O boyayi senin gercek kas hattina yaparlarsa eger kalmaz ama kasindan disari cikip sana yeni bi kas yapmaya calisirlarsa kalabilir onun disinda sorun yasamazsin merak etme
hayır ama bir yakınım çalışıyor, eskiden yapıyordu. o ilk yaptırdığındaki güzel görüntüsü kalmıyor cidden. zaten kendini çok belli eden bir işlem. hiç doğal değil. onun yerine kaşlarında sorun varsa sorunun nedenine inip bir tedavi yöntemi belirleyebilirsin kendine. serumlar ve yağlar gerçekten sabredince çok işe yarıyor, kendimden biliyorum.
Evette ne alaka sorunla Kaşlarım ince ve rahatsız olduğum için bu işlemi yaptrmayı düşündüm keyfimden düşünmüyorum Yaptırır mıyım net karar vermedim ama doğal görünümlü yaptırırım Sizin bilginiz kadar benimde var emin olun Rahatsız olmasam yaptırmayı düşünmezdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
iz kalmaz.
Hm emin misiniz
Askim o boya zaten zamanla kendiliginden cok cabuk geciyor. Yani iz falan kalmasi soz konusu bile degil icin rahat olsun
canım iz kalmaz demi eminsin
O boyayi senin gercek kas hattina yaparlarsa eger kalmaz ama kasindan disari cikip sana yeni bi kas yapmaya calisirlarsa kalabilir onun disinda sorun yasamazsin merak etme
asla yaptırma sonradan pişman olabilirsin
Bildiğin bir şey mi var benim bilgim yokda ona göre yapıp yapmıcam
dövme gibi bir şey olduğu için yaşın ilerledikçe ve yüz hatların değiştikçe çirkin durabilir. yaptırmaya karar verirsen çok iyi bir yere yaptırmalısın
İyi biliyorsun belli güzellik salonunda mı çalıştın
hayır ama bir yakınım çalışıyor, eskiden yapıyordu. o ilk yaptırdığındaki güzel görüntüsü kalmıyor cidden. zaten kendini çok belli eden bir işlem. hiç doğal değil. onun yerine kaşlarında sorun varsa sorunun nedenine inip bir tedavi yöntemi belirleyebilirsin kendine. serumlar ve yağlar gerçekten sabredince çok işe yarıyor, kendimden biliyorum.
deneyip ogrenebilirsin
İz kalır yapma
kalabilir
Tesettürlü sün dimi
Evette ne alaka sorunla Kaşlarım ince ve rahatsız olduğum için bu işlemi yaptrmayı düşündüm keyfimden düşünmüyorum Yaptırır mıyım net karar vermedim ama doğal görünümlü yaptırırım Sizin bilginiz kadar benimde var emin olun Rahatsız olmasam yaptırmayı düşünmezdim
Canim yaptir tabi lazercidemi yoksa kendin mi almak istiyorsun
Beynin algılıyorsa düşünüyorum araştırıyorum gidip direk yapmadm İbadetimde sıkıntı olur mu bakacm Gereksiz cevaplara kapalıyım Sen çok zekisin sadece
Kendin yapamaz misin
İtici bence
Vazgeçtim zaten
Nasil bişey?💥