Hiç makyaj yapmadım nasıl yapılır onu bile bilmiyorum böyle olmam normal mi bende bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzel kardeşim makyaj bilmemene şaşırdım. Onun dışında makyaj yapmamak anormal değil. Ben mesela hiç makyaj yapmam. Ama çok iyi yapabilirim yaparsam. Yeni yüz çıkarırım o derece. Ama kendimi Güzel bulduğum için makyaj yapmam. Sadece kıyafet değiştirerek herkesten iyi gorunecegime eminim. Ama sen içinden geldiği gibi davran. Başkasının normali sana uymayabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılMakyaj yapmamak, diğerlerinden farklı ve doğal görünmektir.
Makyaj yapmamak, doğallığı korumaktır.
Makyaj yapmamak, doğallıktan ödün vermeyip
maskenin ardına gizlenmeden,
sahte bir görünümle karşı cinse kazık atmamaktır.
Dip not: Bazı kadınlar makyaj yaparken
bazı erkeklerde yalan söyler ve işte bu durum onların birbirlerine karşı ne derece yalancı olduklarını ortaya koyuyor...12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim bilgi ve ilim çok önemli.
Doğal ve sağlıklı bir yaşam diliyorum...
1 yılBence normalleştirmemiz gereken tam da bu! Doğal güzelliğin muhteşemliği, sa deliğin şıklığı ve dikkat çekmeden yaşamanın harikalığı ^_^ İsteyen yapar isteyen yapmaz tabi ki ama makyaj insana bazen kendini unutturabiliyor. Hiçbirimiz kusursuz yüz hatlarına ve hayat standartlarına sahip değiliz. Ama neden bunları fondötenin ardına saklayalım ki?
24 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederiim ^_^
- 1 yıl
Teşekkürler
Makyaj yapmak da yapmamak da tamamen normal bir şey.
Bu bir kişisel tercih. Neden yaptığınızın veya neden yapmadığınızın hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz.
Ama makyaj yapıyorsanız sonrasında cildinizi güzelce temizleyip ferahlatmanız önemli. 😊00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ElifReyha! 🌟 Hiç makyaj yapmamış olman gayet normal, endişelenmene hiç gerek yok. Doğal güzelliğini sergilemek de harika bir seçim! 💖 Makyaj yapmak kişisel bir tercih ve kendini iyi hissetmenin başka bir yolu. Kendini dışarıya nasıl yansıtmak istediğin tamamen senin elinde. 😊 Eğer bir gün makyaj yapmayı denemek istersen, ilk adımlar için doğal ve hafif ürünlerle başlayabilirsin. Biraz dudak parlatıcısı veya hafif bir rimel günlük görünümüne hoş bir dokunuş katabilir. Ama unutma, en önemli şey kendine olan güvenin ve özgüvenli bir şekilde dolaşman! Her halinle harikasın! 🌺✨ Instagram ve TikTok'taki makyaj influencer'larını da takip ederek ilham alabilirsin. 👀💕
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
41Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet bence normaldir kişisel tercih
10 Yorumla
1 yılHiç makyaj yapmamayı doğallık olarak algılayan.. Embesil bi tayfa var maalesef..
Kimsenin doğal hali kimsenin umrunda değil aptallıkla dahilik aradında o ince bi çizgi var o ince çizginin etrafında halay çekmeye bayılan insanlara ayıracak zamanım da yok yani 😉411 Yorumla- 1 yıl
Bende yapmam mesela. Gözüme bir kalem çekerim. başka hiçbir şey sürmem. Makyaji oldum olası sevmedim ve gereksiz buldum. Yüzümde sivilceler cikar ama ben tutupta kapatıci fondoten vs. Sürmem hic olmadi. hiç makyaj yapmamak hele de sokaga cikinca sagda solda makyajlı estetikli insanlarin icinde yapmamak büyük bir özguvendir ve en guzelidir.
