Güzellik & Bakım Bir kadın niye g@vat koca ister? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Gerçekten kadınlar öyle erkeklerle mi evlenmek istiyor? Ya da isteyenler neden istiyor? Bir kadın niye g@vat koca ister? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Öylesini seviyor demek ki gadası 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sebebi nedir Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Şimdiki kadınlar şıpsevdi tek erkeğe bağlı kalmak istemiyor başka erkeklerde olsun ilgi göstersin istiyor. Gavâtuslar o yüzden rövanşta 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Aldatmayı seven kadındır , fazla özgür olmak istiyordur. Az biraz kıskançlık. olmalidir ilişkilerde.. 2 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 989 cevap paylaştı. Gávat insanla ben yapamam asla. Kıskandığını hissedemessem soğurum bir kere. yapanlar nasıl yapıyor bilmiyorum 🙄 1 2 Yorumla sulateen444 6 ay Laik kafalara anlat bunu. Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 6 ay @sulateen444 herkes kendi anlasın ya Yorumla
lawlietrubyjane Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Sizin güzel kardeşim olarak adlandırdığınız erkekler genelde kendine güvenen ve kız arkadaşına güvendiği için onu kısıtlamayan, saygı duyan adam gibi adamlar oluyor. güzel kardeşim kavramı böyle bir şey değil siz mağara adamı gibisiniz 2 0 Yorumla
Shizoo007 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sebebini düşününce anlıyorsun güzel kardeşim düşünnnnn 0 0 Yorumla
gardropfuat83 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 4 ay Yurdum kadınlarının geneli güçlü erkeğin yanında durmayı bilmiyor. Beni ezer istediğimi yaptıramam zihniyetinde oldukları içindir herhalde. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Al evlendşm bi güzel kardeşim çok mutluyum harika 🤣 4 4 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Arkadaştan farksız 😂 Yorumla tommymaxwell 1 yıl Nasıl farksiz Yorumla merakli_kofteci2 6 ay Cinsel ilişkiniz yok mu onunla. Hep başkalarıyla mı yaşatıyor size bunu Yorumla
Straponsever34 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 2 ay İsterdim Böyle seven isteyen bir kadınla tanışmak evlenmek 0 0 Yorumla
CCCC0 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl güzel kardeşim kasıt o değil kiskan olsa baskıcı olcak kıyafet konusunda o yuzdw 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl senimi istediler oyle nerden bilion 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Twiti görmüyon mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yoo görmüom nerde Yorumla Soran 1 yıl boş ver o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ben bosverdim de sen bi veremedin boş lan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Öylesini seviyor demek ki gadası
Sebebi nedir
Şimdiki kadınlar şıpsevdi tek erkeğe bağlı kalmak istemiyor başka erkeklerde olsun ilgi göstersin istiyor. Gavâtuslar o yüzden rövanşta
Olabilir
Aldatmayı seven kadındır , fazla özgür olmak istiyordur. Az biraz kıskançlık. olmalidir ilişkilerde..
Gávat insanla ben yapamam asla. Kıskandığını hissedemessem soğurum bir kere. yapanlar nasıl yapıyor bilmiyorum 🙄
Laik kafalara anlat bunu.
@sulateen444 herkes kendi anlasın ya
Sizin güzel kardeşim olarak adlandırdığınız erkekler genelde kendine güvenen ve kız arkadaşına güvendiği için onu kısıtlamayan, saygı duyan adam gibi adamlar oluyor. güzel kardeşim kavramı böyle bir şey değil siz mağara adamı gibisiniz
Sebebini düşününce anlıyorsun güzel kardeşim düşünnnnn
Yurdum kadınlarının geneli güçlü erkeğin yanında durmayı bilmiyor. Beni ezer istediğimi yaptıramam zihniyetinde oldukları içindir herhalde.
Al evlendşm bi güzel kardeşim çok mutluyum harika 🤣
Nasıl yani
Arkadaştan farksız 😂
Nasıl farksiz
Cinsel ilişkiniz yok mu onunla. Hep başkalarıyla mı yaşatıyor size bunu
İsterdim Böyle seven isteyen bir kadınla tanışmak evlenmek
güzel kardeşim kasıt o değil kiskan olsa baskıcı olcak kıyafet konusunda o yuzdw
Her kadın istemiyor yalnız
Biçıslığını rahat sürdürmek için
senimi istediler oyle nerden bilion
Twiti görmüyon mu
yoo görmüom nerde
boş ver o zaman
ben bosverdim de sen bi veremedin boş lan
Çok artık bu şekilde
Kendileride belki ona layıktır
Fakedir o ya