Bazı erkekler görüyoruö burda sırılsıklam aşık oluyolar gözleri o kızdan baskasını görmüyor oluyo belki arada baska nanelerde yiyolardır lafta ama bilmiyorum🤔
bir erkek nasıl aşık olur o derece bir kıza?
bir erkek nasıl aşık olur o derece bir kıza?
aşık olduk başkasına bakmadıkta noldu olan yine ellerin oldu yine elde var sıfır yine kırıldı kalbimiz tükendi umudumuz bitti yaşama hevesimiz artık sever mi bu kalp? Artık inanırmı sevileceğine? İnanmaZ artık herkesi aynı görüyor çünkü..
Aynen. Kız arkadaşıma, sevdiğim insana deliler gibi aşığım.
Nasıl oldu bu
ask denilen sey beklentidir, karsindakini beklentiye sok ve izle sana nasil asik oldugunu
@Kübra99 hos bir kizin ilgisini bir erkek hemen fark eder, daha onunla birebir konusan, daha temas halinde olan ne biliyim kolunu tutan gulerken falan ya da birsey anlatirken, gozlerinin icine bakip gulumseyen kizlari farkederler yani.
mesela sey de onemli onun anlattigi seylere dikkat edip baska bir zamanda a bak sen bunu seversin ya da sen boyle seyleri sevmezsin falan demen de onlarin hosuna gider. Eger bir iliski istersen boyle seyler yapabilirsin. ama sana asik olmasini istiyorsan bunlari yap ve uzaklas. Her gecen gun senin ilgini beklesin dursun.
Cevap
13Cevap
Erkeğin önce bir adam olması gerekli, sevdiğinin de buna layık olması gerekli. Başka bir şey lazım değil.
Aşık olmanın bir nedeni yokturki
Neden seviyorum diye kaç defa sordum kendime cevap bir nedeni yok ;)
Aslında aşık olmak için bir sebep ve ya neden gerekmiyor ama tek bir şey diyecek olursam erkek kıza tam anlamıyla güveniyorsa her şey olur bence.
trafik kazası gibi nasıl olduğunu olmadan anlayamıyorsun
bir erkek kızdan sadece güven ister. Eger erkek kıza yeterince guvendiyse onu kendisinin bir parçası gibi görür. Ama güveni kazanmak zordur..
Siz nasıl aşık oluyorsanız öyle. Knks
Tabiki tartışarak başlangıç yapmak
bu kızın vereceği sevgiyle de ilgili
O kıza değil bedene aşık oluyor
Basndan assagya su dök
Olmaz ki ...
Aşık olmaz
Severse
Olmaz
olur da yürümez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar