Ben bacaklarımı alıyorum jiletle ve çoğalma olmadı. Kolu jiletle almak mümkün mü, kol jilet ile alınır mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bacaklarımı alıyorum jiletle ve çoğalma olmadı. Kolu jiletle almak mümkün mü, kol jilet ile alınır mı?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kol kıllarından rahatsız olanlar nasıl alacaklarını düşünmektedir. Kol kıllarını almak için birçok yöntem olsa da kollar jiletle alınır mı sorusu oldukça sorulmaktadır. Kollarınızı jiletle almanız mümkündür.

Kollarınızı jiletle tıraş ederken cildinizi tahriş etmemek adına bazı adımları takip etmeniz gerekmektedir. Kollarınızı jiletlerken birkaç noktaya dikkat ederek tahriş etmeden pürüzsüz bir görünüme kavuşabilirsiniz.. Kollarınızı nasıl tıraş etmeniz gerektiğini merak edenler bazı adımları takip edebilir ;
Öncelikle kollarınızı ılık su ile ıslatın. Kollarınızı jilet ile almadan önce bölgenin nemli olması önemlidir. İşlemin kolaylaşmasını sağlayacaktır.
Kollarınızı jiletle almadan önce peeling yapmanız. Cildiniz üzerindeki ölü derilerin jilette birikmesini önleyecektir. Kollarınızı almadan önce peeling yapmanız batık oluşumunun da önüne geçecektir.

Kolunuza jilet uygulamadan önce mutlaka bölgeye bir tıraş jeli uygulamalısınız. Kolunuza uygulayacağınız tıraş jeli, jiletin teninizde kolayca kaymasını sağlayacaktır.
Keskin ve kaliteli jilet kullanmanız kollarınızı tıraş ederken oldukça önemlidir. Kullanacağınız jiletin kalitesi hem güvenli hem de pürüzsüz bir tıraş sağlayacaktır. Kalitesiz kör bıçaklı bir jilet istediğiniz sonuca sizi ulaştırmayabilir.

Kollarınızı tıraş ederken dikkatli davranmalısınız. Cildinizi tahriş etmemeye özen göstererek yavaş ve hassas hareketlerle tıraş edin.
Tıraş sonrası cildinizi nemlendirmek olası bir tahrişe karşı önler. Ayrıca cildi nemlendirerek, onarım sağlar ve daha pürüzsüz gözükmesine yardımcı olur.
Ben tüylerimi almak için tıraş yöntemini kullanıyorum. Vücut tüylerim gibi kol tüylerim için de jilet kullanıyorum. Oldukça memnunum ve severek kullanıyorum.

Uzun zamandır tüylerimden kurtulmak için jilet kullanıyorum. Kolu jiletle almak hem çok pratik hem de çok kolay. Bu sebeple kol tüylerimi almak için tıraş bıçağı kullanıyorum. Benim seçimim Gillete Venus tıraş bıçaklarından yana. Tüylerimi hızlı ve acısız şekilde alıyorum. Ayrıca batık ve kesik sorunu yaşamıyorum. Kollarım pürüzsüz oluyor.
Kollar jilet ile rahatlıkla alınabilir. Eğer dilersen jel de kullanabilirsin. Jilet ile pürüzsüz kollara kavuşmak mümkün. Tüylerimi de kalınlaştırmadığı için sorun yaşamadan tüylerimi alıyorum.
Balmumu tercih et güzelim. Kurumda veya evde en az iki hafta süreyle kollardaki tüyleri yok eder.. emin ol. Bacaklarda olduğu gibi, batık tüylerden kaçınmak için bölgeyi pul pul dök ve nemlendir. Tüy alma işlemleri arasındaki rötuşlar için elektrikli epilatörünü kullanabilirsin :*
merhaba canım bende senin gibi kollarımı jiletle alıyordum sonra çok tahriş oldu lazer epilasyona başladım şu an çok iyi bence direk lazere başla jileti de bırak
Alma çok değilse. Erkekler ayı gibi dolaşıyo etrafta onlar alsın. Şöyle olsunlar.
40.media.tumblr.com/.../...3cyNo71s71mfqo1_400.jpg
Ben mecbur kalinca aliyorum ama sonra azicik uzasa makineyle devam ediyorum jilet kotu ama direk makineyle alinca uzun oldugu icin cok aciyo
Sertlestiriyomu
bünyeden bünyeye göre değişiyor, orta okulda 1-2kere jiletle aldım, benim tüyüm yoktu neredeyse ama şimdi siyah siyah erkek tüyü gibi kalın kalın çıkıyor. ağda ve lazer çok can yakıyor değmez. bir yol buldum ben jiletle dirseğe kadar alıyorum ,2-3gün sonra diken gibi çıkan tüyleri de epilyatörle alıyorum, ondan sonra çıkan tüyleri epilyatörle almaya devam ediyorum
Alma derim bir kac arkadas aldi kalin kalin siyah siyah cikti ve hic hos durmuyor... Bir bayan kolunda siyah siyah kalin killar inan hic hos degil tamamen görüntü kirliligi...
Ne kadar cahilce saçma sapan bir yorum bu ya
Kesinlikle önermiyorum eğer siyah ve gür tüy veya kıllarınız varsa sakal gibi çıkar. Denendi onaylandı 😊
Hazır ağda bantları kullanıyorum hem kolay hem de uzun süre yumuşacık oluyo. Jilet kadar pratik aslında jiletten uzak durmanı tavsiye ederim
ben ilk başlarda alerji olmuştum sivilceler çıkıyordu sonra cildiyeye gidip krem kullandım daha hiç çıkmadı sivilce almaya devam ediyorum çok rahat
Ada kullan sir agda canim, jilet hic bir yerde iyi degil, zor durumda kalmadigin surece kullanma derim😊 Sir agdayla al kolunu acimiyor zaten kol:)
Sakin koluna jilet vurma. Cogalma, sertlesme, gürlesme olur ve sivri sivri cikar. Üstelik cok cabuk büyür
Valla jiletle aldim 2 haftadir cikmiyo cogalicanida sanmiyorum kulandan dolma bilgilerle hareket etmeyim
Kendimden biliyorum
hayir jillet cogaldir, koku yapar, kolunun alti siyah kalir alinca beyaz durmaz yani. ve kalin kalin cikar cogalir yani tavsiye etmem. siyah nokta olusur bide yani cevremmde gorduklerimi anlatiyorum, cok itici bence^^
Sakın giletle alma. Simysiyah çıkar. Tüh dökücü crem veya agdayla al
Ben bir iki kere almıştım ama çoğalma olmadı değişen bir şey yok.
Kolumdaki tüyleri çok nadir alirim epilator iler özel günlerde sadece zaten yok çok fazla
kol tüylerini alma sakın sarart ben bir kere alıp o hatayı yaptım tüylerim daha çok çıktı kolda
ağda yap canım benim uzayana kadar sarartıcı kullanırsın
annem jiletle alıyo az daha sert sanırsam bide çabuk çıkar iki güne ben makineyle alıyorum bir haftada yine çıkıyo diken diken gerçi bence makina ada kullan derim :D
Abi makine cok acitmiyor mu?
Evet iki günde bir alıyorum o yani sıkıcı ama. iyi oluyo
Ben jiletle alıyorum kollarımı, bir sıkıntı çıkmadı. Ama bünyeye göre değişir, sende çoğalabilrde
İnsallah cogalmax
Jiletle kol mu alınır yaşlanınca erkek kolu gibi olur
Almanı tavsiye etmem bende jiletle alıyordum ama 2 gün sonra kıllar çıkmaya başlıyordu şu an ağdayla alıyorum ve ağda gibisi yok gerçekten her zaman kökten alan iyidir
jiletle de aldım ağdaylada jilet deki sorun tüyler çabuk çıkıyor ama çoğalma olmuyor ağdayla daha geç çıkıyor 2 ay önce aldım tek tük çıkmaya başladı tüylerim fazla değil
Alınır ama şöyle bir durum da var sert çıkmaya başlıyor ve sürekli kolunun üstüne yatıyorsan yaslanıyorsan yüzüne batabilir. Bide aşırı kaşınma olur jiletle alınan tüyler çıkarken
Ben ayağımı da alıyorum ve pek değişen bir şey yok kolumu sadece bir kere aldım ama yani bir şey değişmedi yine normal çıktı sadece çıkmaya başlarken böyle biraz iğne gibi oluyor o kadar :)
Soru baya eski arkadaşlar uyanın. Soru sahibi buradaysa hala ne oluyor ya falan diyecek.
beni dinler isen çok tüylü değilse lazere kadar alma, almadığın süreçte lazerde çok faydasını görürsün
Venüs'ün jiletleri gayet güzel ve memnunum ama aldıktan sonra karınca yağı sürüyorum kılların azalmasında ve incelmesinde yardımcı oldu
Bunyeden bünyeye değişiyor ama ilk baştaki gibi çıkıyor değişen bişey yok en kolay o olduğu ben onla alıyorum acısız
Kol bacaktan daha hassas bacaginda cok cikmamis olabailir ama ayni. sey kollarinda da olmaz ağda en iyisi 2 ay çıkmıyor
Ben spreyle alıyorum jiletle aynı nerdeyse idare ediyorum 1 ay gelmeden tekrar çıkıyor :D
Ben arada bir jiletle alıyorum kalıplaşmış veya artış olmadı her zamanki gibi çıkıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?