1 kadının vücudu ne kadar normalse 1 erkeğin ona aşık olması 1 o kadar kuvvetlidir. Dış görüşüne aldanan insanın sevgisi de ona baktığı oran kadardır. Önemli olan kesinlikle iç güzelliği 1 eş kalbi için başka elle dokunulmayan gözle görülmeyen şey için olunca o sevgi sonsuz aşka dönüşür...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 4 ay
Kilolu olmadığı sürece problem etmiyor erkekler. Hayallerinde, ideallerinde bir kadın oluyor ince belli kum saati olan cinsten ama olmayınca da illa olsun demiyorlar. Yüzü huyu suyu güzel olsun diye bakıyorlar daha çok. Yüz güzelliğine daha çok dikkat ediyorlar. İyi kalpli merhametli bir kadın her zaman öndedir doğru adamlar için.
00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 524 cevap paylaştı. Fizik, bakım etkiler ama tek başına fizik aşık. etmez güzel bir izlenim oluşturur sadece. Aşiri kaprisliyse, sohbeti yok ise mizah yok ise iter güzel de olsa. Erkekler o kadar da saf değil sadece güzelliğe bakmıyorlar bence..
00 Yorumla
Bir erkeğin aşık olması genellikle sadece fiziksel özelliklerle değil, kişilik, uyum ve duygusal bağla da ilgilidir. Fiziğin bir etkisi olabilir, ama aşkın derinliği fiziksel görünümden öteye geçer bence 🥳😍00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey Kolikko! 💫 Aşık olma konusu o kadar kişisel ve derin bir şey ki tamamen fiziksel görünüşe bağlı değil! Herkesin zevki farklıdır ve önemli olan senin kendine güvenin ve kendine olan sevgin. Özellikle bir ilişkide gerçekten önemli olan, karşındakiyle kurduğun bağ, paylaştığınız anlar ve hissettiğiniz duygular.
Her şeyden önce, kendine olan güvenin ve içsel güzelliğin en önemli çekim noktasıdır. Ne kadar kendinle barışık ve mutlu olursan, o kadar çekici olursun. 😊 Fiziksel özelliklerin ötesinde, samimiyetin, esprili kişiliğin ve karşı tarafa verdiğin değer kaçınılmaz şekilde etkiliyor.
Unutma, gerçek aşklar fiziksel detayların ötesine geçer ve kalpten gelir. Aşkın her haliyle tadını çıkar! 💖10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- 4 ay
Kıvrımlar çok önemli, hangi kıvrımlar dersen korteks kıvrımları 👍
Korteks kıvrımları iyi olan bir kız istediği erkeği kendine aşık eder.
Not: Aşka inanmıyorum aşk diye bir şey yok 😊😊
04 Yorumla- 4 ay
@mustesnaa Zeki misin?
- 4 ay
@mustesnaa Yüzünün güzel olmadığını mı düşünüyorsun?
- 4 ay
Bir erkeğin aşırı derecede aşık olması sadece fiziksel özelliklere bakmaz, ama tabii ki güzel bir fiziğe hayır demek de zor. 😄 Fakat işin sırrı, bir kadının kendine güveni, zekası ve nasıl davrandığında gizli. Şimdi dürüst olalım, her erkek biraz dış görünüşe bakar ama kalpten bağlılık, sadece dış görünüşle gelmez. O özgüveni, o samimiyeti ve espri yeteneğini ortaya koyduğun zaman, işte o zaman bir erkek gerçekten etkilenir.
Yani, fiziğin tabii ki önemli ama kendine güveninle erkeği zaten tavlarsın. Sonuçta, uzun vadede bir ilişkiyi güzellik değil, kişilik götürür.50 Yorumla Diğerlerini bilmem de fizik beni cazbetmiyor çünkü insanın güzelliği dış görünüşe bağlı değil, dünyanın en güzel kızı olsun onun içinde merhamet, ahlâk, saygı ve dürüstlük yoksa bir ömür ben bu kişinin kötülüğüne, yalanına kötü düşüncesine maruz kalırım o yüzden görünüş beni bağlamaz fakat hijyene, bakıma önem vermesi gerekiyor. Makyajlı olması da şart değil.
56 Yorumla- 4 ay
Her erkek aynı değil. Ben her kadın aldatıyor, her kadın para avcısı desem böyle olmayanın hakkına girmiş olmaz mıyım?
Daha geçen gördüm bir adam kadını istemeye gidiyor kadının talepleri
0 km da araba,
Diyarbakır burması bilezik,
Alyans yüzük ve arsa istiyor bunun yetmediği kaldı kızın babası belediyeye gidip damat olacak kişinin üzerine ait gayrimenkulerinin listesini çıkartıyor.
- Gizli Üye(25-29)4 ay
Olay fizik, guzellik, para vs olsaydi jlo, beyonce, rihanna, shakira, adriana lima, candice swanepoel gibi hatunlarin hic aldatilmamasi gerekirdi. Mesele fizikse bu kadinlarin fizikleri gayet iyi, bazilari kivrimli balik etli bazilari manken oldugu icin belli standartlarda. Mesele fizik guzellik degil erkegin karakteri. Erkekte ş*refsizlik, k*ypaklik varsa yaninda dunya guzeli de de olsa gozu gormez. Erkegin sevdigi, gonlunde olan, asik dugu kadin guzeldir, fizigi iyidir. Ha erkekler bu kadar sırılsıklam asik olacak varliklar mi orasi buyuk soru isareti iste.
21 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. Sene 2024 ve erkeklerin hala bir kızın fiziğine aşık olacağını sananlar var... fizik sadece hoşlantı oluşturur aşk başka bir şey.
92 YorumlaFiziğinin güzel olması bir çok erkeği sana çekecek ancak aşık olması ve sevgi duyması için sanat-para-kültür-hobi-zevkler-sport-güzellik-meslek-statü-gezi-zeka vs gibi faktörlerden bazılarının cezbedici olması. Kendini maddi ve hobi konusunda geliştirirsen bir çoğunu aşık edebilirsiniz.
22 Yorumla- 4 ay
mesela ne gibi hobi ve zevkler
"Aşırı aşık" olan bir erkeğin önceliği fizik değildir genelde. Gözler, bakışlar, hisler, onda yarattığı heyecan, kafasının uyuşması... bunlar daha çok tetikler aşkı. Tabi erkek gidip kendisinden 30 cm kısa kadına aşık olur veya çok şişman birine aşık olur demiyorum ama aşık olacak insan fiziği ikinci hatta üçüncü sıraya koyar genelde.
10 Yorumla- 4 ay
Aşırı zayıf veya kilolu olmadığı sürece
Bu durum erkekten erkeğe değişir
Biz hep farklı farklı severiz örneğin benim beğendiğimi arkadaşım beğenmiyor
Bence bir erkek başta fiziğe dikkat etse de aşık olabilmesi için kızın davranışaları ve konuşmaları şarttır10 Yorumla - 4 ay
Önce şunu sorumalısın kızın beyni nasıl olmalı huyu suyu nasıl olmalı diye dünya güzeli gelse huyları kötü kadını bir kaç ay zikersin sallarsın sonra anlatabiliyor muyum.. Beyin şart endamın yetmez
51 Yorumla - Gizli Üye(25-29)4 ay
Fizikden çok kişiliği ve kendini iyi korumuş olması karakteri vs önemli nasıl anlaşıyoruz birbirimizi anlıyormuyuz o bana ben ona saygı duyuyormuyuz zırt pırt konu ilişki temasa geliyor mu vs ki geliyorsa büyük sıkıntı aşk ölene kadar sevda vs değildir bu dürtü sadece karşılıklı saygı ve sadakat oldukça fizik önem arz etmez pek olmazsa dünya güzeli seçilmiş olsun fark etmez uzak kalsın
10 Yorumla - 4 ay
Her şey fizik değil. Her şey genel verdiği enerjidir. Bir kız mükemmel bir fizikte olsa dahi bir erkeğe itici gelebiliyor. Çünkü o erkeğin sevme algısı farklıdır. Herkes sevme algısına göre karşı tarafın verdiği enerjiye göre aşık olur.
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)4 ay
Sen bunların fizik yetmez dediğine bakma. Tabii ki önce fiziğe bakarlar. Orantılı bir vucudun varsa bakımlıysan sonra huyuna suyuna bakıp combo oluşuyorsa aşık olurlar. Huyun istediği kadar iyi olsun cinsel çekim yoksa niye aşık olsunlar onlarla kanka olurlar üf neyse.
012 Yorumla- 4 ay
Abla siz kanka oluyorsunuz ağlatma beni😭😭😭😭
- Cevap sahibi4 ay
Tabi senle de kanka olunur sjsj
- Cevap sahibi4 ay
@mustesnaa emin ol fizik daha önemli. Yüz ikinci sırada. Tecrübelerime dayanarak yüzü güzel olmayan ama fiziği güzel olan kızı seçiyorlar
- Cevap sahibi4 ay
Yani güzel ama fiziği kötü diyelim çabuk ayrılıyorlar ondan. Evlenirken eş seçiminde bile böyle. İnce belli arıyorlar 🤣
- Cevap sahibi4 ay
Miss turkey başka olay. Günlük hayatta ilişki yaşayacağı kız başka olay 🤦🏻♀️ neyse istediğin gibi düşün.
- 4 ay
Cevap sahibi yanılıyorsun aşık olduğum kıza çevremdeki herkes çirkin dedi.
- 4 ay
Kızın sevgilisi vardı red yedim. Ben de bayağı kısa ve göbekliyim.
- 4 ay
Bir de kız benden uzundu.
- 4 ay
Her erkeğin karakterine göre değişir beğenileri ve aşk kâlbe bağlı zaten. Bazı erkekler hiç âşık olmazlar çünkü ruh hastası psikopat takılırlar onları huzurlu oldukları cehenneme odun olmaları için bırakmak en akıllıca kadın tavrıdır her zaman 😃 👍
01 Yorumla aşırı derecede aşık olmak için fizik yetmez. fiiziği on numara olan kız sadece erkekliğimizi on numara yapar. aşk ise daha derinlerde bir yerde yaşanır
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 339 cevap paylaştı. Aşırı derece de aşık olması için tamam fizik elbette önemli ama karakter, duruşu, konuşması gibi şeylerde önemli. Diğer türlü amaç sadece sevişmek oluyor
20 Yorumla- 4 ay
Vücut denilen şey aşkla ilgili bir konu değil yalnız.
37 Yorumla- 4 ay
Fiziğinin iyi ya da kötü olması aşka engel değil. Ayrıca her seferinde şuram şöyle küçük buram böyle sarkık diyorsunuz ama bunlar görece ve beğeniyle ilgili şeyler aşkla ilgili şeyler değil. Aşk dediğimiz şey mevhumdur vücut değildir bana göre. Aşık olan insan aşık oluyor bir şekilde ve illa bir sebebinin olmasına gerek de yok.
- 4 ay
Ben de diyorum ki aşk öyle bir şey değil.
- 4 ay
Senin öyle hakaret ederek değerlendirdiğin bir tip başkasının cenneti olabiliyorsa buna yapacak bir şey yok
- 4 ay
Bi erkeğe guzellikle fiizkte yetmiyo seven seviyor boşuna bi neden aramayin
316 Yorumla- 4 ay
Bacım diyorm ya olmuyo o işler benimle tanışmak isteyen aylarca çırpınan adamın tek kalemde sildiğini gördüm hiçbir şey yapmamama rağmen diyorum ya aşkta şans olacak
- 4 ay
Sakin öyle düşünme balım inan bir şeye yaramıyor ne güzeller var aldatiliyor sankin öyle düşünme sen kendini her anlamda iyi ve güzel tut elbet seni sen olduğun için sevecek vardır hiçbirimiz kusursuz değiliz ki benimde kusurlarim var ama kalbim niyetim temiz buna layık olabilmek bireyleri arayıp bulmamız lazım sen kendini boşuna sıkma lutfen
- 4 ay
bir kız vardı böyle arkadaş ayağına oğlanlarla yazın kurs gezi vs yapıyordu bir çocukla yazın bir kursa gitti ama çocuğun gönlü yok bunda normal arkadaşlar. Sonra kız bu yedekte tuttukları arkadaşlarından birini sevgili yapınca bu çocuk acayip kilo verdi kısacası mahvoldu güya da sürekli bana bakıyordu beni bir çocukla görse kıskanıyordu ama adım atmak yerine vazgeçti ve o kadar üzülmedi ancak o kız için mahvoldu
- 4 ay
Sevgisini göstermemiş susmuş ve biriyle de görünce mahvolmuş
- 4 ay
Canım hoşlanan insanı bu kadar etkileyen ne olmuş olabilir hoslantidan fazlası işte
- 4 ay
Canım inan ben anlasam sana fikir veririm ama dedikleri yaptıkları bir olmayan insanlar sana ne diyorum aylarca şans istedi sözcükler vs vs bi anda puff ne dış görünüş nede karakter düzgünlugu erkeklerin sevmesine yetmiyor ancak o isterse sever
- 4 ay
😂elde etme hırsı
- 4 ay
Öyle güzelim o yüzden 2 lafa bakmıcan yapılanlara bakacaksn
sence önemsediğimiz şey gerçekten sadece fizik mi?
23 Yorumla- 4 ay
başka bir soruya şu cevabı vermiştim, içinde senin sorunun cevabı da mevcut: "erkeklerin neden yabancı kızlara ilgi duyduğuna dair büyük bir yanılgınız var. evet yabancı kızlar güzeller fakat türk kızları da güzel. burada güzellik değil, yabancı kızların erkeklere yaklaşımları, tavırları, olur olmadık yere trip atmamaları, yatakta ölü gibi durmamaları, yaşam kalitesi olarak kendilerini geliştirmeleri, ilişkileri sadece düğün odaklı ya da maddiyat odaklı görmemeleri vs. zaten bu özellikleri olan türk kızı olunca onlara da ilgi gösteriyoruz."
- Gizli Üye(18-24)4 ay
Canim sen aşkı ya da aşık olmaui yanliş anlamissin Sanirm bi erkek bi kıza gerçekten aşık olduysa fizik güzellik felan bunlara değil kalbini gülüşünü hareketlerini sevmiştir öbür türlüsü arzulamak olur en fazla
02 Yorumla- Cevap sahibi4 ay
ciddi düşüneceklerse karakterine geçmişine bakarlar tabi biraz diş görünüş de önemli bu kadar
O erkeğin beğendiği gibi, genelde beğeniler farklı olabilir, mesela benim olayım ince bel, yuvarlak çıkık got, dolgun büyük ve bir birine yakın memeler ki en önemlisi memeler, beyaz ten minyon kadın
00 YorumlaFizik: dolgun göğüslü, ince belli sıkı popolu en az 165 boyunda
Kişilik: sosyal medya takipçisi az vr önemsemeyen, sadık, hoş görülü, saygılı, sevdiği adama ilgili, dürüst00 Yorumla- 4 ay
Sürekli aynı saçma sorular. Yeter ya.
Kişinin hayalindeki fizik ne olursa olsun kadın cidden sevilesiyse hayalindekinden azına da razı olur.12 Yorumla - 4 ay
Büyük göğüs büyük kalça ince bel 165 boy beyaz ten dolgun dudak bla bla! Ama keşke sevilmek için güzel bir fiziğe gerek olmasa.
10 Yorumla - 4 ay
Fizikle ilgili oldugunu dusunmuyorum, o hoslantidir. Ask icin karakter, kisilik, kaliteli zaman lazim.
10 Yorumla - 4 ay
Bunun fizikle alakası yok bence aşk göreceli bir şey karşıdaki insana baktığında sebde oluşan hissiyata bağlı
10 Yorumla - 4 ay
Fiziksel özelleri aşk için yeterli değil bence. İyi bir karaktere, zekaya ve eğitime sahip değilse , ben aşık olamam.
00 Yorumla - 4 ay
Fiziğine aşık olan iki gün sonra her hangi bi sorunda seni bırakır. Karakterine aşık olacak adam bul kendine 😊
00 Yorumla - 4 ay
zayıf kızlar her türlü aşık olunası kızlardır.. zayıflayın şeker yağ hamur işi yemeyin.. güzelleşin kızlar..
01 Yorumla- 4 ay
ancak bu dediğim en önemli şey değil.. en önemlisi dürüst olun.. eğer dürüst olmadığınızı düşündüğü bir konu varsa aşırı derecede aşık olacakken direkten döner gibi olur.. kendi içinde fırtınalar kopar ama belli etmez.. o yüzden yalan söylemeyin.. dürüst olun dürüst olun.. fiziğinizle değil dürüstlüğünüzle aşık edersiniz
- 4 ay
O erkek fiziğim aşırı güzel diye bana aşık olacaksa hiç olmasın. Yüz ve vücut güzelliği geçici şeyler.
00 Yorumla Aşırı deredede aşık olması için fiziğe değil kaliteli karaktere sahip olması gerekiyor.
10 Yorumla- 4 ay
Fiziğe aşık olunmaz. Fizikten hoşlanılır, karaktere aşık olunur.
10 Yorumla bir erkek bir kizin fizigine asik oluyorsa bu hicbir anlam ifade etmez
10 YorumlaBu kişiden kişiye değişecek bir şey, neden herkes böyle sorular soruyor ya noluyo 😂😂
10 YorumlaBence bunun fizikle alakası yok lise aşkımı hayla unutamıyorum onun için herşeyi de yapardım fiziği de iyi değildi bu işlere sadece fizik içni bakarsan kullanılırsın olduğun gibi ol
27 Yorumla- 4 ay
Bu zamana kadar beni seven biri olmadı ama belki de oğlanlarla çok vakit geçirmekle alakalı çünkü onlar kendilerini oğlanlara sevdiriyorlar zorla resmen arkadaş adı altında sonra da erkek o kızlara o kadar çok alışıyor ki gerçekten sevdiği kızla tanışma ihtiyacı bile hissetmiyor
Fiziksel özellikler bir yere kadar bence. Kafa uymadıysa kainat güzeli olsa ziyan olur iki ömür de😏
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 864 cevap paylaştı. 45-65 kilo arası daha çok beğeniliyor diye biliyorum
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)4 ay
Birine aşırı derecede aşık olmak için ne fiziksel güzelliğe ne de ruj güzelliğine ihtiyaç yoktur. Bunlara ihtiyaç duyulduğu anda o duygu zaten aşk değildir:))
00 Yorumla - 4 ay
her şey fizik değil ki zekası konuşmasi sempatik biri güzel olmasa da aşik eder
00 Yorumla - 4 ay
Bunun fizikle mizikle alakası yok. Aşk farklı bi bileşim
00 Yorumla - 4 ay
Isterse manken gibi olsun kız sevmeyen yine sevmez be ablam
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)4 ay
Şu fizikteki erkeğin karşılı kız nasıldır merak ediyorum.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 402 cevap paylaştı. Fiziğinin çok mükemmel olması gerekmez normal olsa bile yeterli
00 Yorumla- 4 ay
Birinin birine aşık olması için fizik gerekmiyo
00 Yorumla - 4 ay
İstersen huri ol huyun kötü olursa hemen soğurlar
00 Yorumla - 4 ay
O erkeğin zevkine göre çok güzel olmalı bence
00 Yorumla - 4 ay
İnce belli 80-85b göğüsler açık tenli bir de kalın olmayan bacaklar bence
00 Yorumla - 4 ay
Nasıl olursa olsun her aşk birgün biter o yüzden çok takma kafana
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)4 ay
Aşık olmanın Fizik ile alakası olduğunu düşünmüyorum ama etkilenir erkekler genelde büyük kalça ve göğüs ve ince bel beğeniyorlar.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)4 ay
Eski sevgilim gibi 1.78 boyunda, esmer, manken fizikli, kadınsı aynı zamanda sevimli olmalı. İstersen fotolarını görebilirim tabi yüzünü kapatarak.
01 Yorumla- 4 ay
gönderir misin cidden
- 4 ay
biz sizin gibi fiziğe aşık olmuyoruz erkekleri kendiniz sanmayın. fiziğe aşık olan biri senden iyi fizik gördüğünde ona aşık oluır
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)4 ay
Gerçek aşkın mükemmel fizikle alakası ogrendigin zaman olur canim
00 Yorumla bir erkek icin fizik sadece tanismadan once onemli seni gercekten sevdikten sonra manken fizigin de olsa duba gibi de olsan hic sallamiyorlar bile
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)4 ay
İstediği kadar güzel olsun elde ettikten sonra hevesi kaçıcak
00 Yorumla - 4 ay
O kisinin psikolokik sorunlari olmali ozguveni de cok. dusuk olmali ki asiri derece baglilik ve ask yasasin
00 Yorumla - 4 ay
Ah sizdeki bu fizik takıntısı sizi yiyip bitircek
02 Yorumla- 4 ay
😂😂😂 belirsizlik kötü
- 4 ay
Acik giyin boyun uzun zayif olduğummu hemen bakarlar aşık olurlar sana
11 Yorumla- 4 ay
- 4 ay
Çıkık bir kalça uzun boy uzun düz ve pürüzsüz bacak hafif iri göğüs ince bel
10 Yorumla - 4 ay
O işler güzellikle, fizikle olmuyor. Allah güzel kader versin zaten seven sonsuz seviyor
00 Yorumla - 4 ay
orspu evladi sktr gt uğraşamam p**ç şerefsiz. Babasi bilinmeyen
02 Yorumla- 4 ay
Kb sana demiyordm soruyoru soran.. birini etketlemştm düşmedi xper yetmedgi için
- 4 ay
Bu sorunun cevabı görünüş değil maalesef
14 Yorumla- 4 ay
Görünüş olarak iyi olmayabilirsin gerçi bunun kararını ben veremem ama önemli olan bir erkeğin senin yanında eğlenmesi. Değer vermen veya onu prensesler gibi hissetmen değil inan bana. Bir erkek senin yanında eğleniyorsa yüzü gülüyorsa ve senin yanından mutlu oluyorsa aşık olmaya başlıyor
- 4 ay
Yok ya benim yanımda beni görünce gözlerinin içi gülen bir çocuk vardı ama bana baktı o kadar adım bile atmak yerine vazgeçmeyi tercih etti başka bir kız vardı onunla da eğlenmiyordu ama sadece cafeye falan gidiyordu o kız da sevgili yapınca kahroldu güya zamanında beni de kıskanıyordu ama o kız sevgili yapınca kilo bile verdi
- 4 ay
ahahahah o çocuk doğru çocuk değilmiş demek, ayrıca gerçekten tipin kötü değildir bence ya
- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi