
Cevap sahibi1 yılEsmer erkeklere keçi sakalı yakışıyor genellikle söylediklerine ben de katılıyorum haklısın askk
Soran1 yılYaa seni yerim kızz
Evet katılıyorum ve bende buna çözüm bulmak istiyorum
20 Yorumla
1 yılBeyinsiz erkeklere sakal erkeğin makyajı der iseniz onlarda popüleritenin kölesi olurlar
20 YorumlaOnlar senden bisey istiyorsa sende isteyebilirsin tabiki bu konularda anlaşmak kolay
20 YorumlaAhaha mantığa bak. 😂 o zaman sakalsız bıyıksız erkekler ile olursun olur biter. Kendisi olan insanları hayatına alıp , dönüştürmeye çalışmak benlik değil mesela
20 Yorumla
1 yılBen komple pürüzsüzüm bebiş gibiyim aynıı bayılıyoruum vücuduma
10 Yorumla
1 yılNe ayıpı kızım ya sevap işlemiş olursun
arkandayızz😉
10 Yorumla
1 yılAy kızlar saçmalamayın Allah' aşkına bir erkek sakallsız bıyıksız bir hiç asıl erkeksi durduna onlar zaten
12 Yorumla
Soran1 yılNe yani erkeksiliği sadece sakala mı bağlı?
- 1 yıl
Ben öyle bir şey demdim erkeksi olmak farklı erkeksi durmak farklı
- Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı.
1 yılBazıları at hırsız taliban gibi gözüküyor dedigine katiliyorum.
11 Yorumla
1 yılİşim gereği sakalı kesmek zorundayım şanslı desene benle olacak kız... 😅
10 Yorumla
1 yılBir kadın Bana traş olmamı söyleseydi o kadınla ikinci bir kez buluşmazdım kılsız Tüysüz erkek cildi isteyen lezbiyen olsun gitsin kadına sevgili olsun ne tuhaf bir düşünce yapısı
10 Yorumla
1 yılBende anlamıyorum sakaldan ne anlıyorlarsa artık.
10 Yorumla
1 yılEmir kipi kullanmadan rica da bulunursanız ayıp olmaz.
10 Yorumla
1 yılBeno yüzden kestim :)) hertürlü şeffaf olmak iyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSakalsız ve illa bırakacaksa ağzına girmeyen kısa bıyık. Makyaj, karizma vs anlamam. Ona göre seçer, Ona göre severim
20 Yorumla
1 yılYa iyide iş başvurusu milakat askeriye va bir şey değil ki traş zorunluluğu olsun ha illa isterseniz onada özel sektör ya da askeri bir sevgili bulun hallolur
00 Yorumla
1 yılBen en fazla 2 günde bir tras oluyorum. Sana hep sakallı ve bıyıklılar denk geliyor galiba 😀😀
Bak tam sana gôre bir parça 🤭🤭🤭
https://youtu. be/r1ZKY5QIrPA? si=9Zi3oGc0D_l1-dar00 Yorumla
1 yılSakal bir erkeğin makyajı Ama sen Baby face'lerden hoşlanıyorsun o zaman konuşmadan önce fotoğraflarına bak emin ol sonra konuş bu kadar muzdaripsen
10 YorumlaBir erkek sana saçını kes dese keser misin? Temuz olduğu surece problem etme sevgili olunca keser istersin
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 371 cevap paylaştı. Öpme deyince benim de midem bulandı kabul ama sakalsız erkek de ne bileyim bir garip. Kadından bir farkı olmalı yani.
10 YorumlaKessen suç kesmesen suç galiba kişiden kişi göre değişiyormuş
11 Yorumla
Soran1 yılevet
Gizli Üye(18-24)1 yılBazıları yanlış anlar çirkin tepkiler verir canını sıkar anlayışlı olacağını düşündüğün biri ile karşılaşırsan söyle
10 Yorumla
1 yılbütün kızlar makyajlı. biz size yüzünüzü yıkayın diyor muyuz
21 Yorumla- 1 yıl
Ben diyorum bunu söylemekte özgür 🗣️ ama sende doğrusun biz size diyormuyuz demiyoruz ama ben söyleyen biriyim makyaj yapma diyorsam malesefki ✂️ sakalımız keserim.
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSakallı ve bıyıklı erkekler ile tanışma
Sonuçta görerek iletişim tercih ediyorsun
Direkt olarak sakalsız bıyıksız ve tüysüz olanlar ile tanış00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılYoo alakası yok. Çoğu erkek işten dolayı düzenli tıraş oluyor.
01 Yorumla
Soran1 yılOnlarda bana denk gelmiyor
1 yıltüm kadınlar makyaj yapmasınlar bende bunu istiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılyani sakalları varsa seviyorlar demektir, kesmek istemezler bence. ben de asla sakallı biriyle olmam, babyface seviyorum hatta köse olsa mükemmel olur
10 YorumlaBen erkek olsam sana inat kesmem şunu bil erkekler emir sevmez 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDeğişiyor Kıza göre bazıları var sakallı bazıları var senin sakalsız sevebiliyor sizin yaşınız kaçtır
19 Yorumla
Soran1 yıl23
Cevap sahibi1 yıl23 ne güzel size hep sakallılar mı bakıyor
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılNiye ki neden böhle siz olgunlara büyüklere mi bakıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılOndandır genelde olguncu musun
Soran1 yılBen yaşıtlarıma bakıyorum
Cevap sahibi1 yılYaşıtların sakallı mı
Soran1 yılEvet çoğu
Cevap sahibi1 yılSiz nerde yaşıyorsunuz siz genelde küçük sakalsız mı ilgibii çekiyor
Gizli Üye(18-24)1 yılSende koltuk altı kılıyla karsila sen kesmezsen bende kesmem de🤣🤣
10 Yorumla
1 yılTrend böyle artık 2012 senesinde muhteşem yüzyıl dizisiyle patlama yaptı
10 Yorumla
1 yılTıraş olmak zorundayım ama bu mesleği yapmasaydım sanırım sakın böyle bir şey söyleme 🤫 derdim.
00 Yorumla
1 yılSohbet esnasında dersin sakallı sevmiyorum diye oda anlarsa keser gelir
00 YorumlaBu yaşıma kadar ne bıyık ne sakal bırakmadım
Bırakmam
Uyuz oluyorum00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen hem sakalsız hem sakallı halimi çok beğeniyorum. Sakalsız erkek seven ilk defa karşılaştım diyebilirim. İki halimi değerlendirebilir mısın?
02 Yorumla
Soran1 yılTabii
Cevap sahibi1 yılSorunu beğendim, buradan paylaşamam. Mesaj atabilir misin? ☺️
1 yılSakal harici düzenli alıyorum kıllarımı sakalda ayda bir
01 Yorumla- 1 yıl
Parlak seviyorsan tanışalım
Söyle de inş yanlış anlamazlar bilirsin niyetleri bozuk sapklar
20 YorumlaBiz size sacinizi kisaltin diyormuyuz? Heryere saciliyor saclariniz igrenc bir sekilde?
01 Yorumla- 1 yıl
Erkeğin makyajı sakalı demiyor musunuz? Kızlara makyaj yapma diyorsunuz ama ya da kolundaki kıla bile laf ediyorsunuz aynı şey işte siz söylerken sorun yokta kızlar diyince mi zorunuza gitti
Demelisin pis bakımsız geziyorlar iyi bir şey değil
10 YorumlaEvet, sakalsız ve bıyıksız birini bul kendine.
10 YorumlaOlur ilk gordugunde Adam sakalliydi. Niye adamin degistiriyosun ki? En iyisi baby face bul olsun bitsin
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKendine göre bir kız bul, kız, kıza takıl, sen de kurtul, erkekler de kurtulsun.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@FireW konu kızların ne sevdiği değil, davranış biçimi.
Gizli Üye(25-29)1 yılBende çıkmadı daha adam akıllı sakal falan kesiyorum hep kötü görünmesn diye
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı.
1 yılayıp olmaz ben diyorum
20 Yorumla - Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Bütün erkekler sakallı ve bıyıklı. Tanıştıklarıma tıraş ol desem ayıp olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler