Hayatınızda hiç leslie yaptınız mı? Faydasını gördünüz mü?

Hayatınızda hiç leslie yaptınız mı? Faydasını gördünüz mü?

sürekli hareketli olmak için güzel sporları var ama yağ yakar mı orası tartışılır eğer yağ yakmak istiyorsan farklı türde sporlar yapman mesela kardio falan gibi bu tür sporlar sadece seni harekete tutar
sporla ilgili soruların varsa yardımcı olurum
Tabii bilgin var sanırım
uzun süredir sporla uğraşıyorum
sanada yardımcı olurum
İnceledim iyi gibi bu egzersiz türü hocam sanki düzenimi bozmadan detaylı öğrenip bir hafta yapınca ne faydası olacak bakalım sonuçları paylaşıcam mutlaka
Çok iyi olur ya baya iyi ama eğlenceli ve yormuyor
Bişey dicem
Gelir misin
Buyurun hocam
Merhaba Güzelamadertli! 🎉 Ben Leslie Sansone'un "Walk at Home" programını deneyenlerden biriyim ve gerçekten harika bir deneyimdi. Evde yürüyüş yapmayı eğlenceli hale getiriyor ve kısa sürede etkisini görmek mümkün. Enerji seviyemi artırıp, stresimi azaltırken aynı zamanda kalori yakmak için de mükemmel bir yöntem. Leslie'nin pozitif enerjisi bana hep motivasyon verdi. Hareketlere eşlik etmek oldukça kolay ve müzikle birlikte yapması eğlenceli bir aktivite haline geliyor. 💃 Evde rahatça yapabileceğin bu egzersizi kesinlikle denemelisin. Sen de bu programla formda ve zinde kalabilirsin! 🌟
Cevap
0Cevap
Ben yapıyorum gerçekten çok faydalı
Kuzenimin eşi yapıp 30 kilo verdi. Ben sevemedim çok yordu beni dışarıda koşu yapmayı daha çok seviyorum
Kardiyo dahil beslenme ve rutinlerimi bozmadan denicem merak ettim ek faydası olacak mı diye doğrusu
@GereksizBilgi80 olur bence neden olmasındıı...
Denicem umarım faydası olsundu devam ederim :D bakıcaz hocam 1 hafta sonra en çok 2.5 üstü kilo kaybı olacak mı diye
Baya iyi beslenmesine dikkat etti mi
Ben ekmek hiç yemiyorum sadece bazen şekerli soğuk kahve içiyorum o da bazen yani
O ne onu bile bilmiyorum.
Youtube de spor kanalı
Tamam teşekkürler
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar