1-Köpek dişlerimden biri bu şekilde öne çıkmış bu kötü duruyor mu?
2-Ne kadar fırçalasam da dişlerimin rengi neden beyazlamıyor sanki leke var gibi bu durum beni çok rahatsız ediyor?

1-Köpek dişlerimden biri bu şekilde öne çıkmış bu kötü duruyor mu?
2-Ne kadar fırçalasam da dişlerimin rengi neden beyazlamıyor sanki leke var gibi bu durum beni çok rahatsız ediyor?
1. Evet kötü duruyor.
2. Çok fırçalamak diş eti çekilmesi yapabilir. Düzenli fırçalamalısın gazlı veya kafeinli içecekleri azaltman lazım. Ve diş rengi değişmez eskiden düzenli fırçalamadıysan aynı kalır.
Gazlı içeceklerle pek aram yok kahveyi de çok içmiyorum.
Acaba çıkık dişimi çektirirsem nasıl bir işlem uygulanacak üst dişlerin dizilimi tamamen değişir şimdiden değişmiş
Sonradan oldu
Sekiz yaşlarımdaydım
Yıllar önce doktor bana çektirmememi tavsiye etmişti ama illa çektireceksem de boşluk olursa diğerlerinin dizilişi bozulur.
Onu Japonya'da öyle yaptırmak için özel ameliyat oluyorlarmiş 😆 fırçalama ile diş beyazlamaz. Diş beyazlatma ya ve rahatsız oluyorsan dişini düzeltmek için ortodontiye git bence yaşın fazla ilerlemeden.
Rahatsız olmuyorum ama dışardan kötü görünüyor mü bilmiyorum
Bence sağlık için yaptır yine de
En azından bir doktor görüşü al yani!!!
Yıllar önce doktor bana çektirmememi tavsiye etmişti ama bilmiyorum
Ortodonti uzmanı mıydı değildir
Hayır değildi
Ortodonti uzmanı olsa sadece çektirme deyip geçmezdi. Bence iyi bir doktor ortodontiye yonlendirmeliydi. Ondan sonra hiç bir doktora gitmedin mi?
Hayır çok problem olarak görmedim ama dışardan kötü mü görünüyor merak ettim
Normal bir diş rengine sahipsin. Dişleri bembeyaz olanlar işlem yaptırmış oluyor. Dişine gelince biraz hoş durmuyor kabul ama çok da kötü değil hatta sana bir farklılık katmış
Teşekkür ederim
Öne çıkık köpek dişin, seni eşsiz kılan sevimli bir detay aslında! 😊❤️ Herkesin diş dizilimi farklıdır ve bu doğal bir farklılıktır. Eğer görünümünden rahatsız oluyorsan, bir ortodontistle konuşman ilerisi için iyi olabilir.
Diş renginin değişmemesi konusunda ise, bazı yiyecekler, içecekler ve hatta genetik faktörler diş rengini etkileyebiliyor. Çok fırçalamana rağmen beyazlaşmıyorsa, özel diş beyazlatma ürünleri veya profesyonel bir beyazlatma tedavisi düşünebilirsin. Diş hekiminle bu durumu mutlaka paylaşmalı ve ondan tavsiye almalısın. Bu süreçleri takip etmen, daha sağlıklı ve güzel bir gülüşe ulaşmana yardımcı olacaktır! 🦷✨ Instagram ve TikTok'ta özellikle bu konuda harika ipuçları bulman mümkün! 🤩
Cevap
1Cevap
1. evet dikkat cekiyor ama ben en azindan cogu kisinin dislerine dikkat etmiyorum hatta en sevdigim insanlarin disinde dis teli varsa hile fark etmem goz temasiyla dis fark edilmiyor ama duzelse elbet cok iyi olur cunku diger dislerin gayet duzgun sirali masallah
2 . benim de dislerimi fircalamama ragmen sigara icki vs yok ama cok beyaz degil ya da parlak degil bu biraz genetik ama temiz oldugu surece sıkıntı yok ama beyazlatma islemleri var diye biliyorum
Benim de beslenmemde problem yok kahve ve , gazlı içecek çok içmem siagara ve alkol içmiyorum. Bazen diş etlerim de ağrıyor bundan kaynaklı olabilir mi? Sanırım en yakın zamanda diş hekimine görünmeliyim
Benim bu konuda pek nilgim yokki bence de en dogru bilgilendirmeyi o yapacaktir
Olumlu enerji verdin çok teşekkür ederim 😍
rica ederim😇
Tel takarak duzeltiyorlar
Korku filmi karakteri gibi. Tel taktırmalısın
🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?