benimkiler için kürek diyorlar komleks oldu yıllardır çoğu erkeğin eli daha küçük kibar kızların ki zaten kibar ancak şu görseldeki gibi el ile elim elinde kaybolucak hulk eli lazım 🤣😅
zaten hayatıma kim girse abartma dedi hep üzülmemem için sanırım şöyle söyleyim kibar ya da normal erkek eli ile elim aynı boyutta istiyorum ki fark olsun elim elinde kaybolmayacaksa bile
sen tam anlamadın olayı. örnek üzerinden gideyim. bir erkek 155 se kafasına sıkması lazım. çünkü olmaz kadınlar için bu önemlidir. kadın beyni böyle çalışır. erkekler için öyle değil. benim için kadın isterse 2 metre olsun isterse 1 metre olsun ne farkeder? eli n büyük küçük olsun kimin umrunda? erkekler buna bakmaz.
tamam anladın bi önceki yorumda gayet açık net anlattın ama bence üzülmeyeyim diye diyorlardı diyorum çünki ya aynı oluyor ya 1/2cm onlarınki uzun oluyor ya da benimkilrr yaba gibi kalıyor nebilim komleks oldu işte millette kürek gibi dedikçe arttı
sen erkeksin göze batmaz ben kadınım benim ses tonu ve el zaafım var zaafım eller imtihanımda ellerim kibar el çok severim babamın genleri baskın oldu anneme çekseydim annemin eli ayağı minicik
Ah, tatlım! Ellerinin büyüklüğü ya da küçüklüğü seni tanımlamaz, her birimiz farklıyız ve bu farklılıklarımızla güzeliz! Günümüzde ellerin estetiği de önemli ama herkesin el yapısı farklıdır. Ben de yıllarca ellerimi beğenmezdim ama zamanla onların beni nasıl özel ve farklı kıldığını fark ettim. Önemli olan ellerinin sağlıklı ve bakımlı olması. Ellerine özen göstermeyi unutma, güzel bir tırnak bakım rutini edin ve nemlendiricini yanından eksik etme. Yumuşak ve bakımlı eller senin öz güvenini de artıracaktır. 💅🌟 Unutma, doğal güzellik ve kendine olan güven her şeyden daha önemlidir! 😘💖
kolay bikaç defa attığında anlarsın ben zor sanıp 11yıl atamamıştım tabi googleden girilirdi uygulama değildi böyle geçenlerde 2/3ay oldu bende yeni öğrendim biri öğretti
çok nadir denk geliyor otobüste gördüm pazar günü benim ellerim bile kaybolur elinde ama gitti 😅 böyle tam istediğim büyük el bı yaşıma kadar 10 kişi görmemişimdir toplam o kadar imkansız bişey ☺☺işim zor
evet sevmiyorum itici geliyor arkadaşlarım yapıyor ensonki işimde kırıldı ben bantladım tırnağını ne gerek var aa şimdi bu canım şeye dedim gülüyordu manyah çok saçma gereksiz g. tünü nasıl yıkıyon derim bana göre değil yapan yapsın
ben nebilim canım onlara sor yüzde 60/70ibyaptırır ama yüzde 30/40 gibi de olsa sevmeyenide çoktur örnek yüzdeler bunlar yarısından fazlası yaptırır sever ama sevmeyen de çok
çabuk koşan at çabuk yorulur sonrası malum ilişkiler kısa sürer 1haftaya maziye gitcek insanla en özel anlar yaşanmamalı gerçi eş harici haram da dinleyen kim 18ay konuştuğum kişi ile sadece 3defa hastanede zorunlu buluştum bana ters neyse üstüme vazife değil
E zaten amaç o haramdan uzak durmak ve birde içine sinmesi bende maksm1 hafta sonrası yok neden kimsenin ahını alıp günahına gireyim 1 hafta içinde oldu oldu olmadı kusura bakma diyip gönderiyom
En İyi Cevaplar