- 1 yıl
Doğal güzellik varsa olabilir
- 1 yıl
Olabilir. Ama kendini kabul etmek cok önemli. Kimse kusursuz değildir. Bu saçma güzellik algısıdır bana göre. Parayı bulan estetiğe kosuyor. Kimse makyaj yapmak zorunda degil, makyajsız kadında çirkin bakımsız degildir. Kadınların üstünden elimizi bir ceksek! kilomuzdan boyumuzdan makyajimizdan bizi bir salın ya
- 1 yıl
Gözüne bi kalem çekmen bakımdır. Boş duyar kasmaya çalışma
- 1 yıl
Hele hele
- 1 yıl
Kimse bos duyar kasmıyo. Tabiki bakımdır ama ne alakası var konuyla?
- 1 yıl
Tabii ki diye yazılır. Zeytinyağı gibisin yaa
- 1 yıl
Yorumum tuttu ya sende delirdin bence
- 1 yıl
Ne alakası var beyfendi?
- 1 yıl
Bana tabikiyiiiii nasıl yazacağımı öğretmeyin. Isteseydim doğrusunu yazardım. yorumunuzun tutmasıyla benim aramda nasıl bir bag kurdunuz merak ettim?
- 1 yıl
Tm boş ver yeterli bu kadar yazdık çizdik sal artık
1 yılHerkesin makyajla badana yaptigi, yapmayanlarin da genelde estetikle evrim gecirdigi bi devirden bahsediyorsun evet. Ben pek yapmiyorum yaptigimda da ufak dokunuslar yeterli oluyo. Hic degisecek kadar mukemmel makyaj yapmayi ogrenemedim.. ister miydim? Hayir hdbdbs
10 Yorumla
1 yılNormal olan doğal olmak tabii ki. Ama buradaki erkeklerin doğallık en güzeli falan dediklerine de kanma. Çünkü nerede dikkat çekmek için bir ton makyaj yapan kadın var, onun peşinden koşarlar, diğer makyaj yapmayan kızları "bakımsız" bulurlar çünkü onlara göre bakımlı olmak, makyaj yapmak, saç boyatmak falan.
Sen nasıl mutluysan ve nasıl güzel hissediyorsan öyle yap.10 Yorumla
1 yılHocam bu devirde modern güzellik algısıyla yok silikon göğüsler yok fok balığı gibi dudaklar normalleştiriliyor ondan sonra normal olan Bir kız bu değerlerin de işe dahil olmasıyla kendini değersiz hissediyor ve hergeçen gün güzellik algısı bozulmaya devam ediyor ve bunun isminde modern topum oluyor bırakın insanlar normal kendi öz bir şekilde kalsın mandıra filozofunda çok sevdiğim bir cümle var kapitalizm dünyanın en normal olan şeyi kırışıklıkları bile kötü gösterir ve sana ilaç satar yani sistem çok değişti herkes kendi gibi olsun öz olmak iyidir.
30 Yorumla
1 yılmaalesef beyinler öyle yıkandı ki artık birçok kadın makyajsız sokağa çıkacak özgüvene sahip değil. İşin kötüsü makyaj yüzünden cildinin solması makyajı daha da bağımlılık haline getiriyor.
Artık günümüzde her şey kapitalistleşmiş birer sektör olduğu için doğrular yanlış, yanlışlar doğru zannediliyor.
20 YorumlaNormal veya anormal her hangi Bi düşüncem yok bu konuda, nötr yani. Herkesin kendi tercihi
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılDaha iyi bazısı aşırı şekilde abartıyor. Hatta makyajsız görünce tanıyamıyorsun bazısını.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKnka sabah bir kız gördüm. 12 yaşındaymış. o kadar makyaj yapmıştı ki 25 yaşında zannettim kardeşim dedim diyorki abla ben 12 yaşındayım . Söylemeseydi 25 yaşında zannettim. Çok irenç ve kötü bir durum. 12 yaşında ne olmaya çalışıyorlar anlamadım. Yeni nesil çok rezalet ve komik 😁😁
10 Yorumla
1 yılBen şahsen makyajsız seviyorum, Allah'ın verdiği bu güzel doğal yüzü 5 kilo ruj Muş yaparak içine ediyorsunuz güzelliğinizin her şeyin orijinali güzeldir hele bir de Rabbim yaptıysa
10 YorumlaNormal gayet:) ayrıca makyaj her zaman güzelleşmek için yapılmaz şahsen ben hafif yaparım ancak yapması eğlenceli geliyor bana bu yüzden de yapmayı seviyorum. Belki bir gün sen de hafif denemek istersin rujlar glosslar bir harika😅🌸
10 YorumlaSen kendini nasil iyi ve güzel hissediyorsan öyle 🥰 çoğu zaman bende yapmıyorum normal
20 Yorumla
1 yılGayet normal. Herkes olduğu haliyle güzel ve değerli. Makyaj evet güzel bir şey ama doğallık her zaman en güzeli. Hem de daha sağlıklı. Makyaj bir süre sonra cildi bozar. Belki sadece özel günlerde yapılabilir ama günlük yaşamda şart değil.
00 YorumlaEğer çok güzelsen yapmazsın. Bir de yapmayacak kadar cildin pürüssüzse
10 Yorumla
1 yılValla benn makyaj sevmem de yapmam da en son 4 5 sene önce halamın kınasında (zorla) yaptırdım
10 Yorumla
1 yılNe biri normal ne diğeri anormal. Tercihtir bu. İster yaparsın ister yapmazsın
10 YorumlaNormal tabi. Herkesin seveceği ilgisini çekeceği bir şey olmayabilir
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 754 cevap paylaştı. Makyaj olayı hem yetenek işi hem ciddi bütçe isteyen bir şey. Eyeliner çekemeyen makyaj yapıyor komik oluyor becerebilmek lazım :))
01 Yorumlamakyajı kendime çok yakıştırmıyorum ben hiç abartı makyaj yapmamışımdır hatta düğünlerde filan bide belki içimden gelirse bb rimel ve allık sürüyorum o kadar bence anormal bir durum yok
00 Yorumla
1 yılMakyaj yapmak YouTube dan teknikleriyle öğrenilebilir. İstemeyen birisi de makyaj yapmak zorunda değil ve çok daha iyi zaten doğal kalabilmek, cildi ve bedeni daha sağlıklı ve genç tutar.
00 YorumlaNasıl kapitalist bir sisteme dustuysek kız normal olan şeyden bile şüphe ediyor.
04 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBen severim, sen sevmezsin. Tercih meselesi ama özel günler için bence bilinmeli, şıklık katıyor.
Makyajsızım muhabbetinden de çok hoşlanmıyorum bana nedense pick me his veriyor.00 Yorumla
1 yılMisal. benim. ilgimi çekiyor makyajsız insanlar neden mi doğal oluyorlar asıl makyajı çirkin olanlar yapar
10 YorumlaBence özel gün ve geceler hariç süslenip makyaj yapmak tamamen zahmetten ibaret, ben şahsen doğallık taraftarıyım.
10 YorumlaDeğil, yapmaman normal tabi de bilmemen normal değil bence.
010 Yorumla
1 yılBen de hiç makyaj yapmadım. Yapan yaşıtlarımın yüzleri kötü durumda genel olarak kimyasal sürüyorlar yüzlerine birde cilt hava alamıyor
00 YorumlaBi parlatıcı ruj sür bari bazen makyajsız cok güzel oluyo kızlar bazılarıda cok bakımsız duruyor
00 Yorumla
1 yılMakyaj yapan geçici güzelleşir fakat zamanla yüzünü ve cildini eskitir doğallık her zaman daha iyi ve daha sağlıklıdır
00 Yorumla
1 yılherkesin yüz kilo makyajsız adım atmadığını göz önüne alırsak biz gibi doğal gezebilen 0 makyaj dolaşabilen insanlar nadir kaldık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlabilir arkadaşımda böyle takılırdı eskiden, düğünler için yapıyor artık. Kendi tercihi bu yönde ve mutluysa ben karışmam.
İlla herkes yapıyor diye yapmak şart değil kendi mutluluğuna bak
00 YorumlaÇoğu insan makyajsız dolaşıyor gayet normal yüzümüzde makyajla doğmadik
01 Yorumla
1 yılEvet normal makyaj yapacaksın diye bir zorluk yok yani yapmak zorunda değilsin canım
03 Yorumla- 1 yıl
Nasıl istiyorsan öyle yapmalısın kimsenin lafına sözüne gelme kimseyi memnun etmeye çalışma değmez gerekte yok zaten
Normal doğal güzellik özgüven kazandırır hanimefendi
05 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılOlabilir tercih meselesi kimisi sevmez yapmaz gayet normal
10 Yorumla Kimi makyajı sever kimi sevmez.. benim tercihim bakımlı ve doğal makyajsız olanı..
10 Yorumla
1 yılBen alıştım yapmaya, hiç bir sey yapmasam bile göz altlarımı kapatırım.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı.
1 yılGayet normal. Makyaj yapmak bir zorunluluk değil. Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yaşa.
00 Yorumla
1 yılYapma boş ver boya küplerinin arasında bi farkın olur.
00 Yorumla
1 yılbende makyaj yapmayo sevmyorum. ne gerek var hem vakit kaybi bizi begenen dogal begensin
00 Yorumla
1 yılNasıl istiyorsan öyle yaşa ya onların normali benim anormalim belki
00 Yorumla
1 yılNormalleştirdiler her şeyi normal geliyor bazılarına ama anormal aslında.
00 Yorumla
1 yılBen makyajsız doğal kadınları daha çok çekici buluyorum
00 Yorumla
1 yılMakyajsız iyi olduğumu düşünüyorum 1 kilo makyajı gerek duymadım hiç , ben de sevmiyorum.
00 Yorumla
1 yılBazen yapıyorum bazen yapmıyorum tamamen ruh halime kalmış, solgun görünmemi de engelliyor
00 YorumlaVallahi doğal hâl çok hoşuma gidiyor, eğer istiyorsa hafif makyaj yapabilir yanak falan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMakyaj yapmıyorum ve ilk üniversiteye başladığım zaman tanıştığım ilk kişiler sen makyaj yapmıyor musun diye şaşırmıştı. Bunun anormal olarak algılanmaması gerek ben kendimi seviyorum ve ayrıca sabah sırf makyaj yapmak için uykumdan ödün veremem😂
00 Yorumla
1 yılNormal herkes yapacak diye bir şey yok en iyisi bu makyaj cilde zararlı zaten
00 YorumlaBende sevmiyorum açıkcası özel günler harici yapmıyorum doğal kalmak bi lütuftur bana göre
00 YorumlaMakyaj yapmakta yapmamakta normald, r tamamen kendi tercihin
00 YorumlaBence gayet normal doğal güzellik gibisi yok
00 Yorumla
1 yılBu devirde zaten estetik yaptırıp makyaj yapmamak moda:))
00 Yorumla
1 yılNormal gayet senin isteğine bağlı bir şey bu
00 Yorumla
1 yılNormal nedn anormal olsun.
Boya küpü gbı gezmek zorunda dglz ya00 Yorumla
1 yılNormal aynıyız. Doğal güzelliği olan kadınlar boş şeylerle uğraşmaz.
00 Yorumla
1 yılBende sendenim, merak etme tatlım anormal olan onlar.
00 Yorumla
1 yılBende çoğunlukla öyleyim özel günlerde veya davetiyelerde makyaj yapiyorum
00 Yorumla
1 yılEvet. Genelde bende yapmam. Sadece fotoğraf çekeceğim zaman yaparım o kadar
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 564 cevap paylaştı.
1 yılNormal mesela sabah üşendiğimden kuruma makyajsız geldim hHzhzjaj
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen yapmıyorum. 25 yaşındayım makyaj yapmayı bilmiyorum. Denediğim zamanlarda hem pütür pğtür duruyor zaten
00 Yorumla
1 yılYa ister yaparsın ister yapmazsın kafana göre takıl dış etkenlere takılma ama yerine görede süslenmesi bil bir elbiseye en çok yakışan ruj ve ojedir
30 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